Jestem Arek, mieszkam w Bochni i od trzech dni jestem szczęśliwym posiadaczem mazdy 6 z 2006 roku z dwulitrowym silnikiem benzynowym
Tutaj się witamy
ruda102 napisał(a):Witam
Piotrek_S.Wola napisał(a):Witam
jurikiller napisał(a):Witam
braian69 napisał(a):Witam
DoniuJDM napisał(a):Witam
kandy82 napisał(a):witam
Stevie69 napisał(a):I ja się przywitam
Tapir3 napisał(a):Witam

Uprzejmie prosimy o uzupełnienie wszystkich danych w profilach

- Od: 21 wrz 2006, 17:09
- Auto: Mazda6 GH 2.0 LF-DE
Witam Wszystkich Forumowiczów,
dołączam do klubu posiadaczy Mazdy (między innymi dzięki pozytywnym opiniom jakie znalazłem na tym forum). Od soboty jestem szczęśliwym posiadaczem Mazdy 6 1.8 benzyna z 2003 roku.
Pozdrowienia z Wrocławia!
dołączam do klubu posiadaczy Mazdy (między innymi dzięki pozytywnym opiniom jakie znalazłem na tym forum). Od soboty jestem szczęśliwym posiadaczem Mazdy 6 1.8 benzyna z 2003 roku.
Pozdrowienia z Wrocławia!
-
guild77
Witam Wszystkich Posiadaczy Mazdy , jestem Łukasz mam MAZDA 6 GG 2.0 BENZYNA 147 KONI 2005r po liftingu, hatchback, 230 000 tys km przejechane. POZDRAWIAM WSZYSTKICH

- Od: 25 lut 2015, 15:16
- Auto: MAZDA 6 GG 2.0 BENZYNA 147 KM 2005 HATCHBACK
Witam wszystkich! Mam na imię Paweł ale znajomi mówią do mnie Mazi. Mazdę kupiłem kilka tygodni temu dla mojej żony. Jestem bardzo pozytywnie zaskoczony tym samochodem. Forum MazdaSpeed znam ze spotów w Bydgoszczy, "Maździarze" spotykają się zaraz obok BMW klub Bydgoszcz do którego od lat również należę.
Mam nadzieję, że to forum pozwoli mi poszerzyć swoją motoryzacyjną wiedzę oraz podzielić się z innymi tym co już wiem.
Pozdrawiam,
Mazi
Mam nadzieję, że to forum pozwoli mi poszerzyć swoją motoryzacyjną wiedzę oraz podzielić się z innymi tym co już wiem.
Pozdrawiam,
Mazi
-
Mazi82
Witam wszystkich. Kupiłem 2 dni temu Mazdę 6 2.0 diesel 2007 rok 143km. Sprowadzona z Niemiec ma przejechane 190tys. wszystko wskazuje na to że to autentyczny przebieg. Jest to mój pierwszy diesel, jestem trochę przerażony tymi wszystkimi wtryskami, turbinami, dpf-ami ale mam jednak nadzieję że będę mile zaskoczony. Pozdrawiam wszystkich gorąco
-
ruben1311
Witam wszytskich serdecznie!!
oxyholic napisał(a):Cześć wszystkim!
Kubi napisał(a):Cześć
guild77 napisał(a):Witam
penny15 napisał(a):Witam
lukasz_nicka napisał(a):Witam
Mazi82 napisał(a):Witam
Aragorn89 napisał(a):Witam
ruben1311 napisał(a):Witam
wojt napisał(a):Witam
sheryf1979 napisał(a):Witam

Uprzejmie prosimy o uzupełnienie wszystkich danych w profilach

- Od: 21 wrz 2006, 17:09
- Auto: Mazda6 GH 2.0 LF-DE
Witam.
Posiadam Hyundaia coupe,ale planuję zakup czegoś rodzinnego i czaję na jakąś mazdę.
Pzdr
Posiadam Hyundaia coupe,ale planuję zakup czegoś rodzinnego i czaję na jakąś mazdę.
Pzdr
-
cobraswiecie
Witajcie Mazdowicze !
Od niedawna jestem posiadaczem ślicznej Mazdy 323f BA, z którą mam trochę pracy, zatem mam zamiar stać się aktywnym tu klubowiczem
Zanim do tego dojdzie wypada się przywitać, a więc: CZEŚĆ WSZYSTKIM. Na imię mam Bartosz, mam 22 lata i mieszkam w Koziegłowach, na peryferiach Poznania
Interesuję się motoryzacją i muzyką, ale również jestem dość "oczytany"
Krótko i zwięźle
Od niedawna jestem posiadaczem ślicznej Mazdy 323f BA, z którą mam trochę pracy, zatem mam zamiar stać się aktywnym tu klubowiczem

Zanim do tego dojdzie wypada się przywitać, a więc: CZEŚĆ WSZYSTKIM. Na imię mam Bartosz, mam 22 lata i mieszkam w Koziegłowach, na peryferiach Poznania
Krótko i zwięźle
-
kzgjoke16
To i ja mogę się oficjalnie przywitać. Własnie wczoraj wróciłem ładną mazdzinką 6 2006r 2.0 benzynka z czego jestem bardzo dumny
Marek, lat 25, 44,5 rozmiar buta pozdro i służe pomocą!
- Od: 23 lut 2015, 21:47
- Auto: Mazda 6 2.0 Benzyna 2006