Mam na imię Andrzej i jestem częścią Carpasji. Od dziś zaczynam intensywnie się udzielać na forum , bo do tej pory na Bartku "ciążył "taki "obowiązek
Tutaj się witamy
Witam ,
Mam na imię Andrzej i jestem częścią Carpasji. Od dziś zaczynam intensywnie się udzielać na forum , bo do tej pory na Bartku "ciążył "taki "obowiązek
Szukasz dobrego i sprawdzonego samochodu? Dobrze trafiłeś!
http://www.carpasja.com +48 662 04 96 98 andrzej@carpasja.com
http://www.carpasja.com +48 662 04 96 98 andrzej@carpasja.com
Witam wszystkich, jako że jestem świeżo zarażonym potencjalnym właścicielem 323F. Własnie szukam modelu dla siebie.
Na obecną chwilę zamierzam sprzedać wozidło które mam teraz ( volvo S60 ) i przesiąść sie do BJ-tki
Mam nadzieję, ze znajdę tu odpowiedzi na pytania ktore mnie bedą nurtować.
Pozdrawiam WSZYSTKICH
Na obecną chwilę zamierzam sprzedać wozidło które mam teraz ( volvo S60 ) i przesiąść sie do BJ-tki
Mam nadzieję, ze znajdę tu odpowiedzi na pytania ktore mnie bedą nurtować.
Pozdrawiam WSZYSTKICH
- Od: 1 lis 2011, 10:22
- Auto: Mazda 323f / 1.6 / 2002
Witam.Jestem tu pierwszy raz i pozdrawiam Wszystkich
.Mam pytanie mam MAZDE 626 GF 2.0 benzyna dzis po odpaleniu silnika przestalo mi dzialac podswietlenie wyswietlacza komputera.Pokazuje godzine,spalanie.ilosc kilometrow,temperature ale brak swiatla.Jak wlacze swiatla to wszystko jest podswietlone(zegary,pokretla) a ekran kompa jest ciemny.Czy to mozna to samemu naprawic?Jesli ktos mi poradzi jak to zrobic bede wdzieczny.Czesto jestem na Skypie ( grzes531 ).Pozdrawiam.

-
grzes531
witamy i życzymy bezawaryjnej jazdy<oczko>
Ostatnio edytowano 4 lis 2011, 16:18 przez pawcio1017, łącznie edytowano 1 raz

Cześć
Mam na imie rafał jestem posiadaczem mazdy 6 2.0 ts2 z 2008 roku
Zapisałem się na forum ponieważ chce utrzymywać kontakt z posiadaczami mazd i dzielić się z nimi spostrzeżeniami codziennego użytkowania ich
POZDRAWIAM
Mam na imie rafał jestem posiadaczem mazdy 6 2.0 ts2 z 2008 roku
Zapisałem się na forum ponieważ chce utrzymywać kontakt z posiadaczami mazd i dzielić się z nimi spostrzeżeniami codziennego użytkowania ich
POZDRAWIAM
-
rafal1981
Viper_ napisał(a):Witam właśnie stałem sie szczęśliwym posiadaczem Mazdy 3 MPS i z racji tego zarejestrowałem sie na forum. Pozdrawiam wszystkich
Witamy. Słuszny wybór co do auta. Na pewno bedziesz zadowolony

Witajcie
Trafilem na to forum poniewaz szukam informacji na temat Mazdy 6 MPS, ktora zamierzam zakupic w niedlugim czasie. Obecnie jezdze innym japonczynkiem i mam nadzieje, ze po przesiadce do MPS'a nie zmienie zdania jakie do tej pory mam odnosnie japonskich aut
Trafilem na to forum poniewaz szukam informacji na temat Mazdy 6 MPS, ktora zamierzam zakupic w niedlugim czasie. Obecnie jezdze innym japonczynkiem i mam nadzieje, ze po przesiadce do MPS'a nie zmienie zdania jakie do tej pory mam odnosnie japonskich aut
-
irq
Witam kolegów mazdowiczów.
Od jakiegoś czasu jestem posiadaczem 626 2.0 w benzynie.
Na forum trafiłem przy okazji poszukiwania (przodu) do mojej magdy.
Pozdrawiam.
Od jakiegoś czasu jestem posiadaczem 626 2.0 w benzynie.
Na forum trafiłem przy okazji poszukiwania (przodu) do mojej magdy.
Pozdrawiam.
-
alexander_m
Witam
. Posiadam Mazdę 323F BG 1.6 16v w wresjii GLX i ma 115 koników pod maską
Posiadam także drugą Madzie
także 323F BG 1.6 16V w wersjii GLX tyle ze ma 95 koni
. Pozdrawiam wszystkich forumowiczów ;D
[b][/b]

".. A za rogiem stoi Mazda ... moja śliiczna, mała gwiazda.. "<3
- Od: 17 lut 2011, 09:29
- Auto: Mazda 323F BG 1.6 16V GLX
Witam forumowiczów. Mazdy nie posiadam ale zawsze mi się te auta podobały. Mam z jedną do czynienia na codzień – auto brata – 323F BA 2,0 V6 w której to czasem mam okazję podłubać i z tego też powodu staję się czynnym forumowiczem. Pozdrawiam.
Sympatyk Mazd wszelakich....
- Od: 5 lis 2011, 21:16
- Auto: Honda Civic EJ9,
(323F BA 2,0 V6 w rodzinie)