Tutaj się witamy
Witam wszystkich. Zjawilem się tu dość przypadkowo. Obecnie rozglądam się za nowym autem (w tej chwili audi a3 8L 1.6) początkowo miało być a4 b6 1.8T ale Przeglądając allegro natknąłem się na citroen c4 i mazde 3. Mam nadzieje ze poznam wasze opinie na temat tego modelu 
- Od: 9 mar 2015, 09:13
- Auto: Audi A3 8L APF 2000
Witam Wszystkich.
Jestem posiadaczem mazdy 6 od prawie pół roku. Jest to moje drugie auto(wcześniej posiadałem niezawodnego lanosa
) i mam nadzieję że mazda będzie tak samo niezawodna jak koreańczyk.
Będę opisywał jak się sprawuję w miarę czasu
Pozdrawiam
Maciek
Jestem posiadaczem mazdy 6 od prawie pół roku. Jest to moje drugie auto(wcześniej posiadałem niezawodnego lanosa
Będę opisywał jak się sprawuję w miarę czasu
Pozdrawiam
Maciek
-
Mały Wojak
jacmar06 napisał(a):Witam
klape napisał(a):Witam forumowiczow
pajdziu1974 napisał(a):Witam
zdz napisał(a):Witam
Golfowiecxj6 napisał(a):Witam wszystkich
BartekPDKP napisał(a):Witam
Mały Wojak napisał(a):Witam

Uprzejmie prosimy o uzupełnienie wszystkich danych w profilach

zdz napisał(a):Mimo zaawansowanego wieku mam 48 lat
No to kolega dowalił w piec

Licznik kręci w jedną stronę ale po czterdziestce życie nabiera smaku

- Od: 21 wrz 2006, 17:09
- Auto: Mazda6 GH 2.0 LF-DE
Witam
Mam na imię Filip, jestem tu świerzy i przede wszystkim jestem od 2lat posiadaczem psikusnej Mazdy odziedziczonej po Ojcu ( autko niestety po przejściach:( ). Wasze cudne forum znam od 2lat i postanowiłem się Tu rozejrzeć ponieważ, dosyt informacji o Mazdeczkach jest tu OGROMNY.
Liczę na to że z biegiem czasu będe w stanie pomóc Wam jak tylko będe umiał 
Pozdrawiam i zostaję z powarzaniem:
FiloZof89
Mam na imię Filip, jestem tu świerzy i przede wszystkim jestem od 2lat posiadaczem psikusnej Mazdy odziedziczonej po Ojcu ( autko niestety po przejściach:( ). Wasze cudne forum znam od 2lat i postanowiłem się Tu rozejrzeć ponieważ, dosyt informacji o Mazdeczkach jest tu OGROMNY.

Pozdrawiam i zostaję z powarzaniem:
FiloZof89
-
FiloZof89
Witam wszystkich
Od tygodnia jestem posiadaczem ślicznej 6-stki.
Za młoda to ona nie jest ale nadrabia wyglądem – czarna metalik z pięknymi oryginalnymi felgami 17".
Wyposażona w LPG Prinsa z lubryfikcją.
Czytałem na forum że to smarowanie to zbędna rzecz.
Póki co zostawiam w spokoju , później zagłębię się w temat.
Pozdrawiam ze Śląska
Od tygodnia jestem posiadaczem ślicznej 6-stki.
Za młoda to ona nie jest ale nadrabia wyglądem – czarna metalik z pięknymi oryginalnymi felgami 17".
Wyposażona w LPG Prinsa z lubryfikcją.
Czytałem na forum że to smarowanie to zbędna rzecz.
Póki co zostawiam w spokoju , później zagłębię się w temat.
Pozdrawiam ze Śląska
-
CrusherPL
Witam wszystkich miłośników Mazd 
Mam na imię Hubert i posiadam Mazdę 323F BA z silnikiem 1.8 16V z roku 1998 zakupioną od forumowicza. Moim zamiarem jest wstąpić w szeregi klubu, przybywać na zloty swoją Madzią i dbać o nią oraz ją trochę zmienić i iść w glebe
Miło mi będzie was wszystkich poznać i mam nadzieję że podzielicie się ze mną swoją wiedzą o waszych Mazdach
Mam na imię Hubert i posiadam Mazdę 323F BA z silnikiem 1.8 16V z roku 1998 zakupioną od forumowicza. Moim zamiarem jest wstąpić w szeregi klubu, przybywać na zloty swoją Madzią i dbać o nią oraz ją trochę zmienić i iść w glebe
Miło mi będzie was wszystkich poznać i mam nadzieję że podzielicie się ze mną swoją wiedzą o waszych Mazdach
-
Malyturek
Witam wszystkich posiadaczy i sympatyków Mazdy!
Od niedawna jestem posiadaczem dość wiekowej już trójki (z 2003), ale jak na te kilka dni użytkowania i przejechane około sto paredziesiąt kilometrów jestem oczarowany
Pozdrawiam i do zobaczenia na forum i pewnie na żywo podczas spotów czy tam innych imprez
Od niedawna jestem posiadaczem dość wiekowej już trójki (z 2003), ale jak na te kilka dni użytkowania i przejechane około sto paredziesiąt kilometrów jestem oczarowany
Pozdrawiam i do zobaczenia na forum i pewnie na żywo podczas spotów czy tam innych imprez
-
WithNoFear
FiloZof89 napisał(a):Witam
ser napisał(a):Witam
CrusherPL napisał(a):Witam
siniak napisał(a):Witam
drtomee napisał(a):Witam
Malyturek napisał(a):Witam
kamil323 napisał(a):Witam
WithNoFear napisał(a):Witam
pszcz0la napisał(a):Witam

Uprzejmie prosimy o uzupełnienie wszystkich danych w profilach

- Od: 21 wrz 2006, 17:09
- Auto: Mazda6 GH 2.0 LF-DE
Witam wszystkich
Mam na imię Przemek, mam 32 lata, zamieszkuję woj. śląskie.
Mam zamiar nabyć Mazię 6 GG lub GY FL 2.0 147 km...stąd moje zainteresowanie tym forum.
Dodam tylko, że robicie tu kawał dobrej roboty, pozdrawiam
! 
Mam na imię Przemek, mam 32 lata, zamieszkuję woj. śląskie.
Mam zamiar nabyć Mazię 6 GG lub GY FL 2.0 147 km...stąd moje zainteresowanie tym forum.
Dodam tylko, że robicie tu kawał dobrej roboty, pozdrawiam

- Od: 14 mar 2015, 15:44
- Auto: Mazda6 2008 GH Kombi
2.5 l 170 KM + LpG
Cześć, tu Adrian.
Jestem nowym właścicielem Premacy 2.0 TD (to mój pierwszy kontakt z mazdą w ogóle
/dotychczas był Fiat, Opel i Skoda/.
Aktualnie załatwiam formalności rejestracyjne.
Intensywnie czytam poszczególne tematy dot. w/w modelu, ale nie tylko.
Mam nadzieję, że jak tylko nabędę praktycznego doświadczenia w użytkowaniu auta, chętnie wymienię się z forowiczami swoim doświadczeniem.
Pozdrawiam.
Jestem nowym właścicielem Premacy 2.0 TD (to mój pierwszy kontakt z mazdą w ogóle
Aktualnie załatwiam formalności rejestracyjne.
Intensywnie czytam poszczególne tematy dot. w/w modelu, ale nie tylko.
Mam nadzieję, że jak tylko nabędę praktycznego doświadczenia w użytkowaniu auta, chętnie wymienię się z forowiczami swoim doświadczeniem.
Pozdrawiam.
-
pike22
Cześć!
Bartek z Wrocławia, ja tu się jeszcze rozglądam
Powiększenie rodzinki za kilka miesięcy czas popozbyć się rdzawego golfa 3 i zmienić na większe kombi. No i jak nie zauważyć chyba najładniejszego w tym sektorze czyli 6tki.
Trochę będę o niej czytał
Bartek z Wrocławia, ja tu się jeszcze rozglądam
Powiększenie rodzinki za kilka miesięcy czas popozbyć się rdzawego golfa 3 i zmienić na większe kombi. No i jak nie zauważyć chyba najładniejszego w tym sektorze czyli 6tki.
Trochę będę o niej czytał
- Od: 15 mar 2015, 11:42
- Auto: Mazda 6 I Kombi 2.0 147 KM
Witam
Jestem Łukasz mam 26 lat i od listopada jestem szczęśliwym posiadaczem Mazdy 3 2004r 2.0 w benzynie:)
Pozdro
Jestem Łukasz mam 26 lat i od listopada jestem szczęśliwym posiadaczem Mazdy 3 2004r 2.0 w benzynie:)
Pozdro
-
lukaszberdzik.krk
Cześć. Jestem Marek. Z okolic Krakowa. Kupiłęm niedawno Mazdę 6 z 2007 roku. Silnik 2.3 – ten co się rozpada i bierze olej
Oczywiście ja mam nadzieję, ze mnie to nie spodka. Przeczytałem kilka wątków i nie ukrywam, że jestem trochę przerażony tym co przeczytałem. To miało być doskonałe niezawodne auto do szybkiego przemieszczania się a wygląda, ze chyba nie najlepiej wybrałem. Póki co zamierzam zamontować gaz. Na pohybel mafii paliwowej
-
koroviov
Witam forumowiczów
Z tej strony Dawid z okolic Skierniewic który aktualnie poszukuje Mazdy premacy w dieslu :–)
Pozdrowienia dla wszystkich
Z tej strony Dawid z okolic Skierniewic który aktualnie poszukuje Mazdy premacy w dieslu :–)
Pozdrowienia dla wszystkich
-
kev21