Tutaj się witamy
Witam,
Od jakiegoś czasu szukałem auta dla siebie.w tym celu nawet założyłem tu konto.
Przejeździłem pół kraju szukając mazdy 3 BL. Szukałem diesla 1.6 niestety większość z nich o niewidomym pochodzeniu i przebiegu.
Tu od razu ukłony i ogromne wyrazy wdzięczności dla użytkownika Marianek za pomoc w sprawdzaniu historii samochodu. Szukałem szukałem i pod nosem w moim mieście znalazłem.
Szukałem 1.6 a znalazłem 2.2 mzr-cd 185 km w pięknym białym perłowy kolorze i zakochałem się.
Pozdrawiam wszystkich klubowiczów i forumowiczów
!
Od jakiegoś czasu szukałem auta dla siebie.w tym celu nawet założyłem tu konto.
Przejeździłem pół kraju szukając mazdy 3 BL. Szukałem diesla 1.6 niestety większość z nich o niewidomym pochodzeniu i przebiegu.
Tu od razu ukłony i ogromne wyrazy wdzięczności dla użytkownika Marianek za pomoc w sprawdzaniu historii samochodu. Szukałem szukałem i pod nosem w moim mieście znalazłem.

Szukałem 1.6 a znalazłem 2.2 mzr-cd 185 km w pięknym białym perłowy kolorze i zakochałem się.
Pozdrawiam wszystkich klubowiczów i forumowiczów

- Od: 23 sie 2015, 14:10
- Auto: Mazda 3 BL 2009r
2.2 MZR-CD 185 km
Crystal Pearl White Mica
Witam Wszystkich,
nie posiadam jeszcze Mazdy, ale właśnie rozglądam się za Mazdą 5 w benzynie `2006-2008 dla mojej rodziny. Będzie to moja 1 Mazda, jak również 1 Japończyk. Dotychczas same Renault i powiedziałem sobie dość.
Już korzystając z porad Marianka ( thanks
) i tego forum odrzuciłem kilka ogłoszeń z naszych PL stron, m.in. odpuściłem już sobie "Psary", chociaż byłem już gotów tam jechać.
Jestem załamany tym, co dzieje się na naszym PL rynku używanych aut
– Polak Polakowi kanciarzem.
Szkoda, że nie stosują się do maksymy, którą zawsze powtarzam, tym przypadku brzmiałoby to tak:
"OBSŁUGUJ KLIENTÓW W SPOSÓB JAKBYŚ CHCIAŁ BYĆ SAM OBSŁUŻONY"
– czyż nie byłoby pięknie w naszym kraju?
Niestety w DE mało ofert prywatnych jedynie w dalszych Landach.
Pozdrawiam Wszystkich
-mając nadzieję, że niedługo uzupełnię dane mojej Mazdy 5
nie posiadam jeszcze Mazdy, ale właśnie rozglądam się za Mazdą 5 w benzynie `2006-2008 dla mojej rodziny. Będzie to moja 1 Mazda, jak również 1 Japończyk. Dotychczas same Renault i powiedziałem sobie dość.
Już korzystając z porad Marianka ( thanks
Jestem załamany tym, co dzieje się na naszym PL rynku używanych aut
Szkoda, że nie stosują się do maksymy, którą zawsze powtarzam, tym przypadku brzmiałoby to tak:
"OBSŁUGUJ KLIENTÓW W SPOSÓB JAKBYŚ CHCIAŁ BYĆ SAM OBSŁUŻONY"
– czyż nie byłoby pięknie w naszym kraju?
Niestety w DE mało ofert prywatnych jedynie w dalszych Landach.
Pozdrawiam Wszystkich
-mając nadzieję, że niedługo uzupełnię dane mojej Mazdy 5
Ostatnio edytowano 4 paź 2015, 08:39 przez mr.arek, łącznie edytowano 1 raz
- Od: 3 paź 2015, 21:55
Witamy i mamy nadzieję na owocne poszukiwania 

Witam serdecznie mam na imię Tomek.
Jestem ze Szczecina.
Moje zainteresowania to obecnie głównie muzyka i strzelectwo pneumatyczne.
Właśnie wczoraj przyprowadziłem mazdę 2 dla żony lecz obsługa należy do mnie
Jestem ze Szczecina.
Moje zainteresowania to obecnie głównie muzyka i strzelectwo pneumatyczne.
Właśnie wczoraj przyprowadziłem mazdę 2 dla żony lecz obsługa należy do mnie
witam wszystkich! nie mam Mazdy (jeszcze) ale liczę na pomoc forumowiczów w kwestii kupna, znalazłem tu wiele ciekawych informacji, które na pewno się przydadzą
szerokości!
szerokości!
-
gebel
Witam wszystkich. Mazdy nie posiadam, ale jeździłem przez jakiś czas niezniszczalną 626 2.0 DiTD. Nie wiem czy do tej marki jeszcze wrócę, ale na pewno informacje z forum pomogą o tym zdecydować 
Pozdrawiam
Pozdrawiam
-
Elvis907
Witam
Jestem tu nowy, jakoś tydzień temu kupiłem swój pierwszy samochód. Wybór padł na Mazdę 323f BJ 2002r. z silnikiem 2.0 benzyna. Właśnie jestem w trakcie zakładania instalacji LPG, bo samochód będzie służył w dużej mierze do dojazdów do szkoły ok.25-30km. Wiadomo jak to w trzynastoletnim aucie jest trochę rzeczy do roboty. Priorytetem jest zrobienie całego wydechu i renowacji podwozia, bo jest bardzo mocno skorodowane. Są również drobne rzeczy w aucie do zrobienia, ale to praktycznie sprawy kosmetyczne
Jestem tu nowy, jakoś tydzień temu kupiłem swój pierwszy samochód. Wybór padł na Mazdę 323f BJ 2002r. z silnikiem 2.0 benzyna. Właśnie jestem w trakcie zakładania instalacji LPG, bo samochód będzie służył w dużej mierze do dojazdów do szkoły ok.25-30km. Wiadomo jak to w trzynastoletnim aucie jest trochę rzeczy do roboty. Priorytetem jest zrobienie całego wydechu i renowacji podwozia, bo jest bardzo mocno skorodowane. Są również drobne rzeczy w aucie do zrobienia, ale to praktycznie sprawy kosmetyczne
-
Rocky226
Mikolaj.A napisał(a):Witam
konole napisał(a):Witam
bartek_bongo napisał(a):Czołem
anitat napisał(a):Witam
DeViL268 napisał(a):WItam
oscar6 napisał(a):Witam
adrian9127 napisał(a):Witam
intruder napisał(a):Intruder wita
Bartasek napisał(a):Wita
prometeusz napisał(a):Witam
Kiko666 napisał(a):też się przywitam
saqs napisał(a):Witam
mr.arek napisał(a):Witam
necrosinner napisał(a):Witam
LadyDina napisał(a):Witam
Diaderny napisał(a):Witam
gebel napisał(a):witam
Elvis907 napisał(a):Witam
Rocky226 napisał(a):Witam

Uprzejmie prosimy o uzupełnienie wszystkich danych w profilach

- Od: 21 wrz 2006, 17:09
- Auto: Mazda6 GH 2.0 LF-DE
Witam wszystkich Forumowiczów!
Szykuję się w przyszłym tygodniu do zakupu Mazdy. Wybór padł na 323F BJ 1.6 w benzynie, od roku 2001. Szukam informacji przydatnych przy oglądaniu i zakupie takiego autka
Szykuję się w przyszłym tygodniu do zakupu Mazdy. Wybór padł na 323F BJ 1.6 w benzynie, od roku 2001. Szukam informacji przydatnych przy oglądaniu i zakupie takiego autka
- Od: 8 paź 2015, 16:57
- Auto: Miała być Mazda 323F BJ 1.6, jest Honda Civic VII gen. EP1
Witam Wszystkich!
Jestem użytkownikiem Mazdy 626 GF od 7 lat i w końcu postanowiłem dołączyć do Waszego grona.
Pozdrawiam wszystkich miłośników Mazdy.
Jestem użytkownikiem Mazdy 626 GF od 7 lat i w końcu postanowiłem dołączyć do Waszego grona.
Pozdrawiam wszystkich miłośników Mazdy.
-
fizol21
Witam wszystkich 
Jestem posiadaczem Mazdy 626 gf początkowo przeklinałem auto bo wtopiłem przy zakupie ale jak trochę ochłonąłem zacząłem je reanimować
remont silnika, zawieszenie i jakoś śmigam
wierzę że przy waszej pomocy będę szczęśliwym posiadaczem mazdy 
Jestem posiadaczem Mazdy 626 gf początkowo przeklinałem auto bo wtopiłem przy zakupie ale jak trochę ochłonąłem zacząłem je reanimować
-
Wiciu 1982
Witam wszystkich
Kilka dni temu zakupiłem Mazdę 5 z 2006r.Po raz pierwszy padło na auto japońskie jak i diesla.
Mam nadzieję że będzie mi służyła dobrze przez najbliższe 5 lat.
Pozdrawiam
Kilka dni temu zakupiłem Mazdę 5 z 2006r.Po raz pierwszy padło na auto japońskie jak i diesla.
Mam nadzieję że będzie mi służyła dobrze przez najbliższe 5 lat.
Pozdrawiam
- Od: 8 paź 2015, 07:20
- Auto: MAZDA 5 CD 2.0 Comfort 2006
witam
Mazdowicz przez duże i małe "M" ,czyli MPV i Demio , dziwą się że mam dwie Mazdy...cóż,różne rzeczy zaskakują ludzi
Mazdowicz przez duże i małe "M" ,czyli MPV i Demio , dziwą się że mam dwie Mazdy...cóż,różne rzeczy zaskakują ludzi
- Od: 11 paź 2015, 16:33
- Auto: MPV FS 2.0B 2000r. oraz DEMIO 1.3 B 2000r. ....2x LPG
Znam to uczucie ( u mnie Xedos 6 i 323F ) i dodam że nawet nick mamy podobny 
- Od: 5 gru 2013, 20:11
- Auto: Xedos 6 ®isto ©oncept, Mazda 323F 2,0 '01 ,
SIMSON SR 2 '59r ,
Suzuki GR650 '83r
Były: Trabant Polo, Fiat 125p, Xedos 6 KF '96
Bashan 250 – skradziony,
Colt '99 1,3,
TDM 850 '01
Witam
Jestem z okolic Tarnowa ,forum przeglądam od dawna ,od niedawna stałem się szczęśliwym posiadaczem M6 , z racji małego pojęcia o motoryzacji będę chciał korzystać z Waszego doświadczenia
pozdrawiam !
Jestem z okolic Tarnowa ,forum przeglądam od dawna ,od niedawna stałem się szczęśliwym posiadaczem M6 , z racji małego pojęcia o motoryzacji będę chciał korzystać z Waszego doświadczenia
pozdrawiam !
- Od: 11 paź 2015, 19:17
- Auto: Mazda 6 , 2008 , 2,3l 118Kw USA manual