Gdzie pracują Mazdowicze?
huta miedzi 
- Od: 9 wrz 2011, 22:18
- Auto: Mazda Xedos 9 1999r. 2,5L Automat
United Technologies Company Aerospace Systems w kontroli jakości procesów specjalnych 
Wcześniej zajmowałem się jakością przy produkcji WCACy (water charged-air cooler ) czyli chłodnica powietrza doładowanego chłodzone cieczą
) w Valeo Engine Cooling 
Wcześniej zajmowałem się jakością przy produkcji WCACy (water charged-air cooler ) czyli chłodnica powietrza doładowanego chłodzone cieczą
MPK Poznań
Na co dzień w biurze, a czasami w weekendy dodatkowo "na zlecenie" jako kierowca autobusu (w takim zielonym mundurku
)
Szukam innej pracy, więc jak ktoś ma coś do zaoferowania to na PW proszę. Roboty się nie boję, branża motoryzacyjna, rolnicza, ogólnie bardziej techniczne sprawy. Byle nie akwizycja. Uwielbiam jeździć więc może być coś w tym stylu.
Na co dzień w biurze, a czasami w weekendy dodatkowo "na zlecenie" jako kierowca autobusu (w takim zielonym mundurku
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Szukam innej pracy, więc jak ktoś ma coś do zaoferowania to na PW proszę. Roboty się nie boję, branża motoryzacyjna, rolnicza, ogólnie bardziej techniczne sprawy. Byle nie akwizycja. Uwielbiam jeździć więc może być coś w tym stylu.
Mazda 323F BJ 2001 2.0 DiTD
- Od: 16 lip 2012, 14:44
- Auto: Mazda 323F BJ 2001 2.0 DiTD
Prawie 3 lata jako automatyk – utrzymaniu ruchu w firmie Unilever 
Była: Magdalena 626 GD 2.0i 90KM sedan Jest: Madzia 626 GW 2.0 FS 115KM 99r, Audi A6 3.0 Quattro Avant 02r
Bez Mazdy nie ma jazdy
Każde Porsche od Mazdy gorsze
Bez Mazdy nie ma jazdy
Każde Porsche od Mazdy gorsze
Witam wszystkich ogólnie pracuje od 5 lat w branży samochodowej a konkretnie oponiarski temat
związany jestem z mechanikom ale tym się zajmują moi znajomi ..których jest grono
z różnych warsztatów W Tarnowie .. pozdrawiam ...
-
Nico
kierownik , manager prefabrykacji rozdzielnic elektrycznych w jednej z najlepszych firm w Polsce tej branży.
- Od: 1 mar 2011, 17:51
- Auto: Mazda CX-5 2.0 SKY-G 160 KM AWD MT SkyPASSION 2015r.
Witam ja pracuję od 10 lat jako mistrz zmianowy w galwanizerni 
Portierk
- Od: 29 lut 2012, 07:10
- Auto: 323f bj 1.5 16v 1998rok 88 KM.
buczos napisał(a):ez buczos » 18 sie 2012, 11:25
United Technologies Company Aerospace Systems w kontroli jakości procesów specjalnych
Wcześniej zajmowałem się jakością przy produkcji WCACy (water charged-air cooler ) czyli chłodnica powietrza doładowanego chłodzone cieczą ) w Valeo Engine Cooling
Witam kolegę z firmy
tylko czemu ty reno do roboty jeździsz?
lucxxx napisał(a):Witam kolegę z firmy
tylko czemu ty reno do roboty jeździsz?
Bo żółtą strzałę sprzedałem a obecnie mam taki samochód zastępczy
P.S kojarzę Twoją premaskę
portierek1 napisał(a):Witam ja pracuję od 10 lat jako mistrz zmianowy w galwanizerni
Witam
Felgi też chromujecie?
Mazda 6 2.0 GY MZR-CD 143KM 2007r. Parrot 9200 + Yanosik + Connect 2 BT
8szt. 6,5x16" 205/55 R16 Continental TS830P SEAL + Dunlop SP Sport 9000

8szt. 6,5x16" 205/55 R16 Continental TS830P SEAL + Dunlop SP Sport 9000
Elektrownia wodna.
Jak nie ma prądu – to moja wina
Wiem, wiem. Nikt nie lubi oglądać telewizora przy świeczkach.
Jak nie ma prądu – to moja wina
Wiem, wiem. Nikt nie lubi oglądać telewizora przy świeczkach.

Więcej grzechów nie pamiętam, za wszystkie serdecznie żałuję i ... i to chyba wszystko.

witam , ja pracuje jako hydraulik
, nie kiedy puszczaja nerwy w tej pracy xd ale idzie jakos wytrzymać ;p
- Od: 4 lis 2012, 11:23
- Auto: Mazda 323F BG IV 1.6 16V