Tutaj się witamy
Witam wszystkich jako szczesliwy posiadacz Madzi 
- Od: 7 sie 2013, 12:28
- Auto: Mazda 323f 95r 1.5 16v
To ja się przywitam raz jeszcze 
Ponad rok temu szukałem Mazdy 6, nie udało się, padło na Volvo, ale teraz czas wrócić na forum, bo do garażu wjechała śliczna, mała, czarna Madzia MX-5
Ponad rok temu szukałem Mazdy 6, nie udało się, padło na Volvo, ale teraz czas wrócić na forum, bo do garażu wjechała śliczna, mała, czarna Madzia MX-5
Sky's the limit :)
- Od: 2 cze 2011, 20:59
- Auto: MX-5 NBFL 1.8 :)
Siemka wszystkim
Dziś zaczynam przygodę z Mazda 3 .
Pozdrawiam
Dziś zaczynam przygodę z Mazda 3 .
Pozdrawiam
Siemka wszystkim
Jeszcze nie zacząłem przygody z madzia, ale ten moment się już zbliża, może niektórzy się zdziwią ale
z fckp czyli forum fiata coupe zawitałem tutaj
wiec jak sprzedam qupetke to zamierzam przesiąść się do madzi trójeczki wersji bk top sport
Pozdrawiam
Jeszcze nie zacząłem przygody z madzia, ale ten moment się już zbliża, może niektórzy się zdziwią ale
z fckp czyli forum fiata coupe zawitałem tutaj
Pozdrawiam
- Od: 25 lip 2013, 01:13
- Auto: Mazda CX-7 DISI 2007
ex. Fiat Coupe 2.0 20 V vis r. 2000
Mitsubishi Galant 2.0 GLS r.1998
Mitsubishi Outlander 2003
Cześć wszystkim,
chciałem się przywitać. Wczoraj się zarejestrowałem i pozdrawiam. Za kilka dni kupuję/odbieram Mazdę 6 2005 roku 2.0 w deaslu. Jest to moje pierwsze autko "japońskie" – wcześniej jeździłem oplami. Mam nadzieję, że zrobiłem trafny wybór i pomimo kilku ostrzeżeń od "mechaników" n/t awaryjności – zrobiłem dobry wybór.
Mieszkam w Bytomiu i miło byłoby poznać kogoś kto jeździ na codzień takim modelem aby pomógł mi oszacować mój zakup – czy wszystko jest OK.
Pozdrawiam klubowiczów
alex19
chciałem się przywitać. Wczoraj się zarejestrowałem i pozdrawiam. Za kilka dni kupuję/odbieram Mazdę 6 2005 roku 2.0 w deaslu. Jest to moje pierwsze autko "japońskie" – wcześniej jeździłem oplami. Mam nadzieję, że zrobiłem trafny wybór i pomimo kilku ostrzeżeń od "mechaników" n/t awaryjności – zrobiłem dobry wybór.
Mieszkam w Bytomiu i miło byłoby poznać kogoś kto jeździ na codzień takim modelem aby pomógł mi oszacować mój zakup – czy wszystko jest OK.
Pozdrawiam klubowiczów
alex19
-
alex19
Witam wszystkich!!!
mam nadzieję, że nic nie pokręciłam i że dobrze trafiłam, proszę o dalsze pokierowanie – szukam konkretnie opinii o modelu mazdy 3 – do jakiego wątku się podpiąć – gdzie szukać ; taką mazdę mam upatrzoną ale przed zakupem chciałabym poznać opinie fachowców i miłośników , liczę na pomoc
pozdrowionka
mam nadzieję, że nic nie pokręciłam i że dobrze trafiłam, proszę o dalsze pokierowanie – szukam konkretnie opinii o modelu mazdy 3 – do jakiego wątku się podpiąć – gdzie szukać ; taką mazdę mam upatrzoną ale przed zakupem chciałabym poznać opinie fachowców i miłośników , liczę na pomoc
pozdrowionka
- Od: 21 sie 2013, 20:40
- Auto: mazda3
Hej!
Nadszedł czas rozstania z Roverkiem 25, dobry domek dla niego znaleziony
, a w garażu czeka już belgijska pralinka M6 GH '08 w kolorze srebrny lilaróż
Cieszę się, że dałam się Konkubentowi przekabacić na kombi.
Marianek- dziękuję za nieocenioną pomoc w jej zdobyciu , przejechaliśmy nią najfajniejsze 1300 km w moim życiu, a przecież to dopiero początek
. Niestety nie mam zdjęć przedstawiających mój szeroki uśmiech, gdy ją prowadzę, ale może jeszcze pocztą przyjdą
Madzia oczywiście dostanie swój wątek, najpierw czeka ją jednak mały tuning polegający na zamianie siana w bagażniku ... na brak siana oraz wymianie czerwonych blach na białe, wolę nie widzieć miny policjanta , gdy poproszona o dowód rejestracyjny pokażę mu luksusowy papier czerpany w gulgającym języku...
Fajnie, że jesteście!
Nadszedł czas rozstania z Roverkiem 25, dobry domek dla niego znaleziony

Marianek- dziękuję za nieocenioną pomoc w jej zdobyciu , przejechaliśmy nią najfajniejsze 1300 km w moim życiu, a przecież to dopiero początek

Madzia oczywiście dostanie swój wątek, najpierw czeka ją jednak mały tuning polegający na zamianie siana w bagażniku ... na brak siana oraz wymianie czerwonych blach na białe, wolę nie widzieć miny policjanta , gdy poproszona o dowód rejestracyjny pokażę mu luksusowy papier czerpany w gulgającym języku...
Fajnie, że jesteście!
-
dead_parrot
Również witam wszystkich, od wczoraj w moim garażu zagościła Mazda 6 z 2007 roku
Czas zacząć przeglądać na nowo forum. Kiedyś byłem już tu zarejestrowany, ale konto najprawdopodobniej wygasło, a było to ponad 6 lat temu jak byłem użytkownikiem Mazdy 323f BG
Pozdrawiam wszystkich
- Od: 22 sie 2013, 10:31
- Auto: Mazda6 GG RF-7J 2007 121KM Snowflake White Pearl (25D)
dead_parrot napisał(a):Marianek- dziękuję za nieocenioną pomoc w jej zdobyciu ,
Witam na forum i polecam się na przyszłość
"Życie jest jak badziewie na kole – raz na górze, a raz na dole."
Sprzedam, Ford Fokus tytanium 2013, PB.klik w link
Sprzedam, Ford Fokus tytanium 2013, PB.klik w link
-
Zoom -Zoom from Belgium
- Od: 26 mar 2010, 14:31
- Auto: Było CP,
Była M6 GH
Jest MX-5NBfl
Jest M3 BM Sport 2.2 Diesel Sedan.
Witam wszystkich serdecznie.
W najbliższym czasie odkupuję Mazdę mojego taty.
Przed przyjęciem jej pod moje skrzydła planuje ją troszkę dopieścić i doprowadzić do jak najlepszego stanu, więc już troszkę się wczytywałem w to forum. Trzeba przyznać, że sporo ciekawych informacji tu można znaleźć, co mnie bardzo cieszy bo jestem typem, który lubi wiedzieć co jak działa, a jeśli można coś zdziałać samemu to i większa radość z tego.
W najbliższym czasie odkupuję Mazdę mojego taty.
Przed przyjęciem jej pod moje skrzydła planuje ją troszkę dopieścić i doprowadzić do jak najlepszego stanu, więc już troszkę się wczytywałem w to forum. Trzeba przyznać, że sporo ciekawych informacji tu można znaleźć, co mnie bardzo cieszy bo jestem typem, który lubi wiedzieć co jak działa, a jeśli można coś zdziałać samemu to i większa radość z tego.
- Od: 22 sie 2013, 20:20
- Auto: Mazda 323f BJ 2000r
2.0 DITD RF2A 90KM
Jako pierwsze zamierzam wymienić wahacze poprzeczne (już zamówione) – ich stan(tulei) niepodważalnie tego wymaga.
Zobaczymy co dalej.
Zobaczymy co dalej.
- Od: 22 sie 2013, 20:20
- Auto: Mazda 323f BJ 2000r
2.0 DITD RF2A 90KM