serczer napisał(a):Haj!
hejka
witam w Klubie Mazda Speed, uzupełnij proszę swój profil i zapraszam do działów regionalnych
www.mazdaspeed.pl
Jericho napisał(a):Witam, od trochę ponad roku jestem szczęśliwym posiadaczem Mazdy 3Trochę czasu już siedzę na forum, ale z racji tego, że musiałem założyć nowe konto, wpisuję swój pierwszy poscik na nowym koncie tutaj
![]()
Witam jeszcze raz wszystkich mazdowiczów
Michał napisał(a):Witam wszystkich serdecznie, nazywam się Michał i od kilku dni jestem szcześliwym posiadaczem Mazdy 323F Bj 2.0 DiTD (101 KM) w kolorze szary-metalic z 2003 roku![]()
Mam nadzieje, że na forum znajdę informację, które pomogą mi w ekspolatacji mojej Mazdy, a ona odwdzięczy mi się bezawaryjnościąA może z czasem ja będę mógł służyć radą młodszym stażem Mazdowiczom
na pierwszy ogień musze porządnie przewertować forum w kwestii niezbędnych wymiań, które muszę wykonać po zakupie, tzn. jaki kupić rozrząd, olej, filtry no i uporać się z problemem drgań drążka skrzyni biegów, szczególnie na wolnych obrotach, który niestety u mnie występuje
No ale cóż, takie życie, jak widać czasem i Maździe coś dolega
Pozdrawiam serdecznie!
szynyszyl napisał(a):Witam serdecznie wszystkich forumowicz![]()
Posiadaczem mazdy (konkretnie 323F (BA)) jestem już od roku, ale dopiero decyzja o zakupie RX-8 zachęciła mnie do rejestracji na tym wspaniałym forum.
Mam nadzieje że uda mi się dowiedzieć się czegoś więcej zarówno o mojej 323 jak i o przyszłej RX-8![]()
Pozdrawiam wszystkich i mam nadzieję że nie będę stanowić "zbyt" dużych problemów na forum
Rafał napisał(a):Witam wszystkich starych jak i nowych![]()
Dla czego szynyszyl jest na czerwono
Jakaś nowa funkcja![]()
![]()
Rafał napisał(a):Witam wszystkich starych jak i nowych![]()
Jakaś nowa funkcja![]()
![]()
szynyszyl napisał(a):Rafał napisał(a):Witam wszystkich starych jak i nowych![]()
Jakaś nowa funkcja![]()
![]()
Przyznam się że sam nie mam pojęcia skąd to wyróżnienie ale bardzo mi z tym miło
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość