Tutaj się witamy
blueantadam napisał(a):znalazlem ulotkę klubową za wycieraczką w moim Mpsie 6 i za kilka dni taka sama w Mpsie 3,
Jeżeli na parkingu pod Pogorią to moja robota

Dopisano 05 lis 2015 6:24:
blueantadam napisał(a):Pozdrawiam i chetnie pojawie sie na jakims lokalnym zlocie
Klik – to link do wątku spotkań regionalnych Górnego Śląska
Ps. Nasz Przedstawiciel Górnego Śląska LAJCIK29 również mieszka w Dąbrowie Górniczej
- Od: 21 wrz 2006, 17:09
- Auto: Mazda6 GH 2.0 LF-DE
Cześć
We wtorek podjąłem jedną z mniej racjonalnych decyzji w moim życiu i kupiłem RX-8
Pierwsza wycieczka już za mną, Szosa Stu Zakrętów, jeszcze się wprawiam ale jeździ się wystrzałowo
pozdrawiam z Poznania
We wtorek podjąłem jedną z mniej racjonalnych decyzji w moim życiu i kupiłem RX-8
Pierwsza wycieczka już za mną, Szosa Stu Zakrętów, jeszcze się wprawiam ale jeździ się wystrzałowo
pozdrawiam z Poznania
-
El Pieso
Witam
Jacek
Aktualnie z okolic Łodzi
kiedyśmiałem 626 1,8 L
Teraz wracam do mazdy
Ma być M6 lub M5 z 2006-2008 roku
Jacek
Aktualnie z okolic Łodzi
kiedyśmiałem 626 1,8 L
Teraz wracam do mazdy
Ma być M6 lub M5 z 2006-2008 roku
- Od: 10 lis 2015, 22:02
- Auto: Mazda 5 2.0 L + LPG 2006 r.
Granat metalik
+ biały karbon na dachu i lusterkach
+ felgi 17-tki
Witam wszystkich forumowiczów. Co prawda jeszcze nie posiadam mazdy ale przymierzam się do zakupu mazdy MPV i mam nadzieję że już niedługo będę mógł zaktualizować swój profil. Katowice pozdrawiają resztę kraju.
-
puello
Kłaniam się Wszystkim !
Jestem Adam z Grodu Kopernika a dziś zamówiłem CX -3 2016 r. z terminem odbioru do kwietnia n.r.
Jest to kolejny " Japończyk" w 'mojej stajni "
po Toyocie Corolli, Hondzie Civic , Mitsubishi Lancer i obecnie Nissan Qashqai .
Myślę ,że życzliwym okiem będziecie na mnie patrzeć bo jestem tutaj żółtodziobem ?

Jestem Adam z Grodu Kopernika a dziś zamówiłem CX -3 2016 r. z terminem odbioru do kwietnia n.r.
Jest to kolejny " Japończyk" w 'mojej stajni "
Myślę ,że życzliwym okiem będziecie na mnie patrzeć bo jestem tutaj żółtodziobem ?
Witam wszystkich . Przed chwilą sie zarejestrowałem wiec siemaneczko fani mazdy bo tak wypada się przywitać . Coś o sobie
Mazda RX8 z 2004 141kW w kolorze Red Micra (chyba tak się to pisze) w złotym odcieniu (tzn w słońcu wygląda jak posypana złotym pyłem) wnętrze czerwono czarne . Z moim reksem jesteśmy razem od 2012
w tym czasie przejechałem ok 28 k km, zaliczyłem jedno małe bum (na A2 w okolicy Nowego Tomyśla ) i wizytę u Gronka (pewnie go znacie przynajmniej właściciele rotorków )
Poza tym jestem współwłaścicielem MX 5 z 2002 pomyka nią mój starszy synałke i przymierzam się do zakupu MX6 lub MX3 , moim mażeniem jest stworzenie swoistej kolekcji mazdy z X
lokalizacja Poznań od święta a na codzień Stavanger I NORGE
CZEŚĆ WAM
Mazda RX8 z 2004 141kW w kolorze Red Micra (chyba tak się to pisze) w złotym odcieniu (tzn w słońcu wygląda jak posypana złotym pyłem) wnętrze czerwono czarne . Z moim reksem jesteśmy razem od 2012
w tym czasie przejechałem ok 28 k km, zaliczyłem jedno małe bum (na A2 w okolicy Nowego Tomyśla ) i wizytę u Gronka (pewnie go znacie przynajmniej właściciele rotorków )
Poza tym jestem współwłaścicielem MX 5 z 2002 pomyka nią mój starszy synałke i przymierzam się do zakupu MX6 lub MX3 , moim mażeniem jest stworzenie swoistej kolekcji mazdy z X
lokalizacja Poznań od święta a na codzień Stavanger I NORGE
CZEŚĆ WAM
-
tylkoluz
Witam wszystkich Forumowiczów serdecznie
, jestem tu nowy choć nie raz nie dwa wcześniej zaglądałem
na forum.
KMS fajny jest
ale trochę mało aktywności widzę na płaszczyźnie zagadnień TRIBUTY, którą od pewnego czasu zacząłem latać. TRIBUTE 2002 2.0 4WD, złoty metalik, zakupiona przy 210000, póki co
nie sprawia większych kłopotów podczas oblatywania 

KMS fajny jest
- Od: 18 wrz 2015, 14:04
- Auto: Mazda Tribute 2.0 4WD 2002r.