Tutaj się witamy
Witam,
jestem tu nowy posiadam mazdę 323f 92r z silnikiem 1,6 16V
jestem tu nowy posiadam mazdę 323f 92r z silnikiem 1,6 16V
- Od: 28 mar 2011, 13:23
Witam!
Od 1,5 roku posiadam Mazdę 3 (2008), 1.6 CD Sport Comfort
Samochód zakupiłem od Autoryzowanego Dealera Mazdy, ale jako używany, z przebiegiem 15000 km
Teraz mam przebieg około 54000 km
Jestem bardzo zadowolony.
Pozdrawiam!
Od 1,5 roku posiadam Mazdę 3 (2008), 1.6 CD Sport Comfort
Samochód zakupiłem od Autoryzowanego Dealera Mazdy, ale jako używany, z przebiegiem 15000 km
Teraz mam przebieg około 54000 km
Jestem bardzo zadowolony.
Pozdrawiam!
- Od: 28 mar 2011, 22:23
- Auto: Mazda 3
1.6 diesel, 109KM, 2008 r
witam....jezdze swoją mazdą od 6 lat i dziwie sie ze dopiero teraz sie zarejestrowałem...
jeżdze 323 c 1.3 szykuje ją do rajdów....wsumie brakuje mi tylko klatki i jakiś tam pierdół....zdjęcia wstawie jak najszybciej....pozdrawiam
jeżdze 323 c 1.3 szykuje ją do rajdów....wsumie brakuje mi tylko klatki i jakiś tam pierdół....zdjęcia wstawie jak najszybciej....pozdrawiam
- Od: 28 mar 2011, 23:57
- Auto: Mazda 323 c 1.3 16v
Witam grono. Jestem szczęśliwym posiadaczem Mazdy 6 2.0 Kombi Sport 136KM w Dieslu '05. Nabyłem od forumowicza Józek 66.MZR-CD.
-
uemek
Piochum napisał(a):Kłania sie Piła woj. wielkopolskie i pozdrawia wszystkich.
Zapraszamy do pogawędek w regionie i na spoty.
-
Fasola
bar7ek napisał(a):Witam !
Mam na imię Bartek. Od października 2010 śmigam swoją mazdą 626 po drogach i bezdrożach województw łódzkiego i dolnośląskiego.
Forum odwiedzam regularnie... no i w końcu nadszedł czas rejestracji i przywitania!
Pozdrawiam !
zapraszamy do Łodzi
-
Ania_TM
Witam wszystkich.
Wcześniej byłem bywalcem innego forum – Audi.
Pozbyłem się jednak mojego poprzedniego auta i zakupiłem właśnie Mazdę. Na razie jestem bardzo zadowolony, choć to zupełnie innej klasy auto.
Bardzo ciekawe forum, i miło będzie mi z wami pogawędzić, a może i spotkać się.
Pozdro Paweł
Wcześniej byłem bywalcem innego forum – Audi.
Pozbyłem się jednak mojego poprzedniego auta i zakupiłem właśnie Mazdę. Na razie jestem bardzo zadowolony, choć to zupełnie innej klasy auto.
Bardzo ciekawe forum, i miło będzie mi z wami pogawędzić, a może i spotkać się.
Pozdro Paweł
- Od: 30 mar 2011, 09:06
- Auto: Mazda CX-9 2010
Widzewianka_TM napisał(a):bar7ek napisał(a):Witam !
Mam na imię Bartek. Od października 2010 śmigam swoją mazdą 626 po drogach i bezdrożach województw łódzkiego i dolnośląskiego.
Forum odwiedzam regularnie... no i w końcu nadszedł czas rejestracji i przywitania!
Pozdrawiam !
zapraszamy do Łodzi
chętnie kiedyś zajrzę
pozdrawiam !
-
bar7ek
Witam wszystkich,
Wlasnie zaczela sie moja przygoda z Mazda 3, na ktorej jezdze od okolo miesiaca. Jeszcze musze sie sporo o niej nauczyc, ale jak do tej pory – bomba
Pozdrawiam z Trojmiasta
Wlasnie zaczela sie moja przygoda z Mazda 3, na ktorej jezdze od okolo miesiaca. Jeszcze musze sie sporo o niej nauczyc, ale jak do tej pory – bomba
Pozdrawiam z Trojmiasta
-
akos
Witam. Dopiero się zarejestrowałam. Gdzie mogę naprawic Mazde 626 w okolicach Bydgoszczy? Ktoś mógłby mi podpowiedzieć? Nie wiem czy w dobrym miejscu to pytanie wpisałam, tzn wątku. Ale już bardzo się martwię bo coś z nią (Mazdą) jest ostatnio nie tak. 
-
Mazdania
Witam wszystkich! Mam Mazdę 121 z 1996 i walczę by pojeździła dla mnie jeszcze parę lat 
-
glorian
witam wszystkich nowych i starych userów 
Opel Vectra 2.0 GT 91r. ---> Opel Vectra 1.8 CD 96r. ---> Toyota Avensis 2.0 D4D 00r. ---> Mazda 6 2.0 MZR-CD (CiTD) 04r.---> Nissan X-trail 2.2 dCI 04r.---> Opel Insignia 2.0 CDTI 160KM 4x4 2013r., kombi
Pozdrawiam Lukatoari
https://www.facebook.com/AlfabetSmakuMadzi/?fref=ts
Pozdrawiam Lukatoari
https://www.facebook.com/AlfabetSmakuMadzi/?fref=ts
Witam jako przyszły użytkownik Mazdy 6 :–) Na razie szukam, a jak znajdę to się pochwalę ;–)
Pozdrawiam,
PetR
Pozdrawiam,
PetR
-
PetR