Tutaj się witamy
Witam wszystkich.
Od miesiąca posiadam Madzię 5 z rynku duńskiego. Wrażenia z jazdy zajefajne...
Pozdrawiam.
Janusz
Od miesiąca posiadam Madzię 5 z rynku duńskiego. Wrażenia z jazdy zajefajne...
Pozdrawiam.
Janusz
-
jasiek7272
Witam Wszystkich serdecznie.
Do tej pory jeżdżę Hondą Civic (Ups...
) ale bardzo podoba mi się Mazda 6 kombi. Planuje kupno takiego modelu i liczę na Waszą pomoc. O Mazdzie juz trochę czytałem ale oczywiście nie wiem tyle co starzy użytkownicy.
Ja mogę się podzielić informacjami o Hondzie i o imporcie samochodów, ponieważ pracuje w Urzędzie Celnym.
Pozdrawiam, kidlerr
Do tej pory jeżdżę Hondą Civic (Ups...
Ja mogę się podzielić informacjami o Hondzie i o imporcie samochodów, ponieważ pracuje w Urzędzie Celnym.
Pozdrawiam, kidlerr
-
kidlerr
Siemano 
Mam na imię Mateusz, jestem z okolic Wielunia, pierwsze i jak na razie jedyne autko Mazda 626 GF 99' z której zadowolony bardzo jestem
Pozdrawiam
Mam na imię Mateusz, jestem z okolic Wielunia, pierwsze i jak na razie jedyne autko Mazda 626 GF 99' z której zadowolony bardzo jestem
Pozdrawiam
Nie Gadaj z Idiotą.
Sprowadzi Cię Do Swojego Poziomu.
Potem Pokona Doświadczeniem.
--->CSerwerek.PL<---
Sprowadzi Cię Do Swojego Poziomu.
Potem Pokona Doświadczeniem.
--->CSerwerek.PL<---
- Od: 18 wrz 2011, 22:55
- Auto: Mazda 626 GF
Witam wszystkich,
Od paru dni jestem posiadaczem Premacy 2001 DITD. Forum bardzo mi pomogło przy decyzji o wyborze i zakupie auta. Pozdrawiam serdecznie
.
Hubert, Warszawa
Od paru dni jestem posiadaczem Premacy 2001 DITD. Forum bardzo mi pomogło przy decyzji o wyborze i zakupie auta. Pozdrawiam serdecznie
Hubert, Warszawa
-
hugi
Witam:)
Jestem Mateusz pochodzę z Chełma i tu tez mieszkam:) od jakiegos miesiąca jestem posiadaczem mojej granatowej madzi 323f 98r:)Pozdrawiam
Jestem Mateusz pochodzę z Chełma i tu tez mieszkam:) od jakiegos miesiąca jestem posiadaczem mojej granatowej madzi 323f 98r:)Pozdrawiam
-
Smoła
Witam wszystkich użytkowników!
Do tego zacnego grona dołączam z Mazdą 6 kombi diesel z 2003 roku. Wcześniej miałem przyjemność posiadać 626 GE 1.8 90km.
Do tego zacnego grona dołączam z Mazdą 6 kombi diesel z 2003 roku. Wcześniej miałem przyjemność posiadać 626 GE 1.8 90km.
-
tweetas
Witam.
Jestem Konrad pochodzę z Goleszowa koło Cieszyna, jeżdżę czarną Mazdą 6 mps.
Jestem Konrad pochodzę z Goleszowa koło Cieszyna, jeżdżę czarną Mazdą 6 mps.
- Od: 8 lip 2011, 23:06
- Auto: Mazda 6 MPS
Witam serdecznie
Paweł z Łodzi.Od pól roku Premacy 2002 DITD,wcześniej 626 1993 2.0D Comprex.
Na wstępie wielkie podziękowania dla wszystkich ludzi z forum za szereg przydatnych uwag i podpowiedzi.
Były bardzo pomocne przy zakupie prymasa (zwłaszcza w dieslu).
Pozdrawiam
Na wstępie wielkie podziękowania dla wszystkich ludzi z forum za szereg przydatnych uwag i podpowiedzi.
Pozdrawiam
-
Paulo666
Witam, mam na imię Kamil, jestem z Elbląga. Wczoraj nabyłem Mazde 323 bg 1,6 8v ''90. Poza tym mam jeszcze dwie beemki, e30 i e34.
-
sparco1020
Hej Wszystkim
Od miesiąca jeżdżę mazdą 323F BJ z 2003r. Wcześniej był lanos, a jeszcze wcześniej trabi 601 kombi z 89r. ......do tej pory mam sentyment do zapachu miksolu ;–)
Mam nadzieję, że sporo się od Was nauczę, bo braki są :-P
muszę znaleźć chwilkę, to powklejam fotki, bo przecież mam sie czym chwalić ;–)
pozdr. i póki co udanego, słonecznego pierwszego weekendu jesieni życzę
Od miesiąca jeżdżę mazdą 323F BJ z 2003r. Wcześniej był lanos, a jeszcze wcześniej trabi 601 kombi z 89r. ......do tej pory mam sentyment do zapachu miksolu ;–)
Mam nadzieję, że sporo się od Was nauczę, bo braki są :-P
muszę znaleźć chwilkę, to powklejam fotki, bo przecież mam sie czym chwalić ;–)
pozdr. i póki co udanego, słonecznego pierwszego weekendu jesieni życzę

- Od: 23 wrz 2011, 13:36
- Auto: Mazda 323F BJ z 2003r. 1.6, 16V (98KM)
enJoy ... enjoy your japanese car ;–)
Tak w ogóle to moja żona
Się wkręciła tutaj ... nawet coś wspominała, że mamy w ZG grupe Mazdamaniaków i nawet by na spot pojechała
Ja może też bym swoim japońcem się przytoczył, tylko ja nie jeżdżę madzią 
Tak w ogóle to moja żona
Się wkręciła tutaj ... nawet coś wspominała, że mamy w ZG grupe Mazdamaniaków i nawet by na spot pojechała
- Od: 9 lip 2010, 08:43
- Auto: Mitsubishi Galant EA2W 2.0
Honda Civic VIII 1.8GT
Hej, witam wszystkich. Sprowadza mnie tu zakup auta i jeśli stanie na Mazdzie to na pewno będę tu stałym bywalcem. Pozdrawiam z Legnicy.
-
HoueK!
Witamy

- Od: 18 sty 2010, 21:32
- Auto: Była Mazda MX-3
DOHC 1.6 16v 96r.
"Oriental red"
jest Fiat Coupe 2.0 20v 147KM
Hello!
wczoraj stałem się szczęśliwym posiadaczem 323F BJ z 2003 roku i właśnie przeczytałem że wczoraj był zlot we Wrocku, no coż w przyszłym roku na pewno na niego zdążę
wcześniej jeździłem Alfą 146 ale to nie był mądry wybór
potem troszkę Mazdą 626 a teraz 323F i troszkę MX-3. Mam nadzieję poznać tu fajnych ludzi, dowiedzieć się co i jak można zrobić przy moim autku no i dobrze się bawić!
pozdrawiam wszystkich
wczoraj stałem się szczęśliwym posiadaczem 323F BJ z 2003 roku i właśnie przeczytałem że wczoraj był zlot we Wrocku, no coż w przyszłym roku na pewno na niego zdążę
pozdrawiam wszystkich
-
Mateo666
Paulo666 napisał(a):Witam serdecznie
Pozdrawiam
witamy, zapraszamy na spotkanie

-
Ania_TM