Kogo widziałem / widziałam
Clinton widziany dwa dni temu na przejściu dla pieszych chciał mnie przejechać
na drugi raz zapłacisz odszkodowanie

F1 SOUND –> Najszybszy MX w Krakowie i okolicach :P
http://pl.youtube.com/watch?v=n1PLEc8YL-g
http://www.youtube.com/watch?v=GUIRYkfGs54 (mx3-wyrazów)
Reklama w MPK Kraków – pełne info u mnie :)
http://pl.youtube.com/watch?v=n1PLEc8YL-g
http://www.youtube.com/watch?v=GUIRYkfGs54 (mx3-wyrazów)
Reklama w MPK Kraków – pełne info u mnie :)
- Od: 18 mar 2006, 21:19
- Auto: ruski czerwony sapowóz ]:>
włoski gazowóz :P
i japońska hulajnoga :P
sprzedam alu ramki do mx3/323
Zielona 323F przy wjeździe do Łęcznej
- Od: 10 lip 2011, 19:59
- Auto: Mazda 323F 2.0 V6 GT B+LPG
Pozdrawiam mazde Eklerkowa, bo jego za kierownica nie widzialem
widziana na klonowej/hipoteczna. Smigalem Boxerem w barwach firmowych 

SZUKAM DODATKOWEJ PRACY – KAT "B" I "C" KURS NA PRZEWOZ RZECZY. POMOC W REMONTACH !! MEBLE NA WYMIAR !!
Moja wola jest by w wypadku nagłej śmierci, moje tkanki i narządy zostały przekazane do transplantacji ratując życie innym. Informuję także, że o swej decyzji powiadomiłem moją rodzinę i najbliższych, którzy w krytycznym momencie winni ją uszanować.
Moja wola jest by w wypadku nagłej śmierci, moje tkanki i narządy zostały przekazane do transplantacji ratując życie innym. Informuję także, że o swej decyzji powiadomiłem moją rodzinę i najbliższych, którzy w krytycznym momencie winni ją uszanować.
Zielona 323f BG z naklejkami klubowymi na bocznych szybach jechała Tatrzańską i przecinała Dąbrowskiego. pozdro 
był:PROBE 2.2 GT '91 USA z Qresko red inside :D
jest: Mazda 6 GG 2.3 L3 '02 166 kunia & Hunda cbr 600 F3 :)
jest: Mazda 6 GG 2.3 L3 '02 166 kunia & Hunda cbr 600 F3 :)
umcyk napisał(a):Pozdrawiam mazde Eklerkowa, bo jego za kierownica nie widzialemwidziana na klonowej/hipoteczna. Smigalem Boxerem w barwach firmowych
A o której godzinie? Musiałem siedzieć za kółkiem jak ze szkoły wracałem bo nie widziałem, żeby Madzia beze mnie odjeżdżała
- Od: 14 lut 2010, 22:32
- Auto: Mazda 626 GE KL sedan 93r.
Mazda 626 GE KL liftback 96r.
była
Mazda 323F BG
MX-6 2.5 V6 KL
Eklerek323f napisał(a):umcyk napisał(a):Pozdrawiam mazde Eklerkowa, bo jego za kierownica nie widzialemwidziana na klonowej/hipoteczna. Smigalem Boxerem w barwach firmowych
A o której godzinie? Musiałem siedzieć za kółkiem jak ze szkoły wracałem bo nie widziałem, żeby Madzia beze mnie odjeżdżałaPozdro
jakos z ranca 9-10, ale blizej 9
SZUKAM DODATKOWEJ PRACY – KAT "B" I "C" KURS NA PRZEWOZ RZECZY. POMOC W REMONTACH !! MEBLE NA WYMIAR !!
Co ja poradzę, że na bezsenność cierpię
A gdzie ty byłeś bo nie widziałem cie nigdzie 
-
2+2=5
- Od: 27 mar 2011, 01:01
- Auto: Vauxhall Vectra SRI
Mazda3 109KM Y6 2004 (była)
lukias81 napisał(a):A ja Cie Szarpaku ostatnio widziałem, rano jechałeś do Lbn i koło południa wracałeś... Gdzieś w Łuszczowie Cie mijałem...
A jakoś często mi się zdarza do lublina ostatnio jeździć i widzę trochę mazd po drodze ale żadna bez klubowych podkładek i trudno mi określić czy to ktoś od nas bo jeszcze wszystkich aut nie znam
- Od: 10 lip 2011, 19:59
- Auto: Mazda 323F 2.0 V6 GT B+LPG
krakusik mx-3 napisał(a):Clinton widziany dwa dni temu na przejściu dla pieszych chciał mnie przejechaćna drugi raz zapłacisz odszkodowanie
![]()
Haha masz szczescie jak bym 30s później wyjechał to nie było by już Krakusika
- Od: 26 kwi 2009, 19:27
- Auto: Honda Civic V Gen Sedan
Pozdrowienia dla kogoś tajemniczego który mi zostawił ulotkę klubową za wycieraczką w Czersku 12.11.2011 wieczorem. Myślałem że jestem dość widoczny że jestem klubowiczem (podkładki klubowe i naklejka z konina) 
- Od: 4 cze 2009, 15:32
- Auto: Mazda Mx-3 1.8 V6 24V '97
Black Edition :)
Krzyż jakieś pół godz temu an włókniarzy.
była
Mazda 323F BG
MX-6 2.5 V6 KL
Krzyż napisał(a):Też jechałeś włókniarzy? Nie wiem czy też Cie nie widziałem
Przez chwilkę dosłownie jechaliśmy obok siebie, ja poleciałem prosto Ty w prawo odbiłeś
była
Mazda 323F BG
MX-6 2.5 V6 KL