Kupiłem wreszcie, padło na Mazdę 6 i jest GIT
Tutaj się witamy
Jestem od 2 dni posiadaczem Mazdy 323F BJ po ostatnim lifcie. Mam nadzieję, że zżyję się ze społecznością Mazdowiczów 
Jak zrobie jej poważny przegląd, zrobie zdjęcia i wrzuce. Z chęcią dołącze oficjalne_
Jak zrobie jej poważny przegląd, zrobie zdjęcia i wrzuce. Z chęcią dołącze oficjalne_
-
sysios
Witam
jestem -choć jeszcze nie wiem ,czy szczęśliwa posiadaczką dorosłej 626.Potrzebuje troszkę czasu aby ja doprowadzic do stanu mnie zadowalającego.Licze przy tym na Wasza pomoc w nadchodzacej przyszłości.
Pozdrawiam Gorąco!!!
jestem -choć jeszcze nie wiem ,czy szczęśliwa posiadaczką dorosłej 626.Potrzebuje troszkę czasu aby ja doprowadzic do stanu mnie zadowalającego.Licze przy tym na Wasza pomoc w nadchodzacej przyszłości.
Pozdrawiam Gorąco!!!

-
MACBEATAK
Witam wszystkich
Od tygodnia jestem posiadaczem mazdy 6 więc najwyższy czas się tym pochwalić i przywitać ze wszystkimi.
Od tygodnia jestem posiadaczem mazdy 6 więc najwyższy czas się tym pochwalić i przywitać ze wszystkimi.
-
Mosti
Witam wszystkich posiadaczy mazdy.Od tygodnia jestem szcesliwym posiadaczem Mazdy 6 hatchback 2.0CD rok prod.2008 kolor silver lilak-miłość od pierwszego wejżenia...Pozdrawiam
-
Daro29
Witam serdecznie wszystkich.Po krótce posiadam Mazde 6 GG 2006r.2.0benzyna.
Wcześniej bylem juz posiadaczem kilku modeli takich jak:
-1.Mazda 6 GG 2002, 2.0 saloon czarna
-2.Mazda 6 GG 2004 1.8 hatchback niebieska
-3.Mazda 6 GG 2005 2.0 hatchback srebrna
-4.Mazda 6 GG 2006 2.0 hatchback granatowa
-5.Mazda 5 1.8 ts 2006
-6.Mazda 6 GH 2008 2.0 hatchback czarna
-7.no i obecnie to juz wiecie.
To byly mazdy , które posiadalem.Oczywiscie mialem kilka innych marek jak audi, renault, , mitsubishi, fiat, volvo ale zawsze wracalem do mazdy .Czuje się w niej poprostu dobrze.
Pozdrawiam forumowiczów mazdamaniac
Wcześniej bylem juz posiadaczem kilku modeli takich jak:
-1.Mazda 6 GG 2002, 2.0 saloon czarna
-2.Mazda 6 GG 2004 1.8 hatchback niebieska
-3.Mazda 6 GG 2005 2.0 hatchback srebrna
-4.Mazda 6 GG 2006 2.0 hatchback granatowa
-5.Mazda 5 1.8 ts 2006
-6.Mazda 6 GH 2008 2.0 hatchback czarna
-7.no i obecnie to juz wiecie.
To byly mazdy , które posiadalem.Oczywiscie mialem kilka innych marek jak audi, renault, , mitsubishi, fiat, volvo ale zawsze wracalem do mazdy .Czuje się w niej poprostu dobrze.
Pozdrawiam forumowiczów mazdamaniac
-
mazdamaniac
Witam,
W dniu dzisiejszym zakupiłem M6 2004r., póki co ukochana czeka na wymianę podstawowych rzeczy jak filtry itp. Nie mniej jednak już w kieszonki zagląda.
Mam nadzieje, że Madzia nie będzie się psuła.
W dniu dzisiejszym zakupiłem M6 2004r., póki co ukochana czeka na wymianę podstawowych rzeczy jak filtry itp. Nie mniej jednak już w kieszonki zagląda.
Mam nadzieje, że Madzia nie będzie się psuła.
- Od: 28 paź 2013, 15:16
- Auto: Mazda 6 2.0 2004r.