Tutaj się witamy
milenkA napisał(a):Witam wszystkich serdecznie i pozdrawiam Wielkopolskę
Witamy i zapraszamy do działów regionalnych
-
Fasola
kicok napisał(a):Witam
Jestem fanem japońskich samochodów oraz starych fordów, co prawda nie posiadam jeszcze mazdy ale mam zamiar taką nabyć, dokładnie bedzie to mazda 3
witaj
proszę uzupełnij swój profil
- Od: 26 lut 2008, 01:19
- Auto: Mazda 323 BJ B3 '98
Mazda mx5 NB FL '02
Dyrekto napisał(a):witam maździakowców![]()
(stary a głupi) powitać wszystkich tu zamierzam i szerokości życzę a o wyrozumiałość na przyszłość liczę ...
witam, uzupełnij proszę swój profil
Mazda mx5 NB FL '02
Witam
Od miesiąca jestem posiadaczem Mazdy Premacy CP 74KM. Poprzednio Renault Laguna 2 (strasznie kosztowne auto)
Od miesiąca jestem posiadaczem Mazdy Premacy CP 74KM. Poprzednio Renault Laguna 2 (strasznie kosztowne auto)
-
Jacek_ryba
Jacek_ryba napisał(a):Witam
Mazdę na pewno pokochasz
Mazda mx5 NB FL '02
Witam Wszystkich Forumowiczów, od jakiegoś czasu jestem posiadaczem Mazdy 626 GW 2.0 DITD. Jestem bardzo zadowolony z zakupu tego auta, a forum mam nadzieje pomoże mi rozwiązywać ewentualne problemy. Pozdrawiam 
- Od: 5 lis 2010, 17:13
- Auto: Mazda 626 GW 2.0 DITD
Witam wszystkich w szeregach mazda Speed. Zapoznajcie się proszę z regulaminem forum a w wolnej chwili uzupełnijcie swoje profile o brakujące informacje. Zapraszam do aktywnego udziału w życiu forum i spotkaniach regionalnych w Waszej okolicy 
Mazda mx5 NB FL '02
Jacek_ryba napisał(a):Witam
witamy witamy, zapraszamy na spotkanie do Łodzi
-
Ania_TM
Witam serdecznie i gorąco!
Zarejestrowałem się na waszym forum, z powodu wypadku jaki (niestety) spotkał moją córkę, mnie i moją żonę! I choć nie raz czytałem wasze pozytywne opinie na temat Mazd, nie przypuszczałem, że zarejestruję się również na MazdaSpeed. Zrobiłem to głównie z chęci podzielenia się z wami wiadomością, że:
"Dziunia" (choć sama wygląda strasznie
) uratowała nam życie!!!
Mazda to naprawdę SUPER wozidło
Pozdrawiam!
Zarejestrowałem się na waszym forum, z powodu wypadku jaki (niestety) spotkał moją córkę, mnie i moją żonę! I choć nie raz czytałem wasze pozytywne opinie na temat Mazd, nie przypuszczałem, że zarejestruję się również na MazdaSpeed. Zrobiłem to głównie z chęci podzielenia się z wami wiadomością, że:
"Dziunia" (choć sama wygląda strasznie
Pozdrawiam!
-
pamar
pamar napisał(a):Witam serdecznie i gorąco!
"Dziunia" (choć sama wygląda strasznie) uratowała nam życie!!!
Pozdrawiam!

-
Ania_TM
Witam Wszystkich forumowiczów 
Od tygodnia jestem i nie jestem właścicielem Madzi 626 GE 1.8 77 kW, 1992 hatchback. Właścicielem nie jestem w sensie formalnym to dla tego iż Madzie kupiłem dla mojego syna, ale po przrjechaniu paru kilometrów zakochałem się w tym wozie i już
Autko kupiłem za parę stówek i w stanie wymagającym sporego nakładu pracy tzn szyba czołowa do wymiany. zaciski kpl. tarcze, przegub, stacyjka ( złamany kluczyk), ale i tak jeździ świetnie – pali na dotych , pracuje bardzo równo nie dymi i z tego co widzę oraz po rozmowie z poprzednim właścicielem nie bierze oleju.Autko generalnie do zrobienia kosmetyki no i co ważne nie ma rdzy poza oczywiście znanymi miejscami.
Osobiście jestem właścicielem Nissana Primera 1,8 16v z 2000 roku i pomimo różnicy w rocznikach oraz stanu technicznego wozu znalazłem w Madzi to czego brakuje mi Nissanie tzn. przestrzeń, komfort i jakąś taką większą przyjemność z jazdy. W związku z tym zabieram się powoli do remontu i uzupełnienia ubytków i z góry liczę na pomoc forumowiczów w przywróceniu autka do normalnego stanu technicznego.
pozdrawiam
Robert z Gdańska ( robertgda )
Od tygodnia jestem i nie jestem właścicielem Madzi 626 GE 1.8 77 kW, 1992 hatchback. Właścicielem nie jestem w sensie formalnym to dla tego iż Madzie kupiłem dla mojego syna, ale po przrjechaniu paru kilometrów zakochałem się w tym wozie i już
Autko kupiłem za parę stówek i w stanie wymagającym sporego nakładu pracy tzn szyba czołowa do wymiany. zaciski kpl. tarcze, przegub, stacyjka ( złamany kluczyk), ale i tak jeździ świetnie – pali na dotych , pracuje bardzo równo nie dymi i z tego co widzę oraz po rozmowie z poprzednim właścicielem nie bierze oleju.Autko generalnie do zrobienia kosmetyki no i co ważne nie ma rdzy poza oczywiście znanymi miejscami.
Osobiście jestem właścicielem Nissana Primera 1,8 16v z 2000 roku i pomimo różnicy w rocznikach oraz stanu technicznego wozu znalazłem w Madzi to czego brakuje mi Nissanie tzn. przestrzeń, komfort i jakąś taką większą przyjemność z jazdy. W związku z tym zabieram się powoli do remontu i uzupełnienia ubytków i z góry liczę na pomoc forumowiczów w przywróceniu autka do normalnego stanu technicznego.
pozdrawiam
Robert z Gdańska ( robertgda )
-
robertgda
Witam Wszystkich forumowiczów
Jestem początkującym mechanikiem samochodowym aczkolwiek obecnie nie pracuję w tej branży.
Obecnie jeżdżę Polonezem 1.9 GLD. Ostatnimi czasy planuję zmianę samochodu na mazdę 323f BA.
Mam nadzieję że współpraca będzie się nam dobrze układać
Pozdrawiam
Jestem początkującym mechanikiem samochodowym aczkolwiek obecnie nie pracuję w tej branży.
Obecnie jeżdżę Polonezem 1.9 GLD. Ostatnimi czasy planuję zmianę samochodu na mazdę 323f BA.
Mam nadzieję że współpraca będzie się nam dobrze układać
Pozdrawiam
-
Lipskii