Kogo widziałem / widziałam
podawiam mazdowiczkę ze srebrnej RX-8 widzianej dzisiaj w Dzierżoniowie,ładnie przejechane skrzyżowanie z lekkim uślizgiem
kierowcę niebieskie 323f bg widzianej wczoraj na prakingu w Bolkowie niedaleko zamku i pełno BA widzianych też pozdrawiam
jak i kierownika czarnej MX-6 w Niemczy widzianej stojącej z boku 

- Od: 1 gru 2006, 13:03
- Auto: Była 323 BG
Była Mazda 6 TS2 GG 2.0 LF 147 qni
była Mazda6 Tamura 2007 GG 2.0 LF
Moja Trójeczka BK LF
a ja chyba widziałem Borysa pod Tomaszowem...
bodajże 16 sierpnia rano
ale nie dam sobie głowy uciąć że to on
bodajże 16 sierpnia rano
ale nie dam sobie głowy uciąć że to on
- Od: 24 maja 2011, 15:20
- Auto: 323F BA 1.5 Z5
hejka!!
Umcyki widzialy i pozdrawiaja kolege Mateo widzianego dzisiaj w Ksawerowie na swiatlach
Umcyki widzialy i pozdrawiaja kolege Mateo widzianego dzisiaj w Ksawerowie na swiatlach
SZUKAM DODATKOWEJ PRACY – KAT "B" I "C" KURS NA PRZEWOZ RZECZY. POMOC W REMONTACH !! MEBLE NA WYMIAR !!
Moja wola jest by w wypadku nagłej śmierci, moje tkanki i narządy zostały przekazane do transplantacji ratując życie innym. Informuję także, że o swej decyzji powiadomiłem moją rodzinę i najbliższych, którzy w krytycznym momencie winni ją uszanować.
Moja wola jest by w wypadku nagłej śmierci, moje tkanki i narządy zostały przekazane do transplantacji ratując życie innym. Informuję także, że o swej decyzji powiadomiłem moją rodzinę i najbliższych, którzy w krytycznym momencie winni ją uszanować.
pozdrowienia dla białej cetki na rej. SCZ..... widzianej dziś w Częstochowie w okolicach ulicy Krakowskiej 80 

-
Ania_TM
andariel napisał(a):Pozdrowienia dla Lorne widzianego dziś o 17:40 obok nowego tuneluZaczepiałeś Panów policjantów
No wlasnie o co chodzilo ?
-
Lorne
krisss napisał(a):Pozdrowienia dla Gdańszczan:
to jest zapewne PawełMX-6
Pozdrowienia dla 3 mps srebrnej zauważonej w lublinie(okolice uczelni) w piątek po południu i masę 323 BA i czerwoną BJ w sedanie widzianych na trasie lublin-Ryki 
-
lukasz2387
Borys napisał(a): To dobrze, bo już byś nie miał głowyPod Tomaszowem w tym dniu na pewno nie bylem
Ale pzdr
no właśnie nie byłem pewny bo tamta też była czarna z czarnym grillem ale wydawało mi się że felgi miała całe czarne a Ty masz rant spolerowany
- Od: 24 maja 2011, 15:20
- Auto: 323F BA 1.5 Z5
karollo_6 napisał(a):Nie znam jeszcze lubelskich Mazdomaniaków ale wydaje mi się że kolega z tej czarnej 'efki' na zdjęciu pod lidlem na kunickiego mieszka dwie ulice ode mnie...
Wczoraj lub przedwczoraj widziałem czerwoną mx-6 zaparkowaną pod fight clubem na Dunikowskiego, nie wiem czy to ktoś z klubu, ale autko prezentowało się extra
Ja mieszkam na Dunikowskiego i tu stoją obydwie maździary. Biała Bg i mx-3 nie określonego koloru
Przez Kunickiego brykam przynajmniej dwa razy dziennie.
Na kunickiego prawie codziennie widzę czerwoną mx3, może to Twoja?
pozdrowienia dla Bartka widzianego dzis kolo 16 na Milionowej
sprawdz sobiw swiatla bo chyba nie masz jednego oczka ......
- Od: 7 sty 2010, 12:25
- Auto: mazda premacy 2000r i mazda 323F pozostala :)
seczkowski83 napisał(a):pozdrowienia dla Bartka widzianego dzis kolo 16 na Milionowejsprawdz sobiw swiatla bo chyba nie masz jednego oczka ......
Również pozdrawiam
Ja mam srebrną mx-3(Silver Stone
). Stoi na Młodzieżowej bo tu obecnie pomieszkuję. Białą BG GT z naklejkami klubowymi widziałem przedwczoraj przy skrzyżowaniu Dunikowskiego-Kruczkowskiego, to chyba Twoja. A co do tej czerwonej to może taka z białymi pasami? Jeśli tak to jeździ nią taka starsza Pani, chyba nie z klubu 
To jesteśmy prawie sąsiadami

To jesteśmy prawie sąsiadami