Tutaj się witamy
Powitać Wszystkich!
Nazywam się Sebastian i będę tu zaglądać.. od niedawna w gronie Mazdy za sprawą CX7-ki.
Nazywam się Sebastian i będę tu zaglądać.. od niedawna w gronie Mazdy za sprawą CX7-ki.
-
Rambook
Witam Serdecznie nazywam się Grzesiek jestem z okolic Chełma posiadam Mazdę 323f auto z duszą, jeżdżę nią już ponad rok jestem zadowolony. Do rejestracji namówił mnie klubowicz, który wczoraj wręczył mi wizytówkę, później postanowiłem z nim pogadać i trafiłem tu. Pozdrawiam serdecznie klubowiczów 

-
borewicz266
Witam , jestem nowy. Jeszcze nia mam Mazdy ale przywedrowalem na to forum aby poznac je i ich uroki pozdrawiam ! 
-
Zefirek
Witam wszystkich. Mam na imię Bartek i jestem świeżo upieczonym mazdowiczem. Dzięki wiedzy zawartej na tym forum udało mi się nabyć w bardzo dobrym stanie M6. Pozdrawiam i obiecuję niebawem założyć swój wątek w naszych mazdach.
>>EDIT<<
Zapomniałem dodać, że pod wszystkimi opiniami o silniku 2.0 w benzynce podpisuję się obiema rękami. Już nigdy nie kupię diesla!
>>EDIT<<
Zapomniałem dodać, że pod wszystkimi opiniami o silniku 2.0 w benzynce podpisuję się obiema rękami. Już nigdy nie kupię diesla!
- Od: 18 lut 2014, 10:32
- Auto: Mazda 6 GY 2.0i 16V 147 KM 2005 FL
Cześć wszystkim
Aktualnie nie posiadam Mazdy, ale nie które modele chodzą mi po głowie
Jak dotąd miałem przyjemność obcowania z Mazdami na praktykach w salonie
Aktualnie nie posiadam Mazdy, ale nie które modele chodzą mi po głowie
Jak dotąd miałem przyjemność obcowania z Mazdami na praktykach w salonie
-
Karol_LLE
Witam, wcześniej skupiałem się na czytaniu, teraz postanowiłem dołączyć do forum.
Pozdrawiam wszystkich, jarecki
Pozdrawiam wszystkich, jarecki
-
jarecki
Witam wszystkich.
Zastanawiam się nad zakupem Mazdy 6. Wiem że ostro rdzewieją i mam okazję taką zardzewiałą nabyć. Niestety nie wiem czy się to kalkuluje (wątek w Motorozmowach). Jeśli ktoś mnie przekona zostanę częstszym gościem na forum.
Pozdrawiam serdecznie.
Zastanawiam się nad zakupem Mazdy 6. Wiem że ostro rdzewieją i mam okazję taką zardzewiałą nabyć. Niestety nie wiem czy się to kalkuluje (wątek w Motorozmowach). Jeśli ktoś mnie przekona zostanę częstszym gościem na forum.
Pozdrawiam serdecznie.
- Od: 20 maja 2014, 19:36
Witam serdecznie. Mierze się z zamiarem kupna 6stki GH i będę potrzebowł Waszej pomocy. jeżeli się uda najpewniej zostane częstym i aktywnym użytkownikiem tego forum.. Pozdrawiam.
-
endru
Cześć wszystkim
poszukuję dla siebie kolejnej Mazdy i tak trafiłem na Xedosa 9 z Millerkiem pod maską
wypytam o opinię o nim w dziale obok
pozdrawiam
-
Japaniec