Tutaj się witamy
Cześć,
Konto założyłem dawno temu i po długim czasie przeglądania forum wypadałoby się z Wami przywitać co też czynię. Aktualnie mieszkam we Wrocławiu i jeżdżę Mazdą 323F BA z silnikiem Z5. Posiadam ją już ponad 4 lata i dopóki nie zajdzie potrzeba zmiany auta na większe nie oddam jej
Konto założyłem dawno temu i po długim czasie przeglądania forum wypadałoby się z Wami przywitać co też czynię. Aktualnie mieszkam we Wrocławiu i jeżdżę Mazdą 323F BA z silnikiem Z5. Posiadam ją już ponad 4 lata i dopóki nie zajdzie potrzeba zmiany auta na większe nie oddam jej
-
talrashh
Cześć
mam na imię Marek pochodze z Bydgoszczy. Moje auto to Mazda 323 BG z 1993 roku z silniczkiem 1.3 16V.
-
diavel
Witam:D Mam na imie Krzysiek i dopiero zaczynam przygody z Mazdami. Niedawno sprzedalem 323f 1.8gt i planuje kupic Mazde 6 2.0d w kombi:) Pochwale sie jak tylko uda mi sie cos znalesc;p mam nadzieje ze doradzicie w razie potrzeby;p:D
-
Thiadrae
Witam. Jestem Mariusz. Od jakiegoś czasu szukam samochodu i mocno interesuję się Mazdą.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
-
maniek87
Greenman777 napisał(a):Witam wszystkich
pike22 napisał(a):Cześć
bartoszto napisał(a):Cześć
lukaszberdzik.krk napisał(a):Witam
koroviov napisał(a):Cześć
kev21 napisał(a):Witam
Uxi napisał(a):Witam
talrashh napisał(a):Cześć
mundek72 napisał(a):Witam
diavel napisał(a):Cześć
Thiadrae napisał(a):Witam
maniek87 napisał(a):Witam

Uprzejmie prosimy o uzupełnienie wszystkich danych w profilach

- Od: 21 wrz 2006, 17:09
- Auto: Mazda6 GH 2.0 LF-DE
Cześć,
Mam na imię Paweł i za tydzień jeżeli wszystko pójdzie zgodnie z planem stanę się użytkownikiem 3ki BK z 2007 r. 2.0b
.
Mam na imię Paweł i za tydzień jeżeli wszystko pójdzie zgodnie z planem stanę się użytkownikiem 3ki BK z 2007 r. 2.0b
-
Pawel-kr
Witam, posiadam juz swoja Premacy rok i już wiem, ze tak szybko sie z nia nie rozstane. Dotychczas jestem tylko czytającym forum, ale mam nadzieje na ladniejsza pogode, gdzie bede mogl zrobić komplet fotek i wraz z opisem wrzuce na stronkę zeby sie pochwalic. Forum jest naprawde kopalnia wiedzy, dziekuje wszystkim, bo robicie dobra robotę dla wszystkich uzytkownikow Mazd.
Tomasz
Tomasz
Witam wszystkich forumiczów!
Jestem z Warszawy i szykuję się do zakupu nowej M3.
Od jakiegoś czasu przeglądam to forum. Zbieram informację i mam nadzieję ze zagoszczę tu na dłużej gdy M3 zaprakuje u mnie w garażu
pozdrawiam
Subframe
Jestem z Warszawy i szykuję się do zakupu nowej M3.
Od jakiegoś czasu przeglądam to forum. Zbieram informację i mam nadzieję ze zagoszczę tu na dłużej gdy M3 zaprakuje u mnie w garażu
pozdrawiam
Subframe
Witam wszystkich.
Od miesiąca jestem w posiadaniu Mazdy 6 2.0d 2006r. Niebawem pochwale się swoim nabytkiem w odpowiednim wątku
Pozdrawiam
Od miesiąca jestem w posiadaniu Mazdy 6 2.0d 2006r. Niebawem pochwale się swoim nabytkiem w odpowiednim wątku
Pozdrawiam
-
Kamcio649
Witam wszystkich. Nie mam jeszcze mazdy- ale w lato będę poszukiwał 323bj ditd
Zarejetrowałem się aby dowiedzieć się więcej o tym modelu:)
-
Dominik-ditd
Witam jestem Patryk mam 20lat i jeżdżę czasami lekko zmodyfikowana Mazda CX-7 2.3 Turbo USA Pozdrawiam
-
stolarz
Witam wszystkich na forum. Zarejestrowałem się na forum bo jestem w trakcie poszukiwań Mazdy 6 a tutaj znalazłem dużo przydatnych informacji na temat tych autek. 
-
zakt
Siemka wszystkim, użytkownikiem Mazdy 3 jestem od dwóch tygodni
mam nadzieję, że znajdę tutaj kilka cennych porad i sam będe mógł ich udzielić:) Witajcie wszyscy mazdoholicy !
- Od: 23 mar 2015, 20:03
- Auto: Mazda 3 1,6 LPG 2004
rimigiusz24 napisał(a):Witam
Pawel-kr napisał(a):Cześć
switas napisał(a):Witam
subframe napisał(a):Witam
Kamcio649 napisał(a):Witam
Damian980 napisał(a):Witam
Dominik-ditd napisał(a):Witam
stolarz napisał(a):Witam
zakt napisał(a):Witam
Juventinio napisał(a):Siemka

Uprzejmie prosimy o uzupełnienie wszystkich danych w profilach

- Od: 21 wrz 2006, 17:09
- Auto: Mazda6 GH 2.0 LF-DE
Witam wszystkich!
Jestem Bartek, od 6 miesięcy jestem szczęśliwym posiadaczem Mazdy 6 Kombi GG 2.0 MZR-CD. Przedtem jeździłem Hondą. Zaczynam delikatnie modyfikować samochód pod siebie i wiele potrzebnych rzeczy znajduję właśnie tutaj za co bardzo dziękuje wszystkim forumowiczom.
Pozdrawiam!
Jestem Bartek, od 6 miesięcy jestem szczęśliwym posiadaczem Mazdy 6 Kombi GG 2.0 MZR-CD. Przedtem jeździłem Hondą. Zaczynam delikatnie modyfikować samochód pod siebie i wiele potrzebnych rzeczy znajduję właśnie tutaj za co bardzo dziękuje wszystkim forumowiczom.
Pozdrawiam!
- Od: 24 mar 2015, 14:28
- Auto: Mazda 6 KOMBI 2004 2.0 MZR-CD 121 KM