Tutaj się witamy
Witomy 
Ja byłem posiadaczem mazdy 323 f z 91 roku, jak i 95 model BA , nigdy mnie nie zawiodła
. Silnik jaki miała to 1,6 w benzynie natomiast z tym motorem co się przymierzasz to nic nie podpowiem bo nie wiem 

marcinbl napisał(a):Witam,
Właśnie się zarejestrowałem bo zastanawiam się nad zakupem Mazdy 323f 2.0 Sportive 130 KM i chciałem się coś najpierw dowiedzieć o tym aucie dlatego będę was prosił o pomoc.
Pozdrawiam;)
Poszukaj opinii na forum na temat tego autka jest tego pełno
Ja posiadam takowe auto i śmiało mogę Ci je polecić

Cześć wszystkim.
Aktualnie jeżdżę starym VW
, ale planuję zakup Mazdy 6 GH w kombi.
Planuję zebrać niezbędną mi wiedzę przed zakupową, a potem dzielić się spostrzeżeniami z używania nowego auta.
Aktualnie jeżdżę starym VW

Planuję zebrać niezbędną mi wiedzę przed zakupową, a potem dzielić się spostrzeżeniami z używania nowego auta.
-
flk
Witam wszystkich. Czas poszerzyć swoją wiedzę, przez zakupem kolejnej mazdy 
Witam wszystkich.
Jestem ze Szczecina i aktualnie poszukuję M6-ki ~2006 rok. Jest ciężko...
Jestem ze Szczecina i aktualnie poszukuję M6-ki ~2006 rok. Jest ciężko...
-
xxxpablos
Witam Wszystkich na forum. Bardzo sie ciesze,ze mogę tutaj być i mam nadzieję,że miło spędze czas.
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
-
Turbopama_pl
Witam,
napisałem dziś jakiegoś posta, więc może też pora na ujawnienie i przywitanie.
Jak ktoś kojarzy mojego nicka, a jeździ na motocyklu, to zbieżność jest nieprzypadkowa. Jeżdżę Hayabusą i od kilku lat prowadzę stronę http://hayabusa.eu.org, a od połowy 2011 roku posiadam też srebrną Mazdespeed3 BK, która otrzymała u mnie przydomek DSHV, czyli DrFugazi's Silver Hoon Vehicle. Mazda też doczekała się własnej strony pod adresem http://mps.drfugazi.eu.org, jest tam też trochę historii i ciekawostek dot. zwykłej "trójki".
Na razie wiele nie modziłem, dokupiłem tylko AccessPort i trochę wizualnie, ale od opisu wozu, to jest chyba jakiś osobny wątek.
Mieszkam w Katowicach, to pewnie się kiedyś pojawię na jakimś mniej lub bardziej regionalnym spocie
Pozdrawiam
napisałem dziś jakiegoś posta, więc może też pora na ujawnienie i przywitanie.
Jak ktoś kojarzy mojego nicka, a jeździ na motocyklu, to zbieżność jest nieprzypadkowa. Jeżdżę Hayabusą i od kilku lat prowadzę stronę http://hayabusa.eu.org, a od połowy 2011 roku posiadam też srebrną Mazdespeed3 BK, która otrzymała u mnie przydomek DSHV, czyli DrFugazi's Silver Hoon Vehicle. Mazda też doczekała się własnej strony pod adresem http://mps.drfugazi.eu.org, jest tam też trochę historii i ciekawostek dot. zwykłej "trójki".
Na razie wiele nie modziłem, dokupiłem tylko AccessPort i trochę wizualnie, ale od opisu wozu, to jest chyba jakiś osobny wątek.
Mieszkam w Katowicach, to pewnie się kiedyś pojawię na jakimś mniej lub bardziej regionalnym spocie
Pozdrawiam
- Od: 7 lip 2012, 15:38
- Auto: 2008 Mazdaspeed3 BK
Witam również Wszystkich!
Po paru miesiącach użytkowania Mazdy Premacy postanowiłem zarejestrować się na mazdaspeed.pl.
Już wcześniej znalazłem tutaj kilka pomocnych informacji. Mam nadzieję, że teraz pomogę innym.
pozdrowienia
kaptur201
Po paru miesiącach użytkowania Mazdy Premacy postanowiłem zarejestrować się na mazdaspeed.pl.
Już wcześniej znalazłem tutaj kilka pomocnych informacji. Mam nadzieję, że teraz pomogę innym.
pozdrowienia
kaptur201
- Od: 23 sie 2012, 12:00
- Auto: Mazda Premacy 2.0, Turbo Diesel, 101 KM, 2002
Witam wszystkich, właśnie poszukuje swojego pierwszego auta. Liczę na owocną dla obu stron współpracę. 
-
kickuu
Witam wszystkich od wtorku jestem nowym posiadaczem mazdy mam jeszcze jedno autko którym jeżdze od czasu do czasu to toyota yaris. Miesią temu miałem również dwa auta ople vectre b i corse b.
- Od: 24 sie 2012, 10:46
- Auto: premacy 7-osobowa 2.0 ditd 101km 2002r.
Witam wszystkich. Na forum się zarejestrowałem, wypadałoby się więc przywitać i przedstawić, JyrkiJuhani (może jakiemuś oglądającemu F1 w dawnych latach mówią coś więcej te imiona
), z Torunia.

-
ZdzichuZ
Witam!
Nazywam się Patryk, jestem z okolic Olsztyna, jeżdżę Mazdą 6 2.0 141km z 2003 roku. I pozdrawiam wszystkich użytkowników mazdaspeed.pl
Nazywam się Patryk, jestem z okolic Olsztyna, jeżdżę Mazdą 6 2.0 141km z 2003 roku. I pozdrawiam wszystkich użytkowników mazdaspeed.pl
-
Kamyk94