Tutaj się witamy
witam,
nie mam jeszcze zadnego auta ale postanowilem przylaczyc sie do Waszego forum mimo wszystko...
planuje zakup jakiegos japonczyka – auta kraju kwitnacej wisni to moja pasja...
mam nadzieje ze znajde tutaj Wasza przychylnosc i szczere rady, dotyczace aut jakimi jezdzicie lub innych marek, o ktorych moze wiecie rownie duzo...
nie mam jeszcze zadnego auta ale postanowilem przylaczyc sie do Waszego forum mimo wszystko...
planuje zakup jakiegos japonczyka – auta kraju kwitnacej wisni to moja pasja...
mam nadzieje ze znajde tutaj Wasza przychylnosc i szczere rady, dotyczace aut jakimi jezdzicie lub innych marek, o ktorych moze wiecie rownie duzo...
Witam wszystkich forumowiczem od 2 tygodni jestem szczesliwym posiadaczem Mazdy 6 2.0 2006. Pozdrawiam
-
dia2bel
Pozdrawiam wszystkich fanów madzi Artur z Poznania 

Mazda 121DB/1991 7lat teraz 323F BJ 1.6 / 2001
- Od: 2 lip 2013, 21:17
- Auto: Mazda 323F BJ 1.6 2001
Witam wszystkich posiadaczy najpiękniejszego samochodu na świecie!!!
- Od: 20 lut 2010, 19:39
Witam,
Rok temu kupiłem żonie Mazdę 323C z 95 roku. Niestety żona auta prawie nie używa, Mazda stoi i się kurzy, więc postanowiłem, że zajmę się autem i je porządnie doinwestuję, mimo że i tak jest w fajnym stanie. A sam na co dzień jeżdżę służbową Fabią 1,6 TDI
Michał z Gdańska.
Rok temu kupiłem żonie Mazdę 323C z 95 roku. Niestety żona auta prawie nie używa, Mazda stoi i się kurzy, więc postanowiłem, że zajmę się autem i je porządnie doinwestuję, mimo że i tak jest w fajnym stanie. A sam na co dzień jeżdżę służbową Fabią 1,6 TDI
Michał z Gdańska.
-
Michal.K
Witam. Jestem Tomek i chcę kupić samochód, a z takiego forum można się sporo dowiedzieć. 
Definicja wnętrz http://www.sklep.soga.pl/kategoria/plytki-sklep-internetowy sprawdź koniecznie!
Definicja wnętrz http://www.sklep.soga.pl/kategoria/plytki-sklep-internetowy sprawdź koniecznie!
Ostatnio edytowano 14 lis 2013, 17:15 przez Kurdior, łącznie edytowano 1 raz
-
Kurdior
Witam sympatyków mazdy. Wprawdzie obecnie nie użytkuję żadnej mazdy ale w przeszłości pojeżdżałem 323F oraz MX -3. Dzisiaj robi to moja druga połowa .Czasami da sie przejechać swoją czarną mazdeczką 6 kombi 2,0 diesel , więc pozdrawiamy wszystkich serdecznie.
-
darekgtr
Witam wszystkich od dziś jestem mam nadzieję szczęśliwym posiadaczem Mazdy 6 2.0 CITD w wersji kombi!! Jest to moja pierwsza w życiu mazda wcześniej jeździłem 3 golfami (2xgolf III i ostatnio golf IV), poszukiwałem mondeo w kombi MK3 lub vectry C albo pasat ale chyba po prostu miałem dość aut niemieckich... Mam nadzieję, że dobrze zrobiłem :–) Jestem z malowniczej Iławy w warmińsko – mazurskim!! Pozdrawiam i gorąco witam klubowiczów!! 

-
drum24
Cześć !
Po latach wróciłem do Mazdy, kiedyś był to sedan 323 z 1995, teraz nabyłem 5-tkę po pięknej Niemce
i jak rozumiecie, trzeba przy niej trochę rzeczy wyprostować, na szczęście blachy OK. Będę czytał forum, jak nie znajdę to będę Was męczył o pomoc.
Robert
Po latach wróciłem do Mazdy, kiedyś był to sedan 323 z 1995, teraz nabyłem 5-tkę po pięknej Niemce
Robert
-
Rrobert
Witam wszystkich,
Właśnie nabyłem Mazdę 626 GF,
generalnie jeżdżę raczej Japończykami,
wcześniej miałem Accorda IV
Właśnie nabyłem Mazdę 626 GF,
generalnie jeżdżę raczej Japończykami,
wcześniej miałem Accorda IV
-
Dlugi_se
Witam wszystkich. Co prawda nie mam, ani nawet nigdy nie miałem mazdy, obecnie golf IV, ale powolutku przymierzam się do zakupu 3:)
- Od: 8 lip 2013, 10:59
- Auto: VW Golf IV 1,9 tdi