Tutaj się witamy
Witam Klubowiczów
Mam wielki sentyment do marki, pierwsza moja Mazda to 323 1.6 B (BG) jednoczenie było to moje pierwsze auto. Obecnie jestem posiadaczem 3 2.0 B (BL).
Mam wielki sentyment do marki, pierwsza moja Mazda to 323 1.6 B (BG) jednoczenie było to moje pierwsze auto. Obecnie jestem posiadaczem 3 2.0 B (BL).
-
Kroon
Również witam wszystkich! ja i Madzia 626 V Sedan 2.0 115KM 2000
Mazda jak Mazda, nie awaryjna mało pali na LPG ZenitPro to i mi nie dużo pali. Po ojcu ją dostałem (ojcec nowe auto sobie sprawił) więc za darmo mi wpadła w ręce. Przy tej cenie gazu to tylko tankować i jeździć !

Mazda jak Mazda, nie awaryjna mało pali na LPG ZenitPro to i mi nie dużo pali. Po ojcu ją dostałem (ojcec nowe auto sobie sprawił) więc za darmo mi wpadła w ręce. Przy tej cenie gazu to tylko tankować i jeździć !
- Od: 2 lut 2016, 23:56
- Auto: Mazda 626 V Sedan 2.0 115KM 2000
Witam,
pozdrawiam wszystkich forumowiczów. Mam nadzieje, że pomożecie rozwiać wątpliwości i żona będzie jeździć cx 3 ...
pozdrawiam,
Mariusz
pozdrawiam wszystkich forumowiczów. Mam nadzieje, że pomożecie rozwiać wątpliwości i żona będzie jeździć cx 3 ...
pozdrawiam,
Mariusz
- Od: 3 lut 2016, 23:30
- Auto: ''może' Mazda cx 3 2.0 SKY-G 150KM 6AT 4x4 SkyPassion
Witam wszystkich tych z młodszym stażem jak i starych wyjadaczy
Nie ukrywam że zarejestrowałem się ponieważ zaczynam z żona akcję poszukiwania Mazdy 3 BL najlepiej w benzynie lub 6 biegowego diesla i czytam forum od dechy do dechy. Mam nadzieję że niedługo również będę mógł pochwalić się nowym autem. W tej chwili poruszam się Focusem MK1 1,8 TDDI 90KM , lecz w tym roku stuknęło mu 15 lat , więc czas na coś innego. Mamy w rodzinie Mazdę 6 GY RF '06 i jest ogólne zadowolenie, jednak my stwierdziliśmy że jak kupować to max 5-6 letni, co by kilka lat posłużył.
Pozdrawiam

Nie ukrywam że zarejestrowałem się ponieważ zaczynam z żona akcję poszukiwania Mazdy 3 BL najlepiej w benzynie lub 6 biegowego diesla i czytam forum od dechy do dechy. Mam nadzieję że niedługo również będę mógł pochwalić się nowym autem. W tej chwili poruszam się Focusem MK1 1,8 TDDI 90KM , lecz w tym roku stuknęło mu 15 lat , więc czas na coś innego. Mamy w rodzinie Mazdę 6 GY RF '06 i jest ogólne zadowolenie, jednak my stwierdziliśmy że jak kupować to max 5-6 letni, co by kilka lat posłużył.
Pozdrawiam
-
Masterjam
Witam,
aktualnie poszukuję autka rodzinnego, na dłuższe wypady (~1500km w jedną stronę oraz krótsze 300-500). Podpasowała mi CX-9, taką też mam zamiar kupić. Poczytałem trochę forum, kilka ciekawych rzeczy się już dowiedziałem, konkretnie odnośnie montażu instalacji LPG, dzięki serdeczne zawczasu.
Pozdrawiam wszystkich,
Irek
aktualnie poszukuję autka rodzinnego, na dłuższe wypady (~1500km w jedną stronę oraz krótsze 300-500). Podpasowała mi CX-9, taką też mam zamiar kupić. Poczytałem trochę forum, kilka ciekawych rzeczy się już dowiedziałem, konkretnie odnośnie montażu instalacji LPG, dzięki serdeczne zawczasu.
Pozdrawiam wszystkich,
Irek
-
stoned
Witam wszystkich
nie jestem jeszcze posiadaczem żadnej mazdy, ale mam nadzieję, że to się w najbliższym czasie zmieni 
Pozdrawiam,
Krzysztof
Pozdrawiam,
Krzysztof
-
krzba
Cześć, od miesiąca jestem posiadaczką Mazdy 3 (BK) z silnikiem benzynowym 1.6
Bardzo się cieszę, że mogłam do Was dołączyć!
Pozdrawiam wszystkich, Wiktoria
Bardzo się cieszę, że mogłam do Was dołączyć!
Pozdrawiam wszystkich, Wiktoria
-
Wiktoria88
Witam wszystkich,
Od listopada ub.r. jestem posiadaczem Mazdy 2 DY z 2004 roku. Po zakupie wymieniłem tylko podstawowe części eksploatacyjne oraz uszkodzony czujnik ABS. Poza tym tylko leję i jeżdżę, ale nie ukrywam, że z ogromną przyjemnością.
Marzy mi się jeszcze posiadanie Mazdy MX-5 NA.
Pozdrawiam.
Od listopada ub.r. jestem posiadaczem Mazdy 2 DY z 2004 roku. Po zakupie wymieniłem tylko podstawowe części eksploatacyjne oraz uszkodzony czujnik ABS. Poza tym tylko leję i jeżdżę, ale nie ukrywam, że z ogromną przyjemnością.
Pozdrawiam.
-
vighter
Witam jestem nowym właścicielem madzi 6 . Chciałbym pozdrowić wszystkich forumowiczów. Mieszkam w inowrocławiu. Może jest jakiś uzytkownik madzi 6 z inowrocławia który chciałby nawiązać kontakt, i może jakieś piwko wypić razem. 

-
Bartas123
marcin8636 napisał(a):Witam
shutter napisał(a):Witam
kris646 napisał(a):Witam
Kroon napisał(a):Witam
Mariusz29 napisał(a):Witam
popek24 napisał(a):witam
Mariusz1969 napisał(a):Witam
Masterjam napisał(a):Witam
stoned napisał(a):Witam
davidow69 napisał(a):Witam