Tutaj się witamy
kinki napisał(a):Witamy.
i prosimy o uzupełnienie danych w profilu
Zombi napisał(a):WITAM
Witam Serdecznie wszystkich forumowiczów. Jestem tu nowy i zupełnie zielony, ale w najbliższym czasie zapoznam się z treścią interesujących mnie tematów. Wszystkich gorącą pozdrawiam i liczę na Waszą pomoc.
Mort
-
Mort89
Witam.
Zarejestrowałem się by zgłębić wiedzę na temat 6stki MPS,gdyż planuję jej zakup.
Pozdrawiam
Zarejestrowałem się by zgłębić wiedzę na temat 6stki MPS,gdyż planuję jej zakup.
Pozdrawiam
-
mps-power
Witam. Od roku jestem posiadaczem Mazdy 6, 1.8 2005r, mam problem, nie wiem gdzie mam szukać pomocy to może na początek ktoś mi tutaj pomoże, chodzi o wymianę skrzyni biegów z 5 biegowej na 6 ( planowana zmiana trybu pracy ), proszę o informacje czy ktoś już coś takiego robił i czy wogóle jest to do zrobienia. Wielkie dzięki za pomoc.
-
Piepsio
cześć mam na imię Mariusz, posiadam mazde premacy z 2000 r. Nabyłem ją 2 lata temu mam problem z amortyzatorami tył. Szukam jakiegoś zamiennika bo orginalne to bardzo duży wydatek, czy jest coś za rozsądną cene i godne polecenia?
-
mariusz 30
Witam wszystkich
Od tygodnia jestem szczęśliwym posiadaczem Mazdy 3 BL.
Od tygodnia jestem szczęśliwym posiadaczem Mazdy 3 BL.
- Od: 23 paź 2013, 23:07
- Auto: 3 BL 1.6 MZ-CD 2010
Witam serdecznie
Właśnie do kolekcji trafiła Mazda Premacy 2000r 2.0 90KM
Pozdrawiam Darek
Właśnie do kolekcji trafiła Mazda Premacy 2000r 2.0 90KM
Pozdrawiam Darek
-
Hugo_Lublin
Serdecznie witam Wszystkich Klubowiczów. Moja skromna osoba na forum już od dawna, jednak z długą przerwą. Niektórzy może znają z http://fordprobe.pl/ Jednak wróciłem do tego co dobre i teraz cieszę się z posiadania, użytkowania i ulepszania dwóch Mazd, tj: 323f BG 1.8 16V GT w najmocniejszej wersji z przed marca 1991 a konkretniej rok 1990 oraz 323f BA 1.8 16V z roku 1995.
-
bany007