Ten miesiąc bardzo owocny, przybyło wielu użytkowników Witamy wszystkich serdecznie i zachęcamy do czestego korzystania i dzielenia sie uwagami dotyczącymi użytkowania swoich Mazd Nie tylko wtedy kiedy występują jakieś niedomagania ale oby ich jak najmniej
Witam! Jestem szczęśliwym posiadaczem Mazdy 626 GE 2.0 94r. od prawie roku. Często tu przebywam, ale jak dotąd jako czytelnik i dzięki treścią zawartym na forum dowiedziałem się wiele ciekawych informacji. Zamierzam zacząć się udzielać. Pozdrawiam wszystkich posiadaczy Mazd!
Witam wszystkich jestem Paweł. Moja historia z Mazdą zaczęła się bardzo przypadkowo. Myślałem o takim aucie ale nie miałem żadnego na oku i trafiła się Mazda 323f bj z 2001 roku. Kupiłem ją jakiś miesiąc temu. Pod maską benzyniak 1.6, założyłem gaz bo dość dużo jeżdżę do tej pory jestem bardzo zadowolony i myślę, że troszkę tym autem pojeżdżę. Pozdrawiam, trzymajcie się
Witam serdecznie, mam na imie Krzysiek, posiadam od paru miesięcy Mazde 121 1,3 jestem w miare zadowolony ale czeka mnie duzo pracy z tym autem iz przedtem mialem Honde Civic z ktora bylem trzy lata i mnie nie zawiodła to mysle ze rowniez bedzie tak z Mazda, pozdrawiam.
Witam wszystkich.Jestem nowy tu wiec postanowilem sie przywitac Mam na imie Tomek jestem posiadaczem od 2 lat 323f z silnikiem 1.5 .W miare mozliwosci postaram sie tu jak najczesciej zagladac i jesli tylko bede mogl pomagac wam.pozdro
Cześć, na imię mi dali : Marcin, ale wolę jak się woła/pisze Kwiacior...więc stałem się szczęśliwym posiadaczem Mazdy 3 w 2 litrowej benzynce z 6 manualem – miał być MPS, ale na spokojnie...przyjdzie na niego pora
Kiedyś byłem posiadaczem Mazdy 323 z 1989 roku...później były inne auta aż w zeszłym tygodniu zupełnie przypadkiem trafiła w moje ręce Mazda 323F BG 1.6 16V. Auto wyrwane za grosze więc wymaga trochę wkładu własnego i inwencji.
Mam na imię Łukasz Na chwilę obecną jeżdżę starym wysłużonym przedstawicielem aut francuskich i z powodu powiększenia się rodziny postanowiłem w najbliższym czasie stać się posiadaczem Mazdy 626 GF najlepiej z 2001 roku po lifcie. Co do silnika, to wciąż zastanawiam się, ponieważ opinie są zróżnicowane