Tutaj się witamy
Witam,
Nazywam się Cezary oraz jestem od miesiąca posiadaczem Mazdy 323F BA 1.8 z `98 HB. Pochodzę z okolic Lublina oraz witam serdecznie użytkowników
Nazywam się Cezary oraz jestem od miesiąca posiadaczem Mazdy 323F BA 1.8 z `98 HB. Pochodzę z okolic Lublina oraz witam serdecznie użytkowników
-
Cezarovski
witam
jestem Pawel jezdze Mazda 3 1.6 diesel z 2010r mieszkam w UK wiec to jest angielska wersja
jestem Pawel jezdze Mazda 3 1.6 diesel z 2010r mieszkam w UK wiec to jest angielska wersja
-
rothar
Witam. Posiadam mazdę rx8 2006 rok 192km. Mam takie pytanko potrzebuje kontakt do jakiegoś speca Wankla najlepiej jak by był z mazowieckiego. Mam problem z odpalaniem:( ostatnio mi zgasła podczas jazdy i nie chce odpalić... tzn odpaliła ale z popychu. Może mi ktoś pomóc. Pozdrawiam.
-
mrowa88
Witam wszystkich użytkowników tego forum.
Niech żyje Madzia 2.
Od nie dawna jestem nowym użytkownikiem tej bryki.

Ostatnio edytowano 28 lip 2014, 09:47 przez PowerM2, łącznie edytowano 1 raz
-
PowerM2
Witam wszystkich fanów Mazdy. Nie stawiałem, że tu trafię, a jednak wszystko przez Mazdę RX8, którą chciałbym nabyć. Wręcz się zakochałem przez przypadek
Jestem z woj. zachodniopomorskiego, mieszkam w małej wsi między Dębnem, a Kostrzynem n/O (lubuskie).
W rodzinie już jest jedna mazda 2 i ma ją moja siostra. Ale czas bym ja coś nabył ale póki co śmigam lanosem
Pozdrawiam

Jestem z woj. zachodniopomorskiego, mieszkam w małej wsi między Dębnem, a Kostrzynem n/O (lubuskie).
W rodzinie już jest jedna mazda 2 i ma ją moja siostra. Ale czas bym ja coś nabył ale póki co śmigam lanosem
Pozdrawiam
- Od: 27 lip 2014, 19:52
- Auto: RX8
Dobry wieczór :–)
Mazda 3 1.6 pb z gazem, 2007 – wreszcie zakupiona
Mazda 3 1.6 pb z gazem, 2007 – wreszcie zakupiona
Ostatnio edytowano 2 sie 2014, 11:07 przez Sarpan, łącznie edytowano 1 raz
-
Sarpan
Cześć wszystkim,
jestem szczęśliwym posiadaczem mazdy 3 1.6 D BK i właśnie przymierzam się do zakupu mazdy 6 2.0 B GH.
Pozdrawiam
jestem szczęśliwym posiadaczem mazdy 3 1.6 D BK i właśnie przymierzam się do zakupu mazdy 6 2.0 B GH.
Pozdrawiam
-
roby84
Witam wszystkich.
Od niedawna, a precyzyjniej od 2 tyg jestem właściciel Mazdy3 BK `04(1.4L). Pierwsze auto.
Powód rejestracji na forum: urzeczony autem
Z autami miałem niewiele wspólnego, motoryzacja nigdy nie była moim konikiem. Poszukując odpowiedzi na nurtujące mnie pytania znalazłem kilka godnych podpowiedzi i uwag na Waszym forum, które to na pewno mi się przydadzą. Z czasem na pewno sam dodam coś od siebie
Puki co, tak świeżak 102%.
Witajcie!
Od niedawna, a precyzyjniej od 2 tyg jestem właściciel Mazdy3 BK `04(1.4L). Pierwsze auto.
Powód rejestracji na forum: urzeczony autem
Z autami miałem niewiele wspólnego, motoryzacja nigdy nie była moim konikiem. Poszukując odpowiedzi na nurtujące mnie pytania znalazłem kilka godnych podpowiedzi i uwag na Waszym forum, które to na pewno mi się przydadzą. Z czasem na pewno sam dodam coś od siebie
Puki co, tak świeżak 102%.
Witajcie!
-
Gronger
Witam
Jestem na etapie poszukiwania mazdy 3 BK z końcówki roczników 08-09 w benzynie. Po przejściach z moimi poprzednimi samochodami zdecydowałem się ( po przeczytaniu opinii między innymi na tym forum) na mazdę jako, że ma opinię samochodu mało awaryjnego.
Witam jeszcze raz
Jestem na etapie poszukiwania mazdy 3 BK z końcówki roczników 08-09 w benzynie. Po przejściach z moimi poprzednimi samochodami zdecydowałem się ( po przeczytaniu opinii między innymi na tym forum) na mazdę jako, że ma opinię samochodu mało awaryjnego.
Witam jeszcze raz
-
kwasekk
Witam, od 7 dni (2000 km na drodze) jestem posiadaczem Mazdy 626 GF Diesel. i to co czytam na tym forum o tym modelu spędza mi sen z powiek i drżę za każdym przekręceniem kluczyka, przeszyty myslą ze w każdej chwili padnie to auto ...
-
yogin
Dzień dobry wszystkim w ten piękny środowy poranek :)
Ja jeszcze nie jestem posiadaczem Mazdy, ale może niedługo się to zmieni, i może dzięki temu forum...
A sprowadził mnie tu niejaki Konrad zwany Steffanem :D
Ja jeszcze nie jestem posiadaczem Mazdy, ale może niedługo się to zmieni, i może dzięki temu forum...
A sprowadził mnie tu niejaki Konrad zwany Steffanem :D
-
creed
Witam wszystkich, właśnie zarejestrowałem swoją pierwsza Mazde i jest nią 323f 1,6 Pb z 2003r 
Liczę, że będę tu zaglądał jedynie w celach towarzyskich
Liczę, że będę tu zaglądał jedynie w celach towarzyskich
-
bartekBJ
Cześć, witam wszystkich, dopiero co zarejestrowałem się, jeszcze nie mam mazdy ale intensywnie poszukuję 3 lub 6 z silniczkiem 2.0 Pb :–) obym jak najszybciej znalazł
-
maxon007
Witam wszystkich.Jako posiadacz Mazdy 6 i ja tu piszę chociaż już te forum nie raz przeszukiwałem wcześniej. I przyznam , że kilka razy już mi się pomoc innych bardziej doświadczonych kolegów przydała . Mogę sie trochę kręcić po tym forum ale to tylko niewiedza moja i brak doświadczenie będzie to powodowała. Pozdrawiam wszystkich Mazdowiczów szczególnie tych z okolic Malborka 
-
edek76
Witam.
od kilku lat przeglądam z radością "moje ulubione forum", jestem od kilku zadowolonym użytkownikiem Mazdy. Zacząłem tą znajomość od 626 2.0 w benzynie dziś mam MPV II z 2.0 l silnikiem z '99 roku i MX-3 1,6 l z '91 roku.
Po kilku niezbyt zadowalających naprawach u mechaników, pomimo braku czasu sam zacząłem głaskać swoje madzie
A więc nastał czas aby się utożsamiać – nie tylko korzystać
Pozdrawiam AdamAK65
od kilku lat przeglądam z radością "moje ulubione forum", jestem od kilku zadowolonym użytkownikiem Mazdy. Zacząłem tą znajomość od 626 2.0 w benzynie dziś mam MPV II z 2.0 l silnikiem z '99 roku i MX-3 1,6 l z '91 roku.
Po kilku niezbyt zadowalających naprawach u mechaników, pomimo braku czasu sam zacząłem głaskać swoje madzie
A więc nastał czas aby się utożsamiać – nie tylko korzystać
Pozdrawiam AdamAK65
-
AdamAK65