Tutaj się witamy
Hejka wszystkim. Niezmierni miło mi dołączyć do klubu MAZDASPEED. Pozdrawiam Lukaszek4w4
- Od: 4 kwi 2012, 17:35
- Auto: mazda V 626 FS, 2.0 16V 115km, rok 1998
Witamy wszystkich, pouzupełniajcie swoje profile. Zapraszamy do aktywnego uczestniczenia na spotach w regionach i na udzielaniu się na forum.
Życie jest jak rejs i choć istotne dokąd gnasz, to najważniejsze być w odpowiedniej załodze.
Prawdziwa miłość nie wyczerpuje się nigdy. Im więcej dajesz, tym więcej Ci jej zostaje.
Prawdziwa miłość nie wyczerpuje się nigdy. Im więcej dajesz, tym więcej Ci jej zostaje.
RCLMATI napisał(a):Witam wszystkich ! Co prawda obecnie poruszam się Fiatem, ale mam nadzieję, że w tym miesiącu nabędę swoją Madzie
witamy na forum ^^
uzupełnij proszę swój profil i miejsce zamieszkania ^^
Zapraszamy na spotkania regionalne
-
Ania_TM
Witam Serdecznie. Jeszcze nie jestem szczęśliwym posiadaczem żadnej MAZDY i mam nadzieję, że w ciągu miesiąca się to zmieni. Na razie kręcę 4 stówkę Lanosikiem z importu, ale myślą jestem już gdzie indziej. Raz jeszcze witam i pozdrawiam.
-
genzbenz
Witam wszystkich
Właśnie sprzedałem Peugeota 307 (uff), i przymierzam się do kupna Mazdy 5.
Mam dwie na oku, więc w odpowiednim dziale poproszę o opinie o nich.
Pozdrawiam
Właśnie sprzedałem Peugeota 307 (uff), i przymierzam się do kupna Mazdy 5.
Mam dwie na oku, więc w odpowiednim dziale poproszę o opinie o nich.
Pozdrawiam
-
Zboras
Witam wszystkich mowią mi Misiek
wiec tak wcześniej jeździłem Mitsubishi coltem 1.3 chcialem kupic audi a6 ale jakoś miłość do japońców mi nie pozwoliła wiec jestem otóż szczęśliwym posiadaczem mazdy 6 z 2003 roku jest do 2.0 Turbo Diesel
tak wiec witam i pozdrawiam i do zobaczenia na spotach i zlotach
tak wiec witam i pozdrawiam i do zobaczenia na spotach i zlotach
- Od: 7 kwi 2012, 10:19
- Auto: Mazda 6 2003
2.0 CITD
Witam. Zarejestrowałem się na tym forum ze względu na to iż stałem się posiadaczem mazdy 626 V GF 2.0 DiTD. Jest to moje pierwsze auto gdyż niedawno zdałem prawko
Mam nadzieję że dowiem się wiele ciekawych rzeczy przez to forum. Życzę wszystkim Wesołych Świąt 
-
Grzechu1051
Witam szanownych klubowiczów. Od kilkunastu lat mam przyjemność użytkowania aut z logo Mazdy. Pozdro dla wszystkich.
-
rav 75
Witam Szanownych Kolegów i Koleżanki,
od kilku miesięcy poruszam się "Szóstką" i okresowo tutaj zaglądałem. Dziś postanowiłem stać się aktywnym użytkownikiem forum i zaczynam od tego działu...
od kilku miesięcy poruszam się "Szóstką" i okresowo tutaj zaglądałem. Dziś postanowiłem stać się aktywnym użytkownikiem forum i zaczynam od tego działu...
Pozdrawiam,
Gogol
Gogol
- Od: 9 kwi 2012, 23:04
- Auto: YT-1300 – Fastest piece of junk in the Galaxy – Kessel Run in 12 parsecs
mgogol napisał(a):Witam Szanownych Kolegów i Koleżanki,
witamy serdecznie, zapraszamy do działu spotkań regionalnych i na spota w Łodzi.
-
Ania_TM
Witam
Jestem tu od paru minut chociaż Mazde posiadam już dwa tygodnie.
Mam nadzieję że niebawem spotkamy się na jakimś zlocie i się zapoznamy.
Widzę ze mam bardzo dużo do przeczytania na forum wiec biorę się za robote.
Pozdrawiam bardzo wszystkich i cieszę się że dołączyłem do KLUBU.
Jestem tu od paru minut chociaż Mazde posiadam już dwa tygodnie.
Mam nadzieję że niebawem spotkamy się na jakimś zlocie i się zapoznamy.
Widzę ze mam bardzo dużo do przeczytania na forum wiec biorę się za robote.
Pozdrawiam bardzo wszystkich i cieszę się że dołączyłem do KLUBU.

-
hanys709
Witam ponownie. Po 2 latach wróciłem do Mazdy i się cieszę.
Poprzednio była 626 GF/GW 2.0 DiTD 110 KM i jej się pozbyłem na rzecz Citroena Xsary (niestety).
Potem Xsarę zamieniłem na Primerę P11 i teraz przesiadłem się na Premacy 1.8 (100KM) z 99r.
Moim zdaniem 152 Nm to jakaś ściema producenta. Auto się zbiera jak oszalałe a elastyczność silnika powala, jak na taką pojemność. W Primerze miałem 130 koni i daleko jej było do elastyki Mazdy.
Pzdr dla Mazdowiczów
Poprzednio była 626 GF/GW 2.0 DiTD 110 KM i jej się pozbyłem na rzecz Citroena Xsary (niestety).
Potem Xsarę zamieniłem na Primerę P11 i teraz przesiadłem się na Premacy 1.8 (100KM) z 99r.
Moim zdaniem 152 Nm to jakaś ściema producenta. Auto się zbiera jak oszalałe a elastyczność silnika powala, jak na taką pojemność. W Primerze miałem 130 koni i daleko jej było do elastyki Mazdy.
Pzdr dla Mazdowiczów
- Od: 9 kwi 2008, 15:56
- Auto: BYŁA: 626 GF/GW 2.0 DiTD (110KM)
JEST Premacy, 1.8 (101 KM), 1999r