Tutaj się witamy
Witamy Wszystkich "Nowych" forumowiczów
i Zapraszamy do czynnego uczestnictwa w życiu "KLUB MAZDASPEED" 
-
miro62
Witam wszystkich. Co prawda na forum zalogowany jestem już jakiś czas ale dopiero teraz postanowiłem się przywitać. W tym czasie jestem już w posiadaniu trzeciej mazdy w życiu i jest nią Mazda 3. Pozdrawiam wszystkich kolegów.
- Od: 18 lis 2010, 15:49
- Auto: Mazda 3 BK 1,6 105 km
To i ja się z wami serdecznie przywitam! Wielkim znawcą mazdy nie jestem, ale fanem na pewno
No i przede wszystkim użytkownikiem!
-
k.wejman
witam serdecznie cala rodzinę forum Mazdaspeed jestem szczęśliwym posiadaczem Madzi 323f bg 1.6 16v

-
szablesCG
Witam wszystkich. Cieszę się że dołączyłem do waszego forum. Jestem w posiadaniu od tygodnia Mazdy 626 2.0 DiTD. Mam nadzieję że dzięki wam otrzymam nie zbędne informacje na temat eksploatacji samochodu.
- Od: 2 paź 2013, 13:03
- Auto: Mazda 626 2.0 DiTD 2001r.
demownik napisał(a):Od 2m-cy posiadam Mazdę Demio 2001r
Zachęcam do przedstawienia auta w dziale "Nasze Mazdy". Będziesz pierwszy na tym forum
-
z kropką nad z
- Od: 4 sty 2010, 22:12
- Auto: Jest: MX-5 NC 2.5 + M5 CR
Było: MX-3 B6-D, 626 GF FS, 6 GY L3, Lancer CX_3A, 323F BA Z5, Maxima A32 VQ30, Logo, Ave T22 2.0
Witam wszystkich! Wczoraj stałem się posiadaczem Mazdy 3 z końcówki 2005 roku;) kończę długą historię z VW i mam nadzieję, że wyjdzie mi to na dobre... pozdrawiam wszystkich!
-
mih88z
Witam wszystkich Mazdowiczów !
Od dłuższego czasu przeglądam forum i wreszcie postanowiłem się przynajmniej przywidać .
Mam 323 BG (BestGeneration jak wiadomo)
niestety 1.6 16v
Madzia przeszła ze mną już bardzo dużo , wliczając potrącenie konia i pożar auta . Mam nadzieję , że jeszcze długo będzie ze mną .
Pozdrawiam wszystkich
Od dłuższego czasu przeglądam forum i wreszcie postanowiłem się przynajmniej przywidać .
Mam 323 BG (BestGeneration jak wiadomo)

Madzia przeszła ze mną już bardzo dużo , wliczając potrącenie konia i pożar auta . Mam nadzieję , że jeszcze długo będzie ze mną .
Pozdrawiam wszystkich
1. FISH ma zawsze racje!
2.Gdy FISH nie maja racji patrz punkt 1.
3. FISH nie nabija postów -FISH ma wiele do przekazania
4. FISH nie myli się -FISH ma inne zdanie
5. FISH nie obija się -FISH czuwa
6. FISH nie obraża innych -FISH dobitnie zwraca uwagę
2.Gdy FISH nie maja racji patrz punkt 1.
3. FISH nie nabija postów -FISH ma wiele do przekazania
4. FISH nie myli się -FISH ma inne zdanie
5. FISH nie obija się -FISH czuwa
6. FISH nie obraża innych -FISH dobitnie zwraca uwagę
- Od: 4 mar 2010, 23:49
- Auto: Mazda 323 BG 1.6 16v
Witam
W zwiazku z nabyciem nowego samochodu, czas przywitać się na waszym-naszym forum
Moje autko to Mazda 6 2.0 CD z 2004r. kombi.
Aktualnie posiadam jeszcze Mitsubishi Carisma 1.6 i jestem wieloletnim użytkownikiem i członkiem Mitsumaniaków.
Pozdrawiam
W zwiazku z nabyciem nowego samochodu, czas przywitać się na waszym-naszym forum
Moje autko to Mazda 6 2.0 CD z 2004r. kombi.
Aktualnie posiadam jeszcze Mitsubishi Carisma 1.6 i jestem wieloletnim użytkownikiem i członkiem Mitsumaniaków.
Pozdrawiam
- Od: 4 paź 2013, 17:41
- Auto: Mazda 6 2.0 CD 2004r.
Witam,
Nie rozpisując się za bardzo, napiszę tylko że przesiadłem się niedawno z toyoty avensis na mazdę 3 i jestem nie zmiennie zadowolony z posiadania japońskich samochodów
Pozdrowienia dla wszystkich użytkowników forum.
Nie rozpisując się za bardzo, napiszę tylko że przesiadłem się niedawno z toyoty avensis na mazdę 3 i jestem nie zmiennie zadowolony z posiadania japońskich samochodów

Pozdrowienia dla wszystkich użytkowników forum.
-
Gambit
Witam wszystkich.
Jestem od niedawna posiadaczem mojego pierwszego samochodu – mazdy 323f ba 1.5 1998r.
Jestem od niedawna posiadaczem mojego pierwszego samochodu – mazdy 323f ba 1.5 1998r.
-
Agon