Tutaj się witamy
Witam wszystkich klubowiczow. Od paru tygodni posiadam Mazde 6 Sport z kierownica po zlej stronie 
-
marcinkluczynski
Witam wszystkich klubowiczów.
Od 2 tygodni jestem posiadaczem Mazdy 5, diesel, rocznik 2011. Dla siebie szukałbym pewnie 6-ki lub Accorda, ale ten mały busik jest dla moich bliźniaczek, a i tata jest bardzo zadowolony, chociaż obawia się diesla...
Pozdrawiam
Łukasz
Od 2 tygodni jestem posiadaczem Mazdy 5, diesel, rocznik 2011. Dla siebie szukałbym pewnie 6-ki lub Accorda, ale ten mały busik jest dla moich bliźniaczek, a i tata jest bardzo zadowolony, chociaż obawia się diesla...
Pozdrawiam
Łukasz
-
Izolator
Nie wiedziałam jak zacząć, więc witam się w zbiorczym 
Cześć wszystkim. Lidka jestem, mieszkam w Katowicach i jestem fanką łagodnej muzyki, i mocnej kawy.
Cześć wszystkim. Lidka jestem, mieszkam w Katowicach i jestem fanką łagodnej muzyki, i mocnej kawy.
-
Lipari
Witam wszystkich!
Bardzo prawdopodobnie stanę się na dniach posiadaczem 626 GE 2.5 V6. Jestem tym faktem niezwykle podekscytowany
Bardzo prawdopodobnie stanę się na dniach posiadaczem 626 GE 2.5 V6. Jestem tym faktem niezwykle podekscytowany
- Od: 23 lis 2013, 22:10
- Auto: 626 GE KL 2.5 V6 92'
Witam wszystkich ! Dopiero teraz dowiedzialem sie o klubie ! Mam nadzieje na owocną wspolprace ! Aktualnie posiadam 323f 
-
masny
Witam wszystkich Mazdowiczów,od piatku jestem szczęśliwym posiadaczem madzi 6 w kombiku

-
greg19821
Siemanko wszystkim mazdowiczom. Posiadaczem Mazdy nie jestem ale mam w planach zakupu "trójeczki", właśnie z racji zbierania informacji zacząłem przeglądać forum, które samo w sobie mi się spodobało, stąd decyzja o rejestracji
Na imię mam Bartek, lat 22, na chwilę obecną mieszkam w Niemczech, pracuję w Holandii. Pozdrawiam i jeszcze raz witam wszystkich 
-
Mayster_1991
Witam,
Nazywam się Paweł i od niedawna stałem się szczęśliwym posiadaczem Mazdy 6:)
Pozdrawiam
Nazywam się Paweł i od niedawna stałem się szczęśliwym posiadaczem Mazdy 6:)
Pozdrawiam
-
Kotek_38
Witam
Choć już miałem parę postów to od ponad tygodnia jestem już pełnoprawnym mazdowiczek, czyli posiadam Mazdę 5 w dieselu.
Pozdrawiam
Choć już miałem parę postów to od ponad tygodnia jestem już pełnoprawnym mazdowiczek, czyli posiadam Mazdę 5 w dieselu.
Pozdrawiam
„– Pieśni i ballady – skłonił się artysta – nie kończą się nigdy, o pani, bo poezja jest wieczna i nieśmiertelna, nie zna ni początku, ni końca...” – Jaksier, Krew Elfów Andrzej Sapkowski.
„Świat jest zupełnie inny, niż myślą warszawscy mugole w dresikach.” – Homo Bimbrownikus Andrzej Pilipiuk
„Świat jest zupełnie inny, niż myślą warszawscy mugole w dresikach.” – Homo Bimbrownikus Andrzej Pilipiuk
- Od: 29 lip 2013, 13:24
- Auto: Mazda 5 2.0D 2007 143KM.
Lanos 1.6 B+G 1999 106KM
Witam wszystkich Klubowiczów,
Od roku jestem posiadaczem Mazdy, z miesiąca na miesiąc dzięki temu forum bardziej "świadomym" więc chyba nadszedł najwyższy czas aby się zarejestrować i trochę po udzielać
.
Pozdrawiam wszystkich,
Ziberek
Od roku jestem posiadaczem Mazdy, z miesiąca na miesiąc dzięki temu forum bardziej "świadomym" więc chyba nadszedł najwyższy czas aby się zarejestrować i trochę po udzielać
Pozdrawiam wszystkich,
Ziberek
-
Ziberek
Witam wszystkich fanów mazdy do których też się zaliczam 
- Od: 27 lis 2013, 20:07
Siemka
Klubowicze i zapraszam do siebie na stronke
Pozdro 

Witam wszystkich,
jestem nowym użytkownikiem więc bardzo proszę o wyrozumiałość jeśli popełnię jakieś błędy
Przy okazji chciałbym zadać małe pytanko. Mam Mazdę RX8, 2004 r, 192 KM lecz nie chce palić, mechanik mi da rady tego ogarnąć, mówił coś że jest tylko po 5 amperów w dwóch cylindrach i trochę więcej w pozostałych dwóch
Co tu zrobić ? Czy da rady to naprawić? Jeśli nie to gdzie najpewniej kupić dobrą używkę, ale taką z gwarancją bo nie chcę żeby po wyjeździe za bramę mi silnik padł 
Pozdro dla Wszystkich.
jestem nowym użytkownikiem więc bardzo proszę o wyrozumiałość jeśli popełnię jakieś błędy
Przy okazji chciałbym zadać małe pytanko. Mam Mazdę RX8, 2004 r, 192 KM lecz nie chce palić, mechanik mi da rady tego ogarnąć, mówił coś że jest tylko po 5 amperów w dwóch cylindrach i trochę więcej w pozostałych dwóch
Pozdro dla Wszystkich.
-
tomsonnh