Tutaj się witamy
Witam wszystkich.
Na początku chciałem podziękować wszystkim za porady z których korzystałem przez lata
, jednak dopiero teraz dołączam do naszej internetowej społeczności MAZDAmaniaków. Piszę naszej bo czuje się tu jak u siebie bo przestudiowałem tu wiele, wiele postów m.in na temat MAZDY 323F BG, bo tych posiadałem aż trzy, raz za razem.
Obecnie jestem dumnym właścicielem Mazdy Xedos 6 2,0 V6 1996r. w wersji 'business'
Pozdrawiam wszystkich i jesli tylko będę mógł to pomogę, bo jestem motoryzacyjnie pokręcony
i zakręcony na punkcie MAZDY
Jeszcze raz WITAM i Pozdro 
Na początku chciałem podziękować wszystkim za porady z których korzystałem przez lata

Obecnie jestem dumnym właścicielem Mazdy Xedos 6 2,0 V6 1996r. w wersji 'business'
Pozdrawiam wszystkich i jesli tylko będę mógł to pomogę, bo jestem motoryzacyjnie pokręcony

- Od: 11 lut 2013, 01:08
- Auto: Mazda Xedos 6 CA 2,0 V6 1996r.
Witam
Rowniez zostalem szczesliwym posiadacem Mazdy
moja Madzia do 323f w wersi sportive czyli 2.0 benzyna
mam cicha nadzieje ze troche bede mogl sie dowiedziec o swoim aucie i chetnie sluze pomoca.
Pozdrawiam
Rowniez zostalem szczesliwym posiadacem Mazdy
moja Madzia do 323f w wersi sportive czyli 2.0 benzyna
mam cicha nadzieje ze troche bede mogl sie dowiedziec o swoim aucie i chetnie sluze pomoca.
Pozdrawiam
-
Winiar 22
Witam wszystkich!
Mam na imię Kamil, jestem z Warszawy i od tygodnia śmigam MX-3. Forum odkryłem niedawno i już mi się podoba – fajna atmosfera oraz istna kopalnia wiedzy o mazdach
nauczyłem się m.in. odczytywać kody błędów ECU
autko traktuję hobbistycznie, lubię dłubać przy samochodach więc będę często tu zaglądał 
pozdrawiam wszystkich forumowiczów!
Mam na imię Kamil, jestem z Warszawy i od tygodnia śmigam MX-3. Forum odkryłem niedawno i już mi się podoba – fajna atmosfera oraz istna kopalnia wiedzy o mazdach

pozdrawiam wszystkich forumowiczów!
-
elCamillo
Cześć witam wszystkich
Jestem półrocznym posiadaczem genialnej Mazdy 323f 2001 1.6
Mam nadzieję że będe mógł komuś pomóc w sprawach samochodu i również mam nadzieję że sporo się nauczę na tym forum .
-
gregh
Witam wszystkich serdecznie.Dolączylem dzisiaj do grona MazdaSpeed.Jestem szczesliwym posiadaczem Mazdy 6 z 2006 roku. 

Nightfallówna
Witam 
Jestem szczęśliwą posiadaczką Mazdy i od dłuższego czasu (zanim zresztą jeszcze nabyłam ten samochód) odwiedzalam Wasze Forum
w końcu zebrałam się na ten milowy krok i dołączyłam do Waszego zacnego grona
dziękuję Wam za te wszystkie wątki z których dowiedziałam się tego i owego o moim samochodzie
mam nadzieję, ze przyjmiecie mnie do swojego grona 
Jestem szczęśliwą posiadaczką Mazdy i od dłuższego czasu (zanim zresztą jeszcze nabyłam ten samochód) odwiedzalam Wasze Forum
-
Neonowka
Witam serdecznie,
ponieważ przymierzam się do zakupu Mazdy 6 z rocznika 2005-2007 2.0 147KM, postanowiłem, że zarejestruję się na forum mazdy w celu zasięgnięcia opinii nt. modelu mnie interesującego. Myślę, że jak już uda mi się auto kupić to będę się udzielał częściej na forum
.
Pozdrawiam,
Piotrek.
ponieważ przymierzam się do zakupu Mazdy 6 z rocznika 2005-2007 2.0 147KM, postanowiłem, że zarejestruję się na forum mazdy w celu zasięgnięcia opinii nt. modelu mnie interesującego. Myślę, że jak już uda mi się auto kupić to będę się udzielał częściej na forum
Pozdrawiam,
Piotrek.
-
PIT_er
Szukając idealnego samochodu z dnia na dzień byłem coraz bliższy podjęcia decyzji, że samochód którego szukałem to Mazda3. Stąd też znalazłem się na tym forum, mam nadzieję że uda mi się znaleźć odpowiedni model (choć im więcej oglądnąłem i się dowiedziałem, tym bardziej w to wątpię) i zawitam na forum na dłużej, bo przy poprzednich autach lubiłem sam trochę pogrzebać niż oddawać do serwisów, więc pomoc bardziej doświadczonych na pewno się przyda.
- Od: 12 lut 2013, 13:25
- Auto: M3 1.6 benzyna BK, 2006
Witajcie,
w ubiegłym tygodniu złożyłem zamówienie na 6 kombi GJ w kolorze soul red. Samochód urzekł mnie swoim wyglądem i stylem. Można rzec, że to miłość od pierwszego spojrzenia w salonie
To będzie moja pierwsza Mazda.
Do zobaczenia na drodze.
w ubiegłym tygodniu złożyłem zamówienie na 6 kombi GJ w kolorze soul red. Samochód urzekł mnie swoim wyglądem i stylem. Można rzec, że to miłość od pierwszego spojrzenia w salonie
To będzie moja pierwsza Mazda.
Do zobaczenia na drodze.
- Od: 12 lut 2013, 21:08
- Auto: Mazda 6 GJ 2012 2.0 SKYACTIV-G
Witam – nie jestem tu nowy bo przegladam to forum od kąd kupiłem mazdę :–) ale dzis stałem się użytkownikiem.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
-
Łyssy
Witamy wszystkich na forum i zapraszamy również do regionów jak i na spoty regionalne, również za granica.
"Życie jest jak badziewie na kole – raz na górze, a raz na dole."
Sprzedam, Ford Fokus tytanium 2013, PB.klik w link
Sprzedam, Ford Fokus tytanium 2013, PB.klik w link
-
Zoom -Zoom from Belgium
- Od: 26 mar 2010, 14:31
- Auto: Było CP,
Była M6 GH
Jest MX-5NBfl
Jest M3 BM Sport 2.2 Diesel Sedan.
Witam wszystkich forumowiczów.
Jestem szczęśliwym
(jak do tej pory) posiadaczem mazdy 6 GY. Od 2 miesięcy codziennie przeglądam to forum, aż w końcu musiałem do Was dołączyć. Mam nadzieję na owocną wymianę informacji.
Pozdrawiam serdecznie
Jestem szczęśliwym

Pozdrawiam serdecznie
- Od: 8 lut 2013, 15:28
- Auto: Mazda 6 GY 2004; RF5C
Mazda 6 GH 2012, R2AA