Tutaj się witamy
Witam wszystkich, zamierzam zacząć przygodę z Mazdą 6 , w chwili obecnej posiadam Hondę CRX del Sol po generalnym tuningu mechanicznym wzbogaconą kompresorem zewnętrznym generującą 210KM oraz Civica 5gen. Del sol ulegnie zmianie na mazdę 6 ponieważ potrzebuję większego komfortowego auta (kombi) natomiast Civic będzie przebudowywany od podstaw. To tyle z moich zainteresowań motoryzacyjnych
Obecnie w rodzinie już jest jedna Mazda 6 (mojego taty) czarny sedan 2002r przez co to auto mnie urzekło. Myślę, że wybór będzie trafiony i będę zadowolony
na pewno nieraz sięgnę po porady forumowiczów.
Obecnie w rodzinie już jest jedna Mazda 6 (mojego taty) czarny sedan 2002r przez co to auto mnie urzekło. Myślę, że wybór będzie trafiony i będę zadowolony

Przerabianie podświetlenia liczników, podświetlania wskazówek, paneli sterowania nawiewami. Kielce, GG: 4901316, e-mail: wojtti_s@wp.pl
- Od: 16 paź 2010, 10:27
- Auto: Honda CRX del Sol SUPERCHARGER
Honda Civic LSi
Witam serdecznie... jako że zmieniłem samochód tak i padło na wybór forum ... czy wybór dobry to sie okaże:) (joke)
Pozdrawiam z 3miasta
Pozdrawiam z 3miasta
- Od: 9 mar 2011, 22:23
- Auto: Mazda 6 2009 2.5L 170 KM USA
Siemka wszystkim forumowiczom!
Na imię mi Michał i jestem szczęśliwym posiadaczem BJ-tki z 99r. a co za tym idzie mam mnóstwo pytań, gdyż jestem nowy wśród "Mazdowiczów"
. Do zobaczenia na innych forach....
Pozdrawiam
Na imię mi Michał i jestem szczęśliwym posiadaczem BJ-tki z 99r. a co za tym idzie mam mnóstwo pytań, gdyż jestem nowy wśród "Mazdowiczów"

Pozdrawiam
- Od: 8 sie 2010, 14:05
- Auto: 323F BJ 99r. 1.5 16V
marcedomi napisał(a):Witam wszystkich jestem właścicielem Premacy na spotkaniach byłem 4 razy, a ostatnim raz to oplem żonki
pozdrawiam
Witamy serdecznie na forum w końcu

Siemacie. Od niedawna jeżdżę Xedosem i mam nadzieję, że będę zadowolony
Pozdrawiam
-
Kozikozakiewicz
Gdańsk się kłania 
W związku z nowym nabytkiem, piękną czarną M6 2004 GY, chciałbym się serdecznie przywitać
Ja mam na imię Michał, i pewnie często będę Was tu odwiedzał
Mam nadzieję że aby się chwalić, niż po pomoc z problemami 
Pzdr!
M.
W związku z nowym nabytkiem, piękną czarną M6 2004 GY, chciałbym się serdecznie przywitać
Ja mam na imię Michał, i pewnie często będę Was tu odwiedzał
Pzdr!
M.
Ponoć pierwsza miłość nigdy nie rdzewieje...
Ciekawe czy pierwsze auto też nie... :)
Ciekawe czy pierwsze auto też nie... :)
- Od: 10 sty 2011, 04:19
- Auto: Mazda 6 GY 2004 2.0 CiTD
marcedomi napisał(a):Witam wszystkich jestem właścicielem Premacy na spotkaniach byłem 4 razy, a ostatnim raz to oplem żonki
pozdrawiam
witamy, zapraszamy do działu regionalnego!
Prośba do nowych osób- wpisujcie proszę skąd jesteście, ułatwi to zaproszenie do regionu
-
Ania_TM
Witam wszystkich!!
Jestem z Podlasia, zeby sprecyzować to ciężko pochodzę z Łap mieszkam w Białymstoku ale również czesto bywam w okolicach Brańska
Prawie od miesiąca mam 6teczke, z 2003 roku od pierwszego własciciela z Frąse heh serwisowana
pozdro Mariusz
Jestem z Podlasia, zeby sprecyzować to ciężko pochodzę z Łap mieszkam w Białymstoku ale również czesto bywam w okolicach Brańska
Prawie od miesiąca mam 6teczke, z 2003 roku od pierwszego własciciela z Frąse heh serwisowana
pozdro Mariusz
-
krasa
Witam szanowne grono, od połowy stycznia stałem się szczęśliwym posiadaczem madzi 626 2.0i kombi z 99r. przesiadłem się z vw b4 tdi i różnica jest duża, nie ma jak japońska technika
choć temat nie jest mi obcy bo poznałem go parę lat temu tylko w wersji z mniejszą ilością kół
Pozdrawiam wszystkich z Częstochowy.

-
GIERTYCH