Tutaj się witamy
Witam,
Nazywam się Cezary oraz jestem od miesiąca posiadaczem Mazdy 323F BA 1.8 z `98 HB. Pochodzę z okolic Lublina oraz witam serdecznie użytkowników
Nazywam się Cezary oraz jestem od miesiąca posiadaczem Mazdy 323F BA 1.8 z `98 HB. Pochodzę z okolic Lublina oraz witam serdecznie użytkowników
-
Cezarovski
witam
jestem Pawel jezdze Mazda 3 1.6 diesel z 2010r mieszkam w UK wiec to jest angielska wersja
jestem Pawel jezdze Mazda 3 1.6 diesel z 2010r mieszkam w UK wiec to jest angielska wersja
-
rothar
Witam. Posiadam mazdę rx8 2006 rok 192km. Mam takie pytanko potrzebuje kontakt do jakiegoś speca Wankla najlepiej jak by był z mazowieckiego. Mam problem z odpalaniem:( ostatnio mi zgasła podczas jazdy i nie chce odpalić... tzn odpaliła ale z popychu. Może mi ktoś pomóc. Pozdrawiam.
-
mrowa88
Witam wszystkich użytkowników tego forum.
Niech żyje Madzia 2.
Od nie dawna jestem nowym użytkownikiem tej bryki.
Niech żyje Madzia 2.
Od nie dawna jestem nowym użytkownikiem tej bryki.Ostatnio edytowano 28 lip 2014, 09:47 przez PowerM2, łącznie edytowano 1 raz
-
PowerM2
Witam wszystkich fanów Mazdy. Nie stawiałem, że tu trafię, a jednak wszystko przez Mazdę RX8, którą chciałbym nabyć. Wręcz się zakochałem przez przypadek
Jestem z woj. zachodniopomorskiego, mieszkam w małej wsi między Dębnem, a Kostrzynem n/O (lubuskie).
W rodzinie już jest jedna mazda 2 i ma ją moja siostra. Ale czas bym ja coś nabył ale póki co śmigam lanosem
Pozdrawiam
Jestem z woj. zachodniopomorskiego, mieszkam w małej wsi między Dębnem, a Kostrzynem n/O (lubuskie).
W rodzinie już jest jedna mazda 2 i ma ją moja siostra. Ale czas bym ja coś nabył ale póki co śmigam lanosem
Pozdrawiam

- Od: 27 lip 2014, 19:52
- Auto: RX8
Dobry wieczór :–)
Mazda 3 1.6 pb z gazem, 2007 – wreszcie zakupiona
Mazda 3 1.6 pb z gazem, 2007 – wreszcie zakupiona
Ostatnio edytowano 2 sie 2014, 11:07 przez Sarpan, łącznie edytowano 1 raz
-
Sarpan
Cześć wszystkim,
jestem szczęśliwym posiadaczem mazdy 3 1.6 D BK i właśnie przymierzam się do zakupu mazdy 6 2.0 B GH.
Pozdrawiam
jestem szczęśliwym posiadaczem mazdy 3 1.6 D BK i właśnie przymierzam się do zakupu mazdy 6 2.0 B GH.
Pozdrawiam
-
roby84
Witam wszystkich.
Od niedawna, a precyzyjniej od 2 tyg jestem właściciel Mazdy3 BK `04(1.4L). Pierwsze auto.
Powód rejestracji na forum: urzeczony autem
Z autami miałem niewiele wspólnego, motoryzacja nigdy nie była moim konikiem. Poszukując odpowiedzi na nurtujące mnie pytania znalazłem kilka godnych podpowiedzi i uwag na Waszym forum, które to na pewno mi się przydadzą. Z czasem na pewno sam dodam coś od siebie
Puki co, tak świeżak 102%.
Witajcie!
Od niedawna, a precyzyjniej od 2 tyg jestem właściciel Mazdy3 BK `04(1.4L). Pierwsze auto.
Powód rejestracji na forum: urzeczony autem
Z autami miałem niewiele wspólnego, motoryzacja nigdy nie była moim konikiem. Poszukując odpowiedzi na nurtujące mnie pytania znalazłem kilka godnych podpowiedzi i uwag na Waszym forum, które to na pewno mi się przydadzą. Z czasem na pewno sam dodam coś od siebie
Puki co, tak świeżak 102%.
Witajcie!
-
Gronger
Witam
Jestem na etapie poszukiwania mazdy 3 BK z końcówki roczników 08-09 w benzynie. Po przejściach z moimi poprzednimi samochodami zdecydowałem się ( po przeczytaniu opinii między innymi na tym forum) na mazdę jako, że ma opinię samochodu mało awaryjnego.
Witam jeszcze raz
Jestem na etapie poszukiwania mazdy 3 BK z końcówki roczników 08-09 w benzynie. Po przejściach z moimi poprzednimi samochodami zdecydowałem się ( po przeczytaniu opinii między innymi na tym forum) na mazdę jako, że ma opinię samochodu mało awaryjnego.
Witam jeszcze raz
-
kwasekk
Witam, od 7 dni (2000 km na drodze) jestem posiadaczem Mazdy 626 GF Diesel. i to co czytam na tym forum o tym modelu spędza mi sen z powiek i drżę za każdym przekręceniem kluczyka, przeszyty myslą ze w każdej chwili padnie to auto ...
-
yogin
Dzień dobry wszystkim w ten piękny środowy poranek :)
Ja jeszcze nie jestem posiadaczem Mazdy, ale może niedługo się to zmieni, i może dzięki temu forum...
A sprowadził mnie tu niejaki Konrad zwany Steffanem :D
Ja jeszcze nie jestem posiadaczem Mazdy, ale może niedługo się to zmieni, i może dzięki temu forum...
A sprowadził mnie tu niejaki Konrad zwany Steffanem :D
-
creed
Witam wszystkich, właśnie zarejestrowałem swoją pierwsza Mazde i jest nią 323f 1,6 Pb z 2003r 
Liczę, że będę tu zaglądał jedynie w celach towarzyskich
Liczę, że będę tu zaglądał jedynie w celach towarzyskich
-
bartekBJ
Cześć, witam wszystkich, dopiero co zarejestrowałem się, jeszcze nie mam mazdy ale intensywnie poszukuję 3 lub 6 z silniczkiem 2.0 Pb :–) obym jak najszybciej znalazł
-
maxon007
Witam wszystkich.Jako posiadacz Mazdy 6 i ja tu piszę chociaż już te forum nie raz przeszukiwałem wcześniej. I przyznam , że kilka razy już mi się pomoc innych bardziej doświadczonych kolegów przydała . Mogę sie trochę kręcić po tym forum ale to tylko niewiedza moja i brak doświadczenie będzie to powodowała. Pozdrawiam wszystkich Mazdowiczów szczególnie tych z okolic Malborka 
-
edek76
Witam.
od kilku lat przeglądam z radością "moje ulubione forum", jestem od kilku zadowolonym użytkownikiem Mazdy. Zacząłem tą znajomość od 626 2.0 w benzynie dziś mam MPV II z 2.0 l silnikiem z '99 roku i MX-3 1,6 l z '91 roku.
Po kilku niezbyt zadowalających naprawach u mechaników, pomimo braku czasu sam zacząłem głaskać swoje madzie
A więc nastał czas aby się utożsamiać – nie tylko korzystać
Pozdrawiam AdamAK65
od kilku lat przeglądam z radością "moje ulubione forum", jestem od kilku zadowolonym użytkownikiem Mazdy. Zacząłem tą znajomość od 626 2.0 w benzynie dziś mam MPV II z 2.0 l silnikiem z '99 roku i MX-3 1,6 l z '91 roku.
Po kilku niezbyt zadowalających naprawach u mechaników, pomimo braku czasu sam zacząłem głaskać swoje madzie
A więc nastał czas aby się utożsamiać – nie tylko korzystać
Pozdrawiam AdamAK65
-
AdamAK65