Kogo widziałem / widziałam
Pozdrowienia dla właściciela niebieskiej Premacy, niebieskie podkładki, blachy ze Szczecina, widzianego dziś około 16:30 na Trasie Toruńskiej, jak zjeżdżał w Marymoncką. Od Skrzyżowania z Broniewskiego jechałem za tobą, nawet dałem Ci długimi jak zjechałeś przede mnie :–) (zółty Hyundai Coupe :-P).
..::Born To Rise Hell::..
vip1705 napisał(a):nie byłem pewien czy to żona
... nawet jeśli byłaby to żona/kochanka/koleżanka/siostra/córka/mama/babcia to pomachać też można.
Ford C-MAX 1.6TDCi & AR 156 2.0TS & Honda Shadow VT1100 C3 Aero ’99
Były:
323F BA Z5 & Xedos 9 KL ’01
Honda Shadow VT1100C2 Sabre ’03
Honda Shadow VT500C '84
Były:
Honda Shadow VT500C '84
pozdro dla granatowej BA na tablicach WWL_cośtam z podkładkami klubowymi widzianej wczoraj ok 08:30 w Lublinie 
oraz dla zielonej GE z podkładkami, ale nie pamiętam rejestracji widzianej w Dniu Kobiet zaparkowaną w Wawie na Al. Jerozolimskich
oraz dla zielonej GE z podkładkami, ale nie pamiętam rejestracji widzianej w Dniu Kobiet zaparkowaną w Wawie na Al. Jerozolimskich
Hejka dla dostojnie płynącej 626 na niebieskich podkładkach
dzisiaj przed giełdą na Żeraniu o 9:30

Pozdrowienia dla kierowcy czarnej mx-3 WE 95.... na klubowych starych podkładkach widzianej najpierw 5 samochodów przede mną na Spacerowej a potem mijanej na Belwederskiej koło 18.15. NIe zdązyłem zamrugać, nastepnym razem 
Hmmm – czyżbyś Marcin z % przedawkował?

Ford C-MAX 1.6TDCi & AR 156 2.0TS & Honda Shadow VT1100 C3 Aero ’99
Były:
Honda Shadow VT500C '84
Były:
Honda Shadow VT500C '84
Ja tak z innej beczki, koło mnie stoi taka piękna czerwona mazda, z tablicami klubu mazdy, jak moja 
Może ktoś się przyzna
Stoi Warszawa -Bielany na parkingu obok Ekert Nails
Ja tak z innej beczki, koło mnie stoi taka piękna czerwona mazda, z tablicami klubu mazdy, jak moja
Może ktoś się przyzna
Toperwampir
Może ktoś się przyzna
Może ktoś się przyzna
Toperwampir
- Od: 7 sty 2011, 19:08