Zapytałem mojego znajomego, fanatyka Hondy, jak to zrobić żeby mądrze kupić Mazdę 6. Bez chwili zastanowienia odesłał mnie tutaj. Także grono powiększyło się o jednego użytkownika, a ja poczytawszy sobie przez kilka dni zamieszczone tu posty jestem pod ogromnym wrażeniem wiedzy jaką mam teraz do dyspozycji.
Witam Rodzina mi się powiększyła i potrzebuję kombi. Wstępnie wybór padł na M6. Szukam informacji, opinii i czegoś do kupienia. Jeżeli kupię M6 to będę raczej częstym gościem.
Więcej grzechów nie pamiętam, za wszystkie serdecznie żałuję i ... i to chyba wszystko.
Witam wszystkich, mam na imię Grzegorz Od tygodnia zostałem posiadaczem Mazdy6 w wersji kombi z 2004r Po przesiadce z Hondy Civic 1'4 '97r na Mazdę wiem że dokonałem właściwego wyboru Pozdrawiam was
Dobry! Jestem od dość dawna czytelnikiem tej kopalni wiedzy, w końcu postanowiłem stać się jej elementem Na imię mam Grzegorz. Jestem szczęśliwym posiadaczem Xedosa 6. Wcześniej miałem 323f BG od której zaczęła się moja miłość do Mazd. Pozdrawiam
witam wszystkich użytkowników Madzi. Właśnie niedawno nabyłem ten wspaniały samochód. Mam nadzieję, że uda mi się czasem zasięgnąć Waszej rady nt. problemów natury technicznej. Grzegorz
Witam wszystkich forumowiczów, dwa tygodnie temu nabyłem swoją pierwszą Mazdę i okazało się że to miłość od pierwszego wejrzenia :–) (a nigdy nie chciałem Mazdy).
wita Was nowy użytkownik Mazdy 3 z silnikiem 1.6 MZ-CD z 2005 roku. Auto posiadam od tygodnia, przesiadłem się z Volvo V40 1.8 GDI (rocznik 1999). W ciągu tygodnia przestudiowałem już wiele tematów tego forum i chętnie będę nadal korzystał. Jeszcze raz witam
Witam, ja już generalnie jakiś czas bywam na Forum, i nie jednej ciekawej rzeczy się człowiek dowiedział już. Dwie Madzie za sobą, trzecia już w planach oczywiście. Mam nadzieję że wielu jeszcze rzeczy się od Was dowiem.