Tutaj się witamy
Witam,
dzisiaj zamówiłem nową mazdę trzy, która będzie moją drugą mazdą. Jeszcze na studiach jeździłem mazdą 121 potem zmieniłem na Opla Bertone a teraz czekam na nową mazdę 3 w wersji sedan. Mam nadzieję, że znajdę na forum ciekawe informacje na temat mazdy.
dzisiaj zamówiłem nową mazdę trzy, która będzie moją drugą mazdą. Jeszcze na studiach jeździłem mazdą 121 potem zmieniłem na Opla Bertone a teraz czekam na nową mazdę 3 w wersji sedan. Mam nadzieję, że znajdę na forum ciekawe informacje na temat mazdy.
Cześć, jestem Kuba i od lipca zeszłego roku mam dobrze zachowaną mazde 323 ba w wersji sedan
zalogowałem sie, żeby dowiedzieć sie od bardziej doświadczonych klubowiczów jak można zadbać i troche pozmieniać moje autko 
-
Kuba 323s BA
Witam wszystkich
Mieszkam w Lublinie i od ponad roku posiadam Xedosa 6 2.0 V6
Forum wiele razy służyło mi pomocą, bo przez ostatni rok moje auto wymagało kilku (większych lub mniejszych) napraw technicznych. Teraz pozostała kosmetyka
więc pewnie będę tu jeszcze wiele razy gościł. Mam nadzieję że do czegoś się przydam i wesprę swoją nabytą wiedzą szczęśliwych posiadaczy Xedosów
.
Pozdrawiam

Pozdrawiam
-
tomek87
Witam.
Mam na imię Piotr, zawsze na mnie mówili Karolek z racji podobnie brzmiącego nazwiska.
Od urodzenia mieszkam na Warmii i Mazurach, ale od ponad tygodnia jestem szczęśliwym posiadaczem Mazdy 3 BK LF '07 Kintaro w kolorze Kardinal Rot.
Pozdrawiam wszystkich forumowiczów, zwłaszcza z warmińsko-mazurskiego
Mam na imię Piotr, zawsze na mnie mówili Karolek z racji podobnie brzmiącego nazwiska.
Od urodzenia mieszkam na Warmii i Mazurach, ale od ponad tygodnia jestem szczęśliwym posiadaczem Mazdy 3 BK LF '07 Kintaro w kolorze Kardinal Rot.
Pozdrawiam wszystkich forumowiczów, zwłaszcza z warmińsko-mazurskiego
- Od: 18 mar 2014, 17:30
- Auto: Mazda 3 BK LF '07/08 2.0 150KM KINTARO
Witam,
jestem świeżutkim forumowiczem, jednak od roku posiadaczem Mazdzi 626 GE 2.0 benzynka. Chciałbym pozdrowić wszystkich posiadaczy swoich Magdalenek :–) a w szczególności woj. łódzkiej.
Piona!
jestem świeżutkim forumowiczem, jednak od roku posiadaczem Mazdzi 626 GE 2.0 benzynka. Chciałbym pozdrowić wszystkich posiadaczy swoich Magdalenek :–) a w szczególności woj. łódzkiej.
Piona!
-
Vojteck
Witam Wszystkich ! Jestem nowy na forum z nowym- używanym pojazdem. Mazda Premacy 1.8 b/g 2002r.
Pozdrawiam. Tomek
Pozdrawiam. Tomek
-
montemax
Witam Panowie
Jestem od kilku dni szczęśliwym użytkownikiem Mazdy 5 i mam nadzieję że dobrze posłuży jako rodzinny autobusik. Jak na razie same pozytywne zaskoczenia, a jeszcze 2 miesiące temu nie wiedziałem nawet jak 5-tka wygląda
Pozdrawiam z Dolnego Śląska
Jestem od kilku dni szczęśliwym użytkownikiem Mazdy 5 i mam nadzieję że dobrze posłuży jako rodzinny autobusik. Jak na razie same pozytywne zaskoczenia, a jeszcze 2 miesiące temu nie wiedziałem nawet jak 5-tka wygląda
Pozdrawiam z Dolnego Śląska
- Od: 10 mar 2014, 16:44
- Auto: Mazda 5 2007, 2,0 MZR-CD 143KM
Witam serdecznie wszystkich forumowiczow i szczesliwych posiadaczy Mazdy
Sam rowniez od pol roku jest wlascicielem "Mariolki"
Sam rowniez od pol roku jest wlascicielem "Mariolki"
- Od: 21 mar 2014, 01:00
- Auto: Mazda 6 2010
2.0 benzyna 155 KM
Witam wszystkich
Znalazłem to forum szukając w sieci informacji na temat Mazdy i od razu znalazłem tu wiele ciekawych informacji i wiele odpowiedzi na nurtujące mnie pytania więc nie pozostało mi nic innego tylko się zarejestrować.
Pozdrawiam
Znalazłem to forum szukając w sieci informacji na temat Mazdy i od razu znalazłem tu wiele ciekawych informacji i wiele odpowiedzi na nurtujące mnie pytania więc nie pozostało mi nic innego tylko się zarejestrować.
Pozdrawiam
- Od: 21 mar 2014, 01:47
Witamy wszystkich, namawiam do uzupełniania swoich profili o miejscowości z których przybywacie 
Zapraszamy do działu regionalnego jak i na najbliższe spotkania ! (info w regionalnym)
Vojteck napisał(a):Witam,
Piona!
Zapraszamy do działu regionalnego jak i na najbliższe spotkania ! (info w regionalnym)
- Od: 14 lut 2010, 22:32
- Auto: Mazda 626 GE KL sedan 93r.
Mazda 626 GE KL liftback 96r.
była
Mazda 323F BG
MX-6 2.5 V6 KL
Joozwa napisał(a):Witam Panowie
Choć to klub motoryzacyjny, Panie u Nas też są
Witamy Wszystkich i zapraszamy do czynnej aktywności w życiu Klubu MS
-
miro62
Witam wszystkich!
Mam na imię Artur i mieszkam w Katowicach. Aktualnie poruszam się Toyotą Avensis z 2000 roku, sedan, 1.6 16 V. Jestem fanem japońskiej myśli technicznej od początku mojej przygody z motoryzacją. Wcześniej miałem Honde Civic 3d 1991 1.6 16V.
Teraz swoje pragnienia nakierunkowałem na Mazde 6:) Stąd moja obecność na tym forum.
Nie ukrywam, że sporo informacji dot modelu wyczytałem właśnie tu.
Także raz jeszcze WITAM:)
Mam na imię Artur i mieszkam w Katowicach. Aktualnie poruszam się Toyotą Avensis z 2000 roku, sedan, 1.6 16 V. Jestem fanem japońskiej myśli technicznej od początku mojej przygody z motoryzacją. Wcześniej miałem Honde Civic 3d 1991 1.6 16V.
Teraz swoje pragnienia nakierunkowałem na Mazde 6:) Stąd moja obecność na tym forum.
Nie ukrywam, że sporo informacji dot modelu wyczytałem właśnie tu.
Także raz jeszcze WITAM:)