Tutaj się witamy
Witam,
Właśnie stałem się posiadaczem M6 Sportcombi 2.0b 141KM automatic 2002/2003r.
Samochód osobiście sprowadziłem z Niemiec od znajomych rodziny.
Pozdrawiam.
Właśnie stałem się posiadaczem M6 Sportcombi 2.0b 141KM automatic 2002/2003r.
Samochód osobiście sprowadziłem z Niemiec od znajomych rodziny.
Pozdrawiam.
Witam Wszystkich
Mam na imie Marek jestem z małej miejscowości okolice Włocławka Torunia i Inowrocławia
Od 24 Sierpnia jestem posiadaczem Mazdy 323f Ba 1.8 Dohc
Pozdrawiam wszystkich!!
Mam na imie Marek jestem z małej miejscowości okolice Włocławka Torunia i Inowrocławia
Od 24 Sierpnia jestem posiadaczem Mazdy 323f Ba 1.8 Dohc
Pozdrawiam wszystkich!!
-
leigimas
Witam ,
Stronkę śledzę od dawna , ale dopiero teraz postanowiłem wejść w szeregi użytkowników.
Mazda MPV 2.0 Diesel rocznik 2005 , 6-osobowa.
Pozdrawiam
Stronkę śledzę od dawna , ale dopiero teraz postanowiłem wejść w szeregi użytkowników.
Mazda MPV 2.0 Diesel rocznik 2005 , 6-osobowa.
Pozdrawiam
-
Pitereksan
Witam wszystkich forumowiczów.
Od dłuższego czasu poszukuję auta dla siebie. Po namysłach padło na Mazdę 3, którą intensywnie poszukuję. Mam nadzieję że w najbliższym czasie stanę się jej posiadaczem.
Od dłuższego czasu poszukuję auta dla siebie. Po namysłach padło na Mazdę 3, którą intensywnie poszukuję. Mam nadzieję że w najbliższym czasie stanę się jej posiadaczem.
- Od: 23 lis 2012, 10:39
- Auto: Mazda 3 BK/1,6D/109KM
Siemanko wszystkim
Jeżdżę Mazdą 323F BG z 1992 roku. Mam nadzieję że pomożecie w razie jakichś problemów i czegoś się nowego dowiem
Pozdrawiam wszystkich 

- Od: 23 lis 2012, 15:19
- Auto: Mazda 323f BG 1.6 16V 92r.
WITAJCIE!!!
I Ja dołączam się jako świeżak na Waszym forum.Mam nadzieję,że atmosfera będzie sprzyjała do wspólnego dbania o Nasze autka i Nas samych
Już miałem wcześniej dołączyć do szanownego grona (jak miałem Madzię 3), ale się zeszło i teraz moja Madzia urosła do wersji 6 kombi.
Tak więc jeszcze raz Witam Wszystkich
I Ja dołączam się jako świeżak na Waszym forum.Mam nadzieję,że atmosfera będzie sprzyjała do wspólnego dbania o Nasze autka i Nas samych

Już miałem wcześniej dołączyć do szanownego grona (jak miałem Madzię 3), ale się zeszło i teraz moja Madzia urosła do wersji 6 kombi.
Tak więc jeszcze raz Witam Wszystkich
- Od: 23 lis 2012, 17:59
- Auto: Mazda 6, GY, 2,0 citd 121 KM, rok produkcji:2003
Siema wszyscy!
Od kwietnia jestem dumnym posiadaczem mazdy 3 BK i śledzę biernie Wasze forum, ale dzisiaj dojrzałem do decyzji, by założyć konto i poudzielać się kapkę.
Pozdrówki.
Od kwietnia jestem dumnym posiadaczem mazdy 3 BK i śledzę biernie Wasze forum, ale dzisiaj dojrzałem do decyzji, by założyć konto i poudzielać się kapkę.
Pozdrówki.
-
kapiczek
Witam forumowiczów. Z Mazdą nie mam nic wspólnego oprócz tego że kolega dał mi się karnąć RX-8
chce pozwiedzać wasze forum.
Pozdrawiam LysyGTI
chce pozwiedzać wasze forum.
Pozdrawiam LysyGTI
-
LysyGTI
Witam Serdecznie wszystkich Forumowiczów... Mam na imię Tomek i jestem zdeklarowanym fanem japońskiej motoryzacji. Do tej pory miałem dwie Hondy (Civic) i dwa Mitsubishi (Galant). Słyszałem o Waszym forum już od dawna, a teraz przywiodło mnie zainteresowanie modelem Xedos 9. W tej chwili jeżdżę Mitsubishi Galantem kombi 2,5 V6 i mocno zastanawiam się nad zmianą właśnie na Xedosa 9 po lifcie. W osobnym temacie zapytam Was co o tym sądzicie. Jeszcze raz witam i pozdrawiam.

- Od: 24 lis 2012, 23:06
- Auto: Mitsubishi Galant 2,5 V6 tiptronic
Witam wszystkim jestem nowym użytkownikiem
jeżdżę Mazdą 323F 1.5 16V 95r
proszę o wyrozumiałość na forum postaram się to ogarnąć
heh
Witam wszystkich forumowiczów 
Mam na imię Łukasz i po raz drugi w swoim życiu zostałem właścicielem Mazdy ( pierw było 323 bodajrze BF 130 konne 4x4 a teraz jest 6 2.0 DI Sport Kombi)
Niestety mój powrót do Mazdy nie zaczoł się pozytywnie ( wymiana dwumasy + sprzęgło ) ale mimo wszyskto nie zraziłem się nadal i uważam Mazde za spoko auta.
Mam nadzieje że przyjmiecie mnie w miare pozytywnie
Pozrdawiam wszystkich
Mam na imię Łukasz i po raz drugi w swoim życiu zostałem właścicielem Mazdy ( pierw było 323 bodajrze BF 130 konne 4x4 a teraz jest 6 2.0 DI Sport Kombi)
Niestety mój powrót do Mazdy nie zaczoł się pozytywnie ( wymiana dwumasy + sprzęgło ) ale mimo wszyskto nie zraziłem się nadal i uważam Mazde za spoko auta.
Mam nadzieje że przyjmiecie mnie w miare pozytywnie
Pozrdawiam wszystkich
- Od: 25 lis 2012, 12:07
- Auto: Mazda 6 2.0 DI 121KM Kombi
Witam:)
Wlasnie nabylem piekna MAZDE 6 kombi:) Samochod marzenie:) Mam nadzieje ze to bedzie mila przygoda:) a w razie ewentualnych problemow moge liczyc na Wasza pomoc:)
pozdrawiam
Wlasnie nabylem piekna MAZDE 6 kombi:) Samochod marzenie:) Mam nadzieje ze to bedzie mila przygoda:) a w razie ewentualnych problemow moge liczyc na Wasza pomoc:)
pozdrawiam
-
pawel6
Witam 
na imię mam Łukasz i dwa tygodnie temu kupiłem pierwsze autko, a wybór padł właśnie na mazdę
323C '96
Narazie pięknie śmiga i wygląda, mam nadzieję, że da mi jeszcze dużo frajdy 
Pozdrawiam i cieszę się, że mogłem dołączyć do szacownego grona posiadaczy mazdek
na imię mam Łukasz i dwa tygodnie temu kupiłem pierwsze autko, a wybór padł właśnie na mazdę
Pozdrawiam i cieszę się, że mogłem dołączyć do szacownego grona posiadaczy mazdek
-
kula
Cześć.
Mam na imię Piotr, kilka dni temu zakupiłem Mazdę 6-tkę w kombi, kolor czarny, 121 koni w dieslu. Rocznik 2004. Najlepsze, że w karcie pojazdu i poprzednim dowodzie mam wbite Mazda 626
Jutro powalczę z biurokracją żeby to odkręcić 
Mam na imię Piotr, kilka dni temu zakupiłem Mazdę 6-tkę w kombi, kolor czarny, 121 koni w dieslu. Rocznik 2004. Najlepsze, że w karcie pojazdu i poprzednim dowodzie mam wbite Mazda 626
-
PeterN1979