Tutaj się witamy
Witam,
W związku z zakupem Mazdy 6, postanowiłem przyłączyć się do forum.
Pozdrawiam wszystkich posiadaczy Mazd.
W związku z zakupem Mazdy 6, postanowiłem przyłączyć się do forum.
Pozdrawiam wszystkich posiadaczy Mazd.
-
tomsiu1972
Witam wszystkich
Z racji iż troszkę tutaj siedzę wypadało by się przywitać.
Trafiłem tutaj przez kolegę który wybił mi z głowy Hondy, a zaraził ogromną ciekawością do Mazd
a konkretnie do jednego modelu
Pozdrawiam.
Z racji iż troszkę tutaj siedzę wypadało by się przywitać.
Trafiłem tutaj przez kolegę który wybił mi z głowy Hondy, a zaraził ogromną ciekawością do Mazd
a konkretnie do jednego modelu
Pozdrawiam.
- Od: 22 kwi 2014, 17:51
- Auto: Mazda3 BK 2.0 LF '07 Kintaro True Red
cześć wszystkim 
od miesiąca śmigam Premacy 1.8 2004.
od miesiąca śmigam Premacy 1.8 2004.
- Od: 27 maja 2014, 08:38
- Auto: Premacy CP
Witam, od niedawna posiadam mazda mpv II, to jest moja pierwsza mazda. Pozdrowienia dla wszystkich
-
Paul_27
Witam wszystkich,
Jestem fanem alfy romeo, który za 2 dni odbiera nową 3 165KM. Niestety Giulietta może jest dobrym autem ale wygląda jak dla mojej żony.
Mam nadzięję że przygoda z Mazdą będzie przyjemna
Pozdrawiam
Piotr
Jestem fanem alfy romeo, który za 2 dni odbiera nową 3 165KM. Niestety Giulietta może jest dobrym autem ale wygląda jak dla mojej żony.
Mam nadzięję że przygoda z Mazdą będzie przyjemna
Pozdrawiam
Piotr
- Od: 21 maja 2014, 22:29
- Auto: Mazda 3 2.0 165KM 2014r
Alfa Romeo GT 1.9 JTD 150KM 2005r
Witam.
Jestem nowym posiadaczem Mazdy 3 2.0 diesel 2008r. Z tego co się okazało po sprowadzeniu autka, według firmy ubezpieczeniowej jest to 6 model w Polsce(miałem kłopoty z ubezpieczeniem ponieważ nie mają tej wersji silnikowej w ofercie)....i teraz pojawia się pytanie, czy poza większymi tarczami i silnikiem czekają mnie dodatkowe niespodzianki? liczę że spotka mnie tu miła przygoda i brak odpychających postów za nie profesjonalnie zadane pytanie itp...
pozdrowienia dla klubu.
Jestem nowym posiadaczem Mazdy 3 2.0 diesel 2008r. Z tego co się okazało po sprowadzeniu autka, według firmy ubezpieczeniowej jest to 6 model w Polsce(miałem kłopoty z ubezpieczeniem ponieważ nie mają tej wersji silnikowej w ofercie)....i teraz pojawia się pytanie, czy poza większymi tarczami i silnikiem czekają mnie dodatkowe niespodzianki? liczę że spotka mnie tu miła przygoda i brak odpychających postów za nie profesjonalnie zadane pytanie itp...
pozdrowienia dla klubu.
-
seban82
Witam wszystkich, Michał "Żuku" Z Tomaszowa Lubelskiego melduje sie z czerwoną strzałą 626GE 2,5 KL 
Pozdrówki
Pozdrówki
-
zukurulez
Dzien dobry
Jestem tu nowy, mazdy nie posiadam.
Pochodze z 40 tys. miasteczka gdzie wszystko ma swój niepowtarzalny urok
Przygode z motoryzacją zacząłem od Fordów – Ford Orion 1988 1.8D, Ford Orion 1991 1.8D
Aktualnie kilometry zjadam Fiatem Croma z 2006r, napedzanym dieslem ... i tu co wazne : jest to mój ostatni diesel w zyciu
Z tym samochodem mialem przygody pierwszoligowe których powtórzyc nie chce
...
Ze wzgledu na wysoką awaryjnosc dzisiejszych diesli aktualnie poszukuje mazdy z silnikiem 2.0...
Niestety zadnych doswiadczen z mazdą nie mialem(nawet nie jezdzilem!), takze tu bede zdawał sie na Wasze doświadczenie
Z góry wielkie dzieki za pomoc, rady i spojrzenie z perspektywy trzeciej osoby
Mam nadzieje ze forum to pomoze mi w odnalezieniu godnej maździny
Jestem tu nowy, mazdy nie posiadam.
Pochodze z 40 tys. miasteczka gdzie wszystko ma swój niepowtarzalny urok
Przygode z motoryzacją zacząłem od Fordów – Ford Orion 1988 1.8D, Ford Orion 1991 1.8D

Ze wzgledu na wysoką awaryjnosc dzisiejszych diesli aktualnie poszukuje mazdy z silnikiem 2.0...
Niestety zadnych doswiadczen z mazdą nie mialem(nawet nie jezdzilem!), takze tu bede zdawał sie na Wasze doświadczenie
Z góry wielkie dzieki za pomoc, rady i spojrzenie z perspektywy trzeciej osoby
Mam nadzieje ze forum to pomoze mi w odnalezieniu godnej maździny
- Od: 27 maja 2014, 18:11
- Auto: W trakcie poszukiwań ;)
Witam wszystkich forumowiczów, mam na imie Arek i od roku jestem szcześliwym posiadaczem Magdalenki 323F BA 1.5 16V.
Pozdrawiam serdecznie.
Pozdrawiam serdecznie.
-
94arus323f
Witam serdecznie, mam na imię Maciej i jestem szczęśliwym posiadaczem Mazdy 6 kombi z 2003 roku.
Jestem tylko posiadaczem ponieważ szczęśliwym użytkownikiem jest moja żona.
A ponieważ wkrótce planujemy wymianę na młodszą 2-kę, więc zdecydowałem się w końcu zapisać na to forum.
Jestem tylko posiadaczem ponieważ szczęśliwym użytkownikiem jest moja żona.
A ponieważ wkrótce planujemy wymianę na młodszą 2-kę, więc zdecydowałem się w końcu zapisać na to forum.
-
keicam
Witam, Mam na imię Piotrek i stałem się posiadaczem Mazdy 6 GY
Witam serdecznie wszystkich.
Swojej Madzi jeszcze nie mam, ale poszukuje GG lub CR najchętniej 1,8.
Obecnie poruszam się P11 lift.
Pozdrawiam całe forum i "forumowiczów".
Swojej Madzi jeszcze nie mam, ale poszukuje GG lub CR najchętniej 1,8.
Obecnie poruszam się P11 lift.
Pozdrawiam całe forum i "forumowiczów".
Lepiej jest nie odzywać się wcale i wydać się głupim, niż się odezwać i rozwiać wszelkie wątpliwości.
- Od: 29 maja 2014, 01:09
- Auto: Mazda 6, GG, 2006
1800 L8-DE
cześć,
Mam na imię Marek, dołączyłem do forum ponieważ właśnie przymierzam się do pierwszej Madzi 6
Oby wszystko się udało
pzdr,
Marek
Mam na imię Marek, dołączyłem do forum ponieważ właśnie przymierzam się do pierwszej Madzi 6
Oby wszystko się udało
pzdr,
Marek
-
alienant
Hejka
, Mam na imie Piotrek i aktualnie szukam Mazdy 3 1.6 lub 2.0 BK. Zastanawiam się nad zamówieniem takiego auta. Pozdrawiam!!
- Od: 29 maja 2014, 10:35
- Auto: 3 BK 2006 1.6 Benzyna
Mysle o takim znajomym znajomego albo o Carkomplex.pl
. Dzisiaj jade rozmawiac z tym zajomym znajomego co i jak a co ?
- Od: 29 maja 2014, 10:35
- Auto: 3 BK 2006 1.6 Benzyna