Tutaj się witamy
Witam i dziekuje za dołaczenie mnie do grona Sympatyków.Pozdrawiam wszystkich Jan
Mój park maszyn to: Mazda 626 GD/2,0.D. 1991. do śmigania na codzień.Mazda 323 BG Sedan 90r na częsci .
- Od: 3 paź 2005, 10:45
- Auto: Mazda 626 GD Haczbak
Witam wszystkich!
To mój pierwszy raz na forum i bardzo mnie to
cieszy.O klubie dowiedziałem się z ulotki która była za wycieraczką podczas II TUNING-SHOW w BYDG,i na pózniejszym zakończeniu sezonu koło galeri pomorskiej.Pozdrowienia dla wszystkich miłośników marki, szczególnie dla kolesi z kuj-pom.Narka.

- Od: 1 lis 2005, 13:02
- Auto: Xedos 6 KF '94 / B 1600 '83 / Vivaro 1,9DI '03 / Fazer1 '11 /
mX-MEN napisał(a):Witam wszystkich!To mój pierwszy raz na forum i bardzo mnie to
cieszy.O klubie dowiedziałem się z ulotki która była za wycieraczką podczas II TUNING-SHOW w BYDG,i na pózniejszym zakończeniu sezonu koło galeri pomorskiej.Pozdrowienia dla wszystkich miłośników marki, szczególnie dla kolesi z kuj-pom.Narka.
Witamy i serdecznie zapraszamy na nasze spotkania! Nudno nie bedzie
Kojarze twoje autko, krecilismy sie z ekipa klubowiczow wokol twojego mx'a. sliczna bestia
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Less roof, more fun

mX-MEN napisał(a):O klubie dowiedziałem się z ulotki która była za wycieraczką podczas II TUNING-SHOW w BYDG...
...propaganda działa
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Dzięki za zwrócenie uwagi na moją skromną
osobę.Do Bydzi mam 80kilo więc nie będę tak często jak bym chciał, ale jak tylko będzie okazja to chętnie skorzystam z zaproszonka.Dajcie znać.Pozrowy dla Piotrusia i gratulacje dla FIVEOPACA.Rulesa także pozdrawiam.

- Od: 1 lis 2005, 13:02
- Auto: Xedos 6 KF '94 / B 1600 '83 / Vivaro 1,9DI '03 / Fazer1 '11 /
witam wszystkich uzytkownikow
tak szprajac po allegro trafilem na pewien samochod i chcialem sie czegos o nim dowiedziec no i tak sie o tym tutaj forum z google dowiedzialem
tak szprajac po allegro trafilem na pewien samochod i chcialem sie czegos o nim dowiedziec no i tak sie o tym tutaj forum z google dowiedzialem
-
Gość
Witamy bartekkk, już zostałeś zapowiedziany przez poprzedniego użytkownika auta
(tak mi się wydaje)
Siedzący po prawicy GŁÓWNODOWODZĄCEGO LOŻY VIPów :)
Kabriolet do ślubu – 1964 Buick Skylark "Skowronek"
Kabriolet do ślubu – 1964 Buick Skylark "Skowronek"
- Od: 16 mar 2005, 20:21
- Auto: Mazda 5 CR 2007r. 2.0 MZR-CD Galaxy Grey.
Buick Skylark Convertible 4.9 V8 1964r
Witamy i do klubowania zapraszamy