Tutaj się witamy
Hej!
witam wszystkich użytkowników Mazdy! Być może od jutra będziemy mieć w domu kolejne auto, którym tym razem będzie właśnie mazda 323. Mam nadzieję, że nie było to zły wybór:) auto mi się podoba i mam nadzieję, że w razie potrzeby będę mógł zasięgnąć tutaj porady co do eksploatacji tego auta.
pozdrawiam!
Paweł
witam wszystkich użytkowników Mazdy! Być może od jutra będziemy mieć w domu kolejne auto, którym tym razem będzie właśnie mazda 323. Mam nadzieję, że nie było to zły wybór:) auto mi się podoba i mam nadzieję, że w razie potrzeby będę mógł zasięgnąć tutaj porady co do eksploatacji tego auta.
pozdrawiam!
Paweł
Witam Serdecznie :–)
miło widzieć, że jest tyle pozytwnie zakręconych osób na punkcie Mazdy
Cieszę się że tu trafiłam. Mam już jedno oczko w głowie – Mazdę 6. Planuję zakup drugiego auta i mam nadzieję że mi w tym pomożecie :–)
miło widzieć, że jest tyle pozytwnie zakręconych osób na punkcie Mazdy

Cieszę się że tu trafiłam. Mam już jedno oczko w głowie – Mazdę 6. Planuję zakup drugiego auta i mam nadzieję że mi w tym pomożecie :–)
- Od: 23 sty 2012, 08:12
- Auto: Mazda 6 2.3l 2002
Witam ,
czytam forum od 5 lat
od 1,5 miesiąca jestem zarejestrowany
dziś mój perszu post , Powitamśę
czytam forum od 5 lat

od 1,5 miesiąca jestem zarejestrowany
dziś mój perszu post , Powitamśę
-
lviv
Witam mazdowiczów
Czytam forum już kilka ładnych miesięcy ,ale dopiero dzisiaj się zarejestrowałem .
Od prawie czterech latek jestem właścicielem mazdy 323c , babcia ma już 17 latek na karku , a ciągle daje rady
Dla mnie i dla żony jest to auto bardzo , bardzo wszechstronne , w ciągu tych czterech lat madziunia przejechała z nami całą Europę min. trzykrotnie sobie madzia była w Rzymie .
Sorry że aż tyle
pozdro dla wszystkich

Czytam forum już kilka ładnych miesięcy ,ale dopiero dzisiaj się zarejestrowałem .
Od prawie czterech latek jestem właścicielem mazdy 323c , babcia ma już 17 latek na karku , a ciągle daje rady
Sorry że aż tyle

-
Onufry Z.
Witam
Dzięki temu Forum kupiłem Mazdę 3 z 2004r. Teraz żonka cały czas pożycza i nie chce mi jej oddawać
Życzę miłej obopólnej współpracy
Majdano
Dzięki temu Forum kupiłem Mazdę 3 z 2004r. Teraz żonka cały czas pożycza i nie chce mi jej oddawać
Majdano
-
Majdano
Dzień dobry. Pierwszy raz na forum. Skoro już pytanie, to Mazda 3 2005 1.6 CiTD, maści czarnej holenderskiej. 

-
skomoroch
Witam Szanownych Forumowiczów,
Wiele lat temu mazda 323 a teraz ponownie tylko, że "trójeczka" BK
Forum czytam już od jakiegoś czasu i w końcu postanowiłem się zarejestrować
Pozdrawiam
Wiele lat temu mazda 323 a teraz ponownie tylko, że "trójeczka" BK
Pozdrawiam
- Od: 26 sty 2012, 21:31
- Auto: Mazda 3 BM Enso 2016; 2.0 120KM@177KM
Mazda CX-5 2018; 2.5
Brewa napisał(a):Witam forumowiczów.
Od kogo mam się dowiedzieć więcej o Mazdach jak nie od ich właścicieli
Majdano napisał(a):Witam
Majdano
Witamy serdecznie i zapraszamy do działu regionalnego viewforum.php?f=70 i na spotkania w Łodzi
Witam wszystkich. Jestem tu nowy, ale odwiedzam was dość często ze względu na to ze w okolicach Czerwca stanę się właścicielem mazdy
Najprawdopodobniej Mazda 3 bo budżet to około 30000zł.
Pozdrawiam wszystkich.

Pozdrawiam wszystkich.
-
ziemas
witam wszystkich klubowiczow . mam nadzieję ze udzielicie mi pewnych informacji . pozdrawiam
-
bruno_wroc