Tutaj się witamy
To i ja sie przywitam;p i Serdecznie pozdrawiam maniaków tej marki. Sam od miesiąca posiadam mazde 323 C. ADIOOOOS!
-
Pawmik89
Cześć Jestem Hubert , jeździłem Mazdą 6 2004 1.8, sprzedałem jednak z powodu wyjazdu ale wrócilem i znów rozglądam się z "szóstką". Pozdrawiam wszystkich.
-
Iwolah
Witam wszystkich! Po kradzieży mojej ukochanej Octavii postanowiłem korzystać jak najlepiej z odszkodowania więc kupiłem sobie Madzę 6 2.0 diesel 121 km z 2007 (choć produkcja z 2008). Dobry wybór 
-
tubapol
Witajcie!
Jestem Tomek i pochodzę z Krakowa.
Forum Przeglądam już jakiś czas ale wreszcie nadszedł cza zarejestrowania się.
Moim wozidłem jest od 3 lat niebieska Mazda 323f z 92 roku, która sprawuje się znakomicie.
Pozdrawiam
Jestem Tomek i pochodzę z Krakowa.
Forum Przeglądam już jakiś czas ale wreszcie nadszedł cza zarejestrowania się.
Moim wozidłem jest od 3 lat niebieska Mazda 323f z 92 roku, która sprawuje się znakomicie.
Pozdrawiam
-
tomkekrk
Witam wszystkich;)
jestem Damian mieszkam aktualnie w Poznaniu. Od stycznia jestem posiadaczem Mazdy 323 BG z '94 roku z silniczkiem 1.3 16v LPG, która jest moim oczkiem i planuję doprowadzić ją do świetności jakiej jeszcze nie zaznała.
Pozdrawiam.
jestem Damian mieszkam aktualnie w Poznaniu. Od stycznia jestem posiadaczem Mazdy 323 BG z '94 roku z silniczkiem 1.3 16v LPG, która jest moim oczkiem i planuję doprowadzić ją do świetności jakiej jeszcze nie zaznała.
Pozdrawiam.
- Od: 29 maja 2011, 14:28
- Auto: Mazda 323 BG 1.3 16v LPG '94
Witam,
Na razie jeszcze nie jestem posiadaczem Mazdy, jednak szukam 6 z 2003/2005 r. Lokalizacja:Dolny Śląsk.
Pozdrawiam
Na razie jeszcze nie jestem posiadaczem Mazdy, jednak szukam 6 z 2003/2005 r. Lokalizacja:Dolny Śląsk.
Pozdrawiam
-
paras
Cześć! Mam na imię Karol, jeżdżę Civiciem Coupe 98, zarejestrowałęm się tu z ciekawości. Pozdrawiam!
-
chaves
Witam wszystkich
Mam na imię Rafał i mam 21 lat
rozglądam się za Mazdą 323F BA najlepiej w wersji z beżowymi skórami i zielonym kolorem nadwozia.
Forum już mi baardzo pomogło ciekawymi wątkami i uwagami w temacie aut
Pozdrawiam wszystkich
Mam na imię Rafał i mam 21 lat
rozglądam się za Mazdą 323F BA najlepiej w wersji z beżowymi skórami i zielonym kolorem nadwozia.
Forum już mi baardzo pomogło ciekawymi wątkami i uwagami w temacie aut

Pozdrawiam wszystkich
- Od: 28 maja 2011, 15:58
- Auto: Mazda 323F BA Z5 1998 Special Edition a'la GT
Witajcie wszyscy zalozylem wlasnie konto na forum...
jak sie okazuje bardzo swietne forum,,,
mam nadzieje ze przy pomocy tego forum unikne problemow w przyszlosci z samochode,,,
w tym tygodniu kupuje madzie ...mam jedna na oku
2003 rok 1.9 TCID 136 KM, okolo 21.900 i do oplat....nie wiem czy to duzo czy malo...
pozdraiwam
jak sie okazuje bardzo swietne forum,,,
mam nadzieje ze przy pomocy tego forum unikne problemow w przyszlosci z samochode,,,
w tym tygodniu kupuje madzie ...mam jedna na oku
2003 rok 1.9 TCID 136 KM, okolo 21.900 i do oplat....nie wiem czy to duzo czy malo...
pozdraiwam
-
Rocco
Witam wszystkich! Mam na imię Piotrek i mieszkam w Przemyślu. Od trzech dni jest bardzo szczęśliwym posiadaczem Mazdy 626 kombi 2.0 z 2001 roku. Przesiadłem się z trzydrzwiowego Civica, więc na razie przeżywam szok wielkościowy!
Pozdrawiam
Pozdrawiam
-
kain
Witam Wszystkich oficjalnie,
Nazywam się Karol, na forum jestem już od ponad roku. Kupiłem niedawno moją trzecią już Mazdę, a drugą mx-3. Poprzednią niestety rozbiłem tragicznie. Mam teraz śliczną srebrną Madzię 1.8 V6 z 96', za jakiś czas założę własny wątek i ją zaprezentuję
Pozdrawiam wszystkich
Nazywam się Karol, na forum jestem już od ponad roku. Kupiłem niedawno moją trzecią już Mazdę, a drugą mx-3. Poprzednią niestety rozbiłem tragicznie. Mam teraz śliczną srebrną Madzię 1.8 V6 z 96', za jakiś czas założę własny wątek i ją zaprezentuję
Pozdrawiam wszystkich