Tutaj się witamy
Witam od niedawna jestem posiadaczem MAZDY 626 LX 1,8B 93r. I jak na razie jestem z autka bardzo zadowolony ! Myślę że stanę się fanem tej marki
. Pozdrawiam wszystkich

-
Kamikaze_Lublin
Chciałem się tylko przywitać po 2 letniej przerwie.
Jak niektórzy pewnie wiedzą moja Mazda została sprzedana ale ....
sentyment nie pozwolił mi o niej zapomnieć, aktualnie obiecałem kupić narzeczonej auto i jakoś dziwnym trafem wybrała(wybrałem) do zakupu MX3. w dalszym ciągu poszukuje zdrowej MX3 Vki. Wiec jak pomożecie będę wdzięczny.
Raz jeszcze witam i pozdrawiam
Slash
Jak niektórzy pewnie wiedzą moja Mazda została sprzedana ale ....
sentyment nie pozwolił mi o niej zapomnieć, aktualnie obiecałem kupić narzeczonej auto i jakoś dziwnym trafem wybrała(wybrałem) do zakupu MX3. w dalszym ciągu poszukuje zdrowej MX3 Vki. Wiec jak pomożecie będę wdzięczny.
Raz jeszcze witam i pozdrawiam
Slash
"...Let's leave...oh let's get away Run in fields of time Where there's no reason to hide ..."
- Od: 18 lis 2007, 15:34
- Auto: Impeza 2.0
MX-3 KLZE
Witam wszystkich Mazdowiczów i chylę czoła posiadaczom MX-3 <3
Życzę wszystkim zdrowych i spokojnych świąt
Życzę wszystkim zdrowych i spokojnych świąt
Drogówka łapie jadących prosto, bo trzeźwi omijają dziury.
- Od: 22 kwi 2011, 22:50
- Auto: MX-3 1.6 DOHC
Witajcie! Jestem tu nowy na forum:) mam od miesiaca mazde3 z 2004r. 1.6 Citd i jestem bardzo zadowolony:)
-
MIchaelo
Witam;
To mój pierwszy wpis na tym FORUM, więc wypada się na początek przywitać z "bractwem" spod znaku "M" ( nie mylić z M jak miłość ), bo od niedawna jestem posiadaczem mojej MAZDY 6 kombi 2005 FL. Pozdrawiam wszystkich użytkowników, a szczególne POZDROWIENIA kieruje do "blacky24" i jego kompanów.
darek , Gliwice
To mój pierwszy wpis na tym FORUM, więc wypada się na początek przywitać z "bractwem" spod znaku "M" ( nie mylić z M jak miłość ), bo od niedawna jestem posiadaczem mojej MAZDY 6 kombi 2005 FL. Pozdrawiam wszystkich użytkowników, a szczególne POZDROWIENIA kieruje do "blacky24" i jego kompanów.
darek , Gliwice
-
q3dm17
Witam wszystkich użytkowników Mazd i niniejszego forum. Z moją M6 przyjaźnimy się od pół roku, z forum do tej pory nie było nam dane. Będziem nadrabiać zaległości 
-
WroBart
Pragnę powitać całą społeczność forum mazdaspeed.pl
W tym miesiącu nabyłem Mazdę 3 BK 1.6 MZ-CD 2006 rok w kolorze czarnym, jako mój drugi, w karierze kierowcy, samochód
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
W tym miesiącu nabyłem Mazdę 3 BK 1.6 MZ-CD 2006 rok w kolorze czarnym, jako mój drugi, w karierze kierowcy, samochód
-
Mammoth
Witam wszystkich posiadaczy i fanów mazdy
Od tygodnia jestem posiadaczem Mazdy Premacy i głos wewnętrzny skierował mnie do was
Wcześniej byłem posiadaczem F 126, Fiesty MK3, Mercedesa 190 a teraz padło na Premacy. Zawsze byłem fanem japońskich wozów ale w końcu stałem się posiadaczem takiego egzemplarza. W sumie to żona posiada Toyotkę ale ja ją tylko serwisuję
Mam nadzieję, że będzie nam się dobrze rozmawiało. Pozdrawiam
- Od: 23 kwi 2011, 14:30
- Auto: Toyota Avensis 2,0 VVTI T25
kiedyś: Mazda Premacy 1.8 100 KM '99
hipek82 napisał(a):Witam wszystkich posiadaczy i fanów mazdyOd tygodnia jestem posiadaczem Mazdy Premacy i głos wewnętrzny skierował mnie do was
Wcześniej byłem posiadaczem F 126, Fiesty MK3, Mercedesa 190 a teraz padło na Premacy. Zawsze byłem fanem japońskich wozów ale w końcu stałem się posiadaczem takiego egzemplarza. W sumie to żona posiada Toyotkę ale ja ją tylko serwisuję
Mam nadzieję, że będzie nam się dobrze rozmawiało. Pozdrawiam
Witamy i zapraszamy do wątku regionalnego
Edit: teraz patrze że lechu juz wczesniej napisaleś

1/4 Konin`10-16,41,Kamień Śląski `10 -16,35,Piotrków`10-16,21
Konin`11-16,00
- Od: 1 paź 2008, 19:41
- Auto: 323f BA V6 `98
6 GH 2.0 140km `08

- Od: 27 lis 2008, 12:18
- Auto: viewtopic.php?f=312&t=117669
Ja już jestem użytkownikiem ale kolega który się dziś wprowadził na moją chatę Paweł ma pojazd z tym samym znaczkiem
jakiś koperfild czy co ?
chciał sie przywitać..może się w sumie podzielić wiedzą i doświadczeniami poprzednim modelem mówił że z auta zadowolony bo wiadomo od razu zapytałem
moze sie do czegoś przydać

w sumie co dwie głowy to nie jedna

chciał sie przywitać..może się w sumie podzielić wiedzą i doświadczeniami poprzednim modelem mówił że z auta zadowolony bo wiadomo od razu zapytałem

w sumie co dwie głowy to nie jedna

- Od: 1 wrz 2010, 15:30
- Auto: http://www.polskajazda.pl/Samochody/Mazda/6/119798
Witam witam. Jestem z Elbląga
Obecnie poruszam sie tym:

a od dzisiaj zaczynam szukac Mazdy 6 po FL. Licze na pomoc forumowiczów:)
Obecnie poruszam sie tym:

a od dzisiaj zaczynam szukac Mazdy 6 po FL. Licze na pomoc forumowiczów:)
-
tytyryty