Tutaj się witamy
Witam wszystkich forumowiczów! Od ostatniego piątku jestem szczęśliwym posiadaczem Mazdy 5. Warto było szukać 
-
Simona
Witamy wszystkich i zapraszamy do działów regionalnych w kraju jak i zagranica oraz na zlot ogólnopolski w Kąkolewie który odbędzie się już wkrótce.
"Życie jest jak badziewie na kole – raz na górze, a raz na dole."
Sprzedam, Ford Fokus tytanium 2013, PB.klik w link
Sprzedam, Ford Fokus tytanium 2013, PB.klik w link
-
Zoom -Zoom from Belgium
- Od: 26 mar 2010, 14:31
- Auto: Było CP,
Była M6 GH
Jest MX-5NBfl
Jest M3 BM Sport 2.2 Diesel Sedan.
Witam wszystkich Serdecznie z tej strony Marcin, moją pierwszą Madzie zakupiłem miesiąc temu jest to Mazda 323f BG 1.8 103KM i nie ukrywam autko ma moc
po poprzednim właścicielu czeka mnie duzo pracy aby madzia doszła do stanu idealnego albo do ładu żeby bardzo dobrze wyglądała
będe napewno uddzielać sie na forum z różnymi pytaniami
Pzdrawiam Mazdowicze
Pzdrawiam Mazdowicze
Jedź albo giń!
- Od: 18 kwi 2013, 22:13
- Auto: Mazda 323f BG 1.8 GT 128KM 94r.
Cześć, jestem Alek z Bielska – Białej, wcześniej jeździłem Alfą 33 1.7 Boxer, Matizem, Mazdą 6 i Peugeoutem 407. Niedawno kupiłem sobie "Trójkę" i postanowiłem się nieco pointegrować z innymi pasjonatami tej marki 
Witam wszystkich, jestem Mateusz ze Szczecina. Dziś zakupiłem Mazdę 323f BA 1.5 w gazie sekwencyjnym 1998r. i z wielką przyjemnością dołączyłem do grona zadowolonych posiadaczy Madzi. Pozdrawiam 
-
Matheo1948
Witam wszystkich! Radek z Piły. Od roku jestem szczęśliwym właścicielem Mazdy 6 Sport Kombi 2.016v 147 KM z 2006 roku. Pozdrawiam!
-
emsix