Tutaj się witamy
Witam Wszystkich Forumowiczów,
od kilku dni jeżdżę Mazdą 5 i mam nadzieję, że będzie mnie to autko cieszyć każdego dnia, a nie tylko jak w anegdocie (przy kupnie i przy sprzedaży). Chętnie spotkam się na lokalnym spocie szczególnie z innymi kierownikami/kierowniczkami piąteczki.
Pozdrawiam i do zobaczenia
Paweł z Rzeszowa
od kilku dni jeżdżę Mazdą 5 i mam nadzieję, że będzie mnie to autko cieszyć każdego dnia, a nie tylko jak w anegdocie (przy kupnie i przy sprzedaży). Chętnie spotkam się na lokalnym spocie szczególnie z innymi kierownikami/kierowniczkami piąteczki.
Pozdrawiam i do zobaczenia
Paweł z Rzeszowa

- Od: 5 cze 2015, 10:23
- Auto: Mazda 5 2006 1.8L +LPG
Cześć Wam!
Jestem Karolina, od czterech miesięcy mam swoją pierwsza Mazde, dokładnie M6, niebieską w kombi. Oszalałam na jej punkcie, mogłbym w niej spać, więcej grzechów nie pamiętam
Pozdrawiam wszystkich cieplutko
Jestem Karolina, od czterech miesięcy mam swoją pierwsza Mazde, dokładnie M6, niebieską w kombi. Oszalałam na jej punkcie, mogłbym w niej spać, więcej grzechów nie pamiętam
Pozdrawiam wszystkich cieplutko
ASIA nareszcie
ale długo trzeba było na Ciebie czekać 
ale długo trzeba było na Ciebie czekać Witam wszystkich, byłem posiadaczem Mazdy 323F BG, a dzisiaj rozstałem się z 626GF, czas na 6 GG 
-
jeleniouchy
Witam wszystkich forumowiczów!
17 kwietnia 2015r. zostałem szczęśliwym posiadaczem Mazdy 3 BM HB SkyPassion 165 KM, dlatego też z ogromną przyjemnością dołączam do Waszego grona! Powitać Białystok oraz resztę Kraju!!!
Kliszek
Kliszek
Witam wszystkich
Od niedawna jestem szczęśliwym posiadaczem Mazdy 626 hatchback z 87 roku
I coś czuję, że zostanę przy tej marce na dłużej 
Od niedawna jestem szczęśliwym posiadaczem Mazdy 626 hatchback z 87 roku
I coś czuję, że zostanę przy tej marce na dłużej -
Vladko
Witam wszystkich od kilku miesięcy jestem posiadaczem mazdy 5 mam nadzieje ze dobrze będzie nam sie tu pisalo pozdrawiam
-
Ronaldo87
Witam, od dwóch dni jestem posiadaczem mazdy 626. Jest to mój pierwszy samochód, także mam zamiar aktywnie uczestniczyć na forum. Pozdrawiam! 
-
Zibii
Witam wszystkich forumowiczów, mazdy dopiero szukam, ale miejmy nadzieję, że lada moment będę szczęśliwym posiadaczem modelu 6 2.0. Póki co studiuję wszystkie cenne informacje 
-
oziemi
A ja się żegnam. Przyszedł czas i moja Madzia poszła w świat.
Po 7 latach wspaniałych podróży żal był wielki, ale trzeba było podjąć męską decyzję.
Niestety Mazda Motor Corporation wycofała się z produkcji M5 i nie mam czego kupić.
M3 i CX-5 są za ciasne, a M6 ciut za droga w (po)żądanej wersji.
Rozstaję się z marką na czas jakiś. Zobaczymy jaki. Wszystko w rękach MMC
Do zobaczenia
Po 7 latach wspaniałych podróży żal był wielki, ale trzeba było podjąć męską decyzję.
Niestety Mazda Motor Corporation wycofała się z produkcji M5 i nie mam czego kupić.
M3 i CX-5 są za ciasne, a M6 ciut za droga w (po)żądanej wersji.
Rozstaję się z marką na czas jakiś. Zobaczymy jaki. Wszystko w rękach MMC
Do zobaczenia
Witam klubowicze
Od niecałego miesiąca jestem posiadaczem mojego pierwszego samochodu, którym właśnie jest Mazda 3 BK 1.6
Decyzja była dość trudna do przemyślenia, ale jednak padła na Japończyka
Przede mną czeka mnie wizyta u mechanika z powodu wymiany oleju wraz z filtrem. Samochód sprowadzony z Niemiec. Jazda Madzią jest niezwykle płynna, lecz niekiedy odczuwa się to twardsze zawieszenie na ubytkach drogowych
Forum czytałem już od dłuższego czasu, lecz dziś postanowiłem założyć konto w celu wymiany informacji między użytkownikami tych pięknych i niezawodnych
samochodów 
Pozdrawiam
Od niecałego miesiąca jestem posiadaczem mojego pierwszego samochodu, którym właśnie jest Mazda 3 BK 1.6
Forum czytałem już od dłuższego czasu, lecz dziś postanowiłem założyć konto w celu wymiany informacji między użytkownikami tych pięknych i niezawodnych
Pozdrawiam

- Od: 8 lip 2015, 17:36
- Auto: Mazda 3 BK 1.6 Z6 MZR 105 KM Active Sport Hatchback 2007
Karolino... też rozważam spanie w aucie np. na zlocie w Rykach
W żadnym domku nie ma skórzanych foteli, klimy, rewelacyjnego nagłośnienia BOSE i ta przestrzeń 
Kieliszek222: silna grupe masz na forum, odwiedzaj regionalne spoty!
Xlord odwiedzaj nas! 7lat doświadczenia, którym mozesz dzielić się z innymi!
i najważniejsze:
aż mi się łezka w oku zakręciła
Kieliszek222: silna grupe masz na forum, odwiedzaj regionalne spoty!
Xlord odwiedzaj nas! 7lat doświadczenia, którym mozesz dzielić się z innymi!
i najważniejsze:
Vasat napisał(a):ASIA M6 napisał(a):Cześć. Jestem żoną klubowicza MIRAS M6 i jesteśmy już tutaj w komplecie całą rodziną
Cześc mamo!
aż mi się łezka w oku zakręciła

-
Moderator "3BK" -Paweł

- Od: 26 paź 2008, 10:23
- Auto: Mazda3 BK
była: 1,6 Y6 109KM 12.2006
jest: 2.0 LF 150KM 06.2008
Hej,
Szukałem samochodu rodzinnego i do tego z pazurem. Przede wszystkim mniej awaryjnego niż Renault Scenic. Jedynie w czym przewyższa Madzie to ilość schowków w kabinie. Jak bezawaryjne każdy polecał japońca i najpierw szukałem Toyoty. Jako, że przypadek rządzi człowiekiem Madzie zobaczyłem przypadkiem parkującą pod hipermarketem i od razu pomyślałem, że musi to być ona
Szukałem samochodu rodzinnego i do tego z pazurem. Przede wszystkim mniej awaryjnego niż Renault Scenic. Jedynie w czym przewyższa Madzie to ilość schowków w kabinie. Jak bezawaryjne każdy polecał japońca i najpierw szukałem Toyoty. Jako, że przypadek rządzi człowiekiem Madzie zobaczyłem przypadkiem parkującą pod hipermarketem i od razu pomyślałem, że musi to być ona