Tutaj się witamy
Witam
Mam zamiar spełnić marzenie z dzieciństwa i wejść w posiadanie XEDOS-a 6 .(szukam cały czas)
Jak dotąd jeżdze Dodgem Charger-em SXT06 (spełnione marzenie).
XEDOS ma być drugim samochodem do zabawy i zrobienia ( prawdopodobnie bedzie to czarny mat )
pozdrawiam Wszystkich
Mam zamiar spełnić marzenie z dzieciństwa i wejść w posiadanie XEDOS-a 6 .(szukam cały czas)
Jak dotąd jeżdze Dodgem Charger-em SXT06 (spełnione marzenie).
XEDOS ma być drugim samochodem do zabawy i zrobienia ( prawdopodobnie bedzie to czarny mat )
pozdrawiam Wszystkich
-
charger108
Witam wszystkich mam na imię Kamil ,jestem użytkownikiem mazdy 6 2004r kombi.
Pozdrawiam wszystkich użytkowników i fanów marki Mazda
Pozdrawiam wszystkich użytkowników i fanów marki Mazda
-
KamiLo_mazda_6
Witam
Nazywam się Krzysiek jestem od niedawna posiadaczem mazdy milleni. Pozdrawiam całe forum i wszystkich forumowiczów 
-
kinio324
Witam, jestem Michał i coraz bardziej skłaniam się do kupna Madzi
pozdrawiam
– Fiat 126p 650 'RED Diabloo"
– Peugeot 405 1.9 + lpg
– Hyundai Coupe 2.0 + lpg "Senioritta"
– Peugeot 406 2.0 HDI "Klekocica"
A teraz czas na Japan Style – Mazda 323F Bj 1.5 + lpg
– Peugeot 405 1.9 + lpg
– Hyundai Coupe 2.0 + lpg "Senioritta"
– Peugeot 406 2.0 HDI "Klekocica"
A teraz czas na Japan Style – Mazda 323F Bj 1.5 + lpg
Również witam! I również skłaniam się do zakupu Madzi MPV i to chyba w dieslu, a póki co wertuję wszerz i wzdłuż forum
Duuuużo wiedzy
Pomykam Voyagerem 3.8 AWD w LPG, ale chyba muszę zmienić auto na lżejsze, ale o tym kiedy indziej
. Marcin

- Od: 23 paź 2012, 14:48
- Auto: Voyager 3.8 AWD 2000r
Witam Forumowiczów,
Mam na imię Marcin. Od 21 października jestem posiadaczem Mazdy 5 2.0 z 2006 r. Cieszę się, że mogę dołączyć do forum jako posiadacz Mazdy
Pozdrowienia
Dopisano 23 paź 2012, 22:55:
Witam Forumowiczów,
Mam na imię Marcin. Od 21 października jestem posiadaczem Mazdy 5 2.0 z 2006 r. Cieszę się, że mogę dołączyć do forum jako posiadacz Mazdy
Pozdrowienia

Pozdrowienia
Dopisano 23 paź 2012, 22:55:
Witam Forumowiczów,

Pozdrowienia
-
maror1
Witam serdecznie wszystkich forumowiczów
Jestem posiadaczem Mazdy Xedos 6 2.0. Jestem bardzo pozytywnie zaskoczony osiagami tego auta ale dostepnosc czesci jest mała ;/
Lecz mam nadzieje, że jakoś to bedzie;P
Jestem posiadaczem Mazdy Xedos 6 2.0. Jestem bardzo pozytywnie zaskoczony osiagami tego auta ale dostepnosc czesci jest mała ;/
Lecz mam nadzieje, że jakoś to bedzie;P
- Od: 23 paź 2012, 16:59
- Auto: Mazda Xedos 6 2.0 V6 144 KM
Witam serdecznie:)
Znalazłem klub ponieważ szukałem kilka informacjii temat ukochanych "magdalenek". I po zastanowieniu się zdecydowałem się zalogować i dołączyć do Szanownych klubowiczów:) i o to jestem:)
pozdrawiam serdecznie:):):)
Znalazłem klub ponieważ szukałem kilka informacjii temat ukochanych "magdalenek". I po zastanowieniu się zdecydowałem się zalogować i dołączyć do Szanownych klubowiczów:) i o to jestem:)
pozdrawiam serdecznie:):):)
-
piotrus87
To i moja kolej
Witam wszystkich forumowiczów. Od niedługiego czasu jestem posiadaczem samochodu Mazda 6 (GH) i sądze, że na tym forum dowiem sie wielu odpowiedzi na nurtujące mnie pytania
Pozdrawiam i do zobaczenia na drogach na Śląsku i całej Polsce
Witam wszystkich forumowiczów. Od niedługiego czasu jestem posiadaczem samochodu Mazda 6 (GH) i sądze, że na tym forum dowiem sie wielu odpowiedzi na nurtujące mnie pytania
Pozdrawiam i do zobaczenia na drogach na Śląsku i całej Polsce
-
Pampek4