Tutaj się witamy
Witam Wszystkich!!! Po dwóch latach jazdy szóstką pomyślałem że warto by było dołączyć do tego zacnego grona użytkowników pojazdów rodem z Hiroshimy 
-
Wildklimo
Witam serdecznie!
Trochę ubiegnę fakty ale chyba przywitać już się mogę. Od jutra stanę się posiadaczem Mazdy 6 GG 2002 2.3 MZR 166KM co pozwoli mi zawitać do Waszego szanownego grona
Mam nadzieję, że Wasze forum będzie dla mnie źródłem niezbędnych informacji i inspiracji na przyszłe czasy.
Jak już zawitam w domu z autkiem to pochwalę się nowym nabytkiem.
Pozdrawiam!
Trochę ubiegnę fakty ale chyba przywitać już się mogę. Od jutra stanę się posiadaczem Mazdy 6 GG 2002 2.3 MZR 166KM co pozwoli mi zawitać do Waszego szanownego grona
Mam nadzieję, że Wasze forum będzie dla mnie źródłem niezbędnych informacji i inspiracji na przyszłe czasy.
Jak już zawitam w domu z autkiem to pochwalę się nowym nabytkiem.
Pozdrawiam!
- Od: 25 mar 2015, 09:23
- Auto: Mazda 6 GG 2002 2.3 MZR 166 KM
Witajcie.
Od 2 tyg. jestem posiadaczem Madzi CX-7. Przed zakupem auta często odwiedzałem forum co mam nadzieje pozwoliło mi podjąć właściwą decyzje odnośnie modelu który obecnie stoi w garażu
Pozostaje mi nic innego jak tylko przywitać się i do napisania na forum i zobaczenia na zlotach
PS.
Propos nick-u ...nieaktywny jest nie groźny
Od 2 tyg. jestem posiadaczem Madzi CX-7. Przed zakupem auta często odwiedzałem forum co mam nadzieje pozwoliło mi podjąć właściwą decyzje odnośnie modelu który obecnie stoi w garażu

Pozostaje mi nic innego jak tylko przywitać się i do napisania na forum i zobaczenia na zlotach
PS.
Propos nick-u ...nieaktywny jest nie groźny

- Od: 27 mar 2015, 19:00
- Auto: MAZDA CX-7
MZI DISI 2.3
2008
Witam posiadaczy Mazd!! Niedawno kupiłem Mazde 323f bj z 2002r 1,6 jest to mój pierwszy samochód z kraju kwitnącej wiśni i jestem mile zaskoczony
. Mam nadzieję że dzięki waszej pomocy jazda mazdą będzie jeszcze przyjemniejsza.
Witam wszystkich
W Madzi zakochany bylem od dawna ale jakoś nasze drogi nie mogły się zejść aż do grudnia zeszłego roku kiedy zostałem szczęśliwym posiadaczem wspanialej Madzi 6 w wersji dla leniwych
z 2003roku
Pozdrawiam serdecznie wszystkich szczęśliwych użytkowników tej marki 

- Od: 26 mar 2015, 23:28
- Auto: Mazda 6, 2.0 aut. 2003
Witam wszystkich użytkowników! : )
Od niedawna jestem właścicielem Mazdy 323f BA 1.5 z 1995 roku. Mam nadzieję, że na forum znajdę odpowiedzi na wiele pytań, a także postaram się udzielić odpowiedzi na wszystkie pytania, na które będę znał odpowiedź
Od niedawna jestem właścicielem Mazdy 323f BA 1.5 z 1995 roku. Mam nadzieję, że na forum znajdę odpowiedzi na wiele pytań, a także postaram się udzielić odpowiedzi na wszystkie pytania, na które będę znał odpowiedź
-
krystian92
Witam wszystkich.
Od sierpnia ubiegłego roku jestem posiadaczem bejotki i od tego czasu śledzę forum. Dużo się już dowiedziałem (szkoda, że nie wcześniej bo może bardziej zbiłbym cenę
), ale czasem przychodzi chęć zadania pytania i... bez rejestracji nie da rady, zatem jestem.
Pozdróweczka!
Od sierpnia ubiegłego roku jestem posiadaczem bejotki i od tego czasu śledzę forum. Dużo się już dowiedziałem (szkoda, że nie wcześniej bo może bardziej zbiłbym cenę

Pozdróweczka!
Witam wszystkich serdecznie
,
Jestem tutaj nowy. Nazywam się Wiktor i zamierzam kupić mazdę RX-8 lub MX-5. Mam nadzieję, że pomozecie mi w wyborze
Pozdrawiam
Jestem tutaj nowy. Nazywam się Wiktor i zamierzam kupić mazdę RX-8 lub MX-5. Mam nadzieję, że pomozecie mi w wyborze
Pozdrawiam
-
DzikiWschód
Witam wszystkich miłośników Mazdeczek.
W 2008r. wcieliłem się w poczet zacnych klubowiczów ale z braku aktywności zwolniłem miejsce innym fascynatom.
W 2008r. wcieliłem się w poczet zacnych klubowiczów ale z braku aktywności zwolniłem miejsce innym fascynatom.
-
Berni
Cześć wszystkim! na imię mam Ola, auto mazda3 od czterech miesięcy no i ta skrzynia...myślałam że to ja mam pecha
. Mam nadzieję, ze Wasze porady i wiedza pomogą mi cieszyć się tym pięknym autem. Pozdro!
-
Bubel
bert0987 napisał(a):Witam wszystkich!
Adaś_1947 napisał(a):Witam Wszystkich
Wildklimo napisał(a):Witam Wszystkich
Greg88 napisał(a):Witam serdecznie
sagaduo napisał(a):Witam
TROJAN napisał(a):Witajcie
kacper194 napisał(a):Witam
Envy86 napisał(a):Witam wszystkich
michalglce napisał(a):Witam
krystian92 napisał(a):Witam
M.A.K. napisał(a):Witam wszystkich
Majutka napisał(a):Cześć
żuczek92 napisał(a):Cześć
ataman78 napisał(a):Witam
DzikiWschód napisał(a):Witam
Berni napisał(a):Witam
forest117 napisał(a):Witam
Bubel napisał(a):Cześć
acja napisał(a):Witam

Uprzejmie prosimy o uzupełnienie wszystkich danych w profilach

- Od: 21 wrz 2006, 17:09
- Auto: Mazda6 GH 2.0 LF-DE
Witam wszystkich
Jestem nowym posiadaczem Mazdy, pierwszej w życiu i mam nadzieję, że nie ostatniej
Jestem nowym posiadaczem Mazdy, pierwszej w życiu i mam nadzieję, że nie ostatniej
Właśnie się zarejestrowałem i witam wszystkich, jezdze od m-cy 6 Sport Kombi 2003.
Do zobaczenia na drogach
Do zobaczenia na drogach
-
mam.mazde.6
Witam wszystkich miłośników Mazd.
Od 7 miesięcy jestem zakochany w pewnej Axeli.
Do tej pory nie miałem czasu udzielać się na forum ze względu na natłok pracy. Teraz zamierzam nadrobić zaległości na forum, jak i dopieścić w końcu moją Małą.
Od 7 miesięcy jestem zakochany w pewnej Axeli.
Do tej pory nie miałem czasu udzielać się na forum ze względu na natłok pracy. Teraz zamierzam nadrobić zaległości na forum, jak i dopieścić w końcu moją Małą.

-
mr.zniwiarz