Kogo widziałem / widziałam
damigda napisał(a):mozliwe ze z nocy wczoraj/dziś widziana była czarna RX-7?
Koperek, wiesz coś o tym ?
Prawdopodobnie GWE, a nie kojarze żebyś miał tablice z przodu..
Sąsiad napisał(a):Chyba na lasso
mikolaj napisał(a):@marianek:
wracaliscie dzis z urlopu?
pozdrowionka z rabki :–)
Paolo napisał(a):jechali na ryki
Dokładnie
"Życie jest jak badziewie na kole – raz na górze, a raz na dole."
Sprzedam, Ford Fokus tytanium 2013, PB.klik w link
		Sprzedam, Ford Fokus tytanium 2013, PB.klik w link
- 

Zoom -Zoom from Belgium

- Od: 26 mar 2010, 14:31
- Auto: Było CP,
 Była M6 GH
 Jest MX-5NBfl
 Jest M3 BM Sport 2.2 Diesel Sedan.
szigi_digi napisał(a):andree napisał(a):rw1979 napisał(a):Wczoraj na skrzyżowaniu Rydza i Przybyszewskiego widziałem granatową 626 GE andree, ale za kółkiem siedział już nowy właściciel
dorwał się do auta na dezodorant, to z niego prawie nie wychodzi
Andrzejku sprzedałeś Madzie ?
no kiedyś trzeba było
Ostatnio edytowano 19 lip 2012, 07:12 przez andree, łącznie edytowano 1 raz

Moja (była)   >>>  K l i c k
 >>>  K l i c k     
Pozdrawiam. ndrzej.
ndrzej.
Czasem trzeba długo iść, aby dojść do siebie...
Kupię stary motocykl; JAWA, CZ, SHL, WSK 175 !!
		 >>>  K l i c k
 >>>  K l i c k     Pozdrawiam.
 ndrzej.
ndrzej.Czasem trzeba długo iść, aby dojść do siebie...

Kupię stary motocykl; JAWA, CZ, SHL, WSK 175 !!
Przedwczoraj gdzieś około 19 widziany Zomol jadący na ul. Żwirki i Wigury 

Ford C-MAX 1.6TDCi & AR 156 2.0TS & Honda Shadow VT1100 C3 Aero ’99 
Były:
323F BA Z5 & Xedos 9 KL ’01
Honda Shadow VT1100C2 Sabre ’03
Honda Shadow VT500C '84
		Były:
323F BA Z5 & Xedos 9 KL ’01
Honda Shadow VT1100C2 Sabre ’03
Honda Shadow VT500C '84
Pozdrowienia dla kolegi od ciemnogranatowej 323f BA z zielonymi akcentami w zderzakach i starą naklejką grupową na tylnej szybie widzianego na Politechniki przed 13   Niestety mimo trąbienia i machania nie kojarzę z nicka
 Niestety mimo trąbienia i machania nie kojarzę z nicka  Ale pozdrawiam oczywiscie
 Ale pozdrawiam oczywiscie 

Niestety mimo trąbienia i machania nie kojarzę z nicka
 Niestety mimo trąbienia i machania nie kojarzę z nicka Dzieki wszystkim za pozdrowienia  Ostatnimi czasami duzo smigam po miescie wiec wszedzie mnie pełno.. A moje autko jest łodzkie
 Ostatnimi czasami duzo smigam po miescie wiec wszedzie mnie pełno.. A moje autko jest łodzkie  tylko rej, TKN
 tylko rej, TKN  

Nie ważne gdzie jesteś, ważne kim jesteś. Nie ważne gdzie jesteś, ważne czym tam dojedziesz..
Dzis na przybyszewskiego widziana 323f ba, z malowaniem jasna zielen i czern, byla naprawde fajna, kolega mial klubowe podkladki, ktos ogarnia kto to?

My 323F : viewtopic.php?f=312&t=142302

- Od: 3 kwi 2012, 20:26
- Auto: Mazda 323F BA, 1.5 16V Z5, 98r
arrival86 napisał(a):Dzieki wszystkim za pozdrowieniaOstatnimi czasami duzo smigam po miescie wiec wszedzie mnie pełno.. A moje autko jest łodzkie
tylko rej, TKN

No i się wiele wyjaśniło. Pozdrawiam Łodziankę
Skrajnie Uprzedzony Kolega
		Ciemno zielona 323 C (EL) na Kopcińskiego o 20.45 z klubowymi naklejkami – zatrąbione   Pozdrawiam
 Pozdrawiam

- 

miro62
arrival86 napisał(a):Dzieki wszystkim za pozdrowienia Ostatnimi czasami duzo smigam po miescie wiec wszedzie mnie pełno.. A moje autko jest łodzkie tylko rej, TKN
Wydaje mi się, że widziałem Cię dzisiaj na Więckowskiego między Wólczańską a Gdańską ok. godz 12 – machałem, ale chyba nie zauważyłaś

- Od: 16 lis 2011, 20:26
- Auto: Mazda 323F BA 97' – była :<
gromaciek napisał(a):Pozdrowienia dla Violetki, z którą miałem przyjemność spotkać się dziś u mnie na osiedlu w drodze do pracy
dzięki i również pozdro – od października znowu zaczynam maraton rehabilitacyjny więc może znowu Cię "nagle" zaskoczę

pozdrowienia na kierownika niebieskiej mx-6 na tablicach CG ... z niebieskimi podkładkami wracającego pewnie ze zlotu w Rykach – widziany 15 lipca (niedziela) ok 18 w Łomiankach

Wiele trzeba mocy, by umieć żyć wiedząc, jak bardzo życie i niesprawiedliwość są z sobą złączone / Friedrich Wilhelm Nietsche
www.forumppp.com.pl Partnerstwo Publiczno – Prywatne (PPP) w Polsce

- Od: 20 lut 2006, 17:46
- Auto: mx5 NA 1.6/miata 1.8
Violetka napisał(a):
pozdrowienia na kierownika niebieskiej mx-6 na tablicach CG ... z niebieskimi podkładkami wracającego pewnie ze zlotu w Rykach – widziany 15 lipca (niedziela) ok 18 w Łomiankach
Bartosz_Mx6

- Od: 26 lut 2008, 01:19
- Auto: Mazda 323 BJ B3 '98
 Mazda mx5 NB FL '02
około 8:30 czarna 323 BJ na starych czerwonych podkładkach o rejestracji ESI widziana przy białym kościele przy skrzyżowaniu ze Rzgowską, pozdrawiam  

- 

Oldżitsu
Czy to znaczy że jest inne rx-7 w 3m niż Twoje  ?
 ?

- Od: 20 lut 2011, 22:19
- Auto: MX-3 1.6 DOHC
 viewtopic.php?f=312&t=122675
Markiz widziany i zapoznany dzisiaj pod REALem na spotkaniu technicznym dotyczącym wymiany uszczelki kolektora   .Jeszcze raz wielkie dzięki za poświęcony czas i pomoc
 .Jeszcze raz wielkie dzięki za poświęcony czas i pomoc   .
 .
Ludzie z MS są spoko .
 .

.
 .Ludzie z MS są spoko
 .
 .Żeby mi się chciało tak, jak mi się nie chce

- Od: 10 lis 2007, 16:17
- Auto: Jest: M3 BM 2016 sedan; Premacy RF4 2002; Tribute 2.0 2004, było: 626 GE 1.8 94r.
Borys napisał(a):Oldżitsu napisał(a):około 8:30 czarna 323 BJ na starych czerwonych podkładkach o rejestracji ESI widziana przy białym kościele przy skrzyżowaniu ze Rzgowską, pozdrawiam
Pozdrawiam również, choć nie wiedziałem. Zaspany byłem
hehh bo ja autobusem jechałam a moja mazda w warsztacie nocowała ale już dziś ją odebrałam

- 

Oldżitsu
Dzis przed Sztabinem 2 X srebrna 6 sedan BSK...... na klubowych podkladach pozdro

Sprzedam czesci MX-3 1.8 V6 i 1.6 B6 alu 16 cali AZEV 4x100 rozstaw. Ewentualnie zamienie alu na skrzynie z zamachem od silnika z seri B3 323bg,323c itd.[ FOTKA FELG ]  http://img266.imageshack.us/img266/598/mazdamx3felgiazev16.jpg

- Od: 27 sty 2009, 22:25
- Auto: MX-3 B6 93r ,(sprzedany i smiga w teraz w Siematyczach FSO POLONEZ 92r 1.6 GLE LPG ) wzamian Mercedes Benz (W201)190D 2.0D 87r oraz kolejny japonczyk Kawasaki KX 125 2T 96r