viewtopic.php?f=68&t=113789&p=1928999#p1928999
Tutaj się witamy
tom2306, zapraszamy na spot w Strzeszynku. Jest w sobotę
- Od: 9 sie 2006, 07:27
- Auto: JapanMuscleCar
hey, witam wszystkich.
jestem peter 'junak13'
jestem ze szczecina, tydzień temu nabyłem 626 1.8 z '93, w hatch'u ładna ciemny szary.
pozdrawiam
jestem peter 'junak13'
jestem ze szczecina, tydzień temu nabyłem 626 1.8 z '93, w hatch'u ładna ciemny szary.
pozdrawiam
PATRZ W LUSTERKA, ZA TOBĄ JEDZIE MOTOCYKLISTA moze i 'wariat/dawca nerek', ale też chce żyć ;)
(więcej motocyklistów ginie przez 'niewidomych' CARSiarzy niż z własnej brawury, ale są też CLLASICzni 'NIEWIDZIALNI' motocykliści, top speed 60-80km/h)
(więcej motocyklistów ginie przez 'niewidomych' CARSiarzy niż z własnej brawury, ale są też CLLASICzni 'NIEWIDZIALNI' motocykliści, top speed 60-80km/h)
- Od: 4 mar 2011, 10:50
- Auto: mazda 626 '93 hatchback
Witam Panów. Noszę się poważnie z zakupem Mazdy 6, najlepiej polifowej z 2006r. Stąd moja obecność na forum, która po zakupie zapewne się utrwali 
Obecnie posiadam jeszcze Hondę Civic Coupe VI gen, ale z racji, że urodziło mi się dziecko, zaszła konieczność zmiany auta.
Pozostaję więc przy marce rodem z kraju kwitnącej wiśni. Fakt możliwości zakupu autka jednocześnie rodzinnego i ze sportowym charakterem bardzo mnie cieszy.
Pozdrawiam serdecznie szczęśliwych posiadaczy !
Obecnie posiadam jeszcze Hondę Civic Coupe VI gen, ale z racji, że urodziło mi się dziecko, zaszła konieczność zmiany auta.
Pozostaję więc przy marce rodem z kraju kwitnącej wiśni. Fakt możliwości zakupu autka jednocześnie rodzinnego i ze sportowym charakterem bardzo mnie cieszy.
Pozdrawiam serdecznie szczęśliwych posiadaczy !
Japan Motors Rulez !
- Od: 4 mar 2011, 11:49
- Auto: Honda Civic Coupe VI VTEC
Witam!
Od niedawna jestem właścicielem Mazdy 3, 2007, 1,6 diesel, 90KM. Czas pokaże, czy właścicielem zadowolonym.
Od niedawna jestem właścicielem Mazdy 3, 2007, 1,6 diesel, 90KM. Czas pokaże, czy właścicielem zadowolonym.
-
maniek14
Witam forumowiczów, od niedawna jestem szczęśliwym posiadaczem samochodu Mazda 3 w kolorze czerwonym 
Pozdrowienia dla wszystkich.
Pozdrowienia dla wszystkich.
-
kudlacz
witam z Kołobrzegu
była kiedyś 626 z 98r
teraz planuje powrócić do marki.... narazie sie rozglądam
pozdrawiam
była kiedyś 626 z 98r
teraz planuje powrócić do marki.... narazie sie rozglądam
pozdrawiam
-
bartoszek
Witam wszystkich forumowiczów!!! Jestem posiadaczem od miesiąca pięknej czarnulki a dokładniej Mazda 323F BJ GT 1999r Silnik: 1840 ccm 16V DOHC.
pozdrawiam z Białej Podlaskiej
pozdrawiam z Białej Podlaskiej

-
Lukas212
Witam,
Dzis zakupilem Xodosa 6, to byl szybki deal, wczesniej mialem takze auto japonskie z lat '90.
Od razu przypadlo mi do gustu.
Pozdrawiam
Rafał Gdańsk
Dzis zakupilem Xodosa 6, to byl szybki deal, wczesniej mialem takze auto japonskie z lat '90.
Od razu przypadlo mi do gustu.
Pozdrawiam
Rafał Gdańsk
-
rav020
Witajcie,
Trzeci dzień jestem właścicielem zrywnej bestyjki z amerykańskim rodowodem. Przesiadka z Astry G jak na razie wywołuje pozytywne wrażenia. Po przeczytaniu kilku wątków na forum odblokowałem komputer pokładowy, przestawiłem go na europejskie jednostki i poczytałem o zagrożeniu rudą. To forum naprawdę pomaga! Mam nadzieję znaleźć tu więcej pożytecznych informacji, a z czasem może i ja będę mógł innym pomóc? Dziękuję i pozdrawiam wszystkich mazdowiczów! :–)
Trzeci dzień jestem właścicielem zrywnej bestyjki z amerykańskim rodowodem. Przesiadka z Astry G jak na razie wywołuje pozytywne wrażenia. Po przeczytaniu kilku wątków na forum odblokowałem komputer pokładowy, przestawiłem go na europejskie jednostki i poczytałem o zagrożeniu rudą. To forum naprawdę pomaga! Mam nadzieję znaleźć tu więcej pożytecznych informacji, a z czasem może i ja będę mógł innym pomóc? Dziękuję i pozdrawiam wszystkich mazdowiczów! :–)
Wino, kobiety i śpiew – więcej nie dam rady.
Witam wszystkich jestem właścicielem Premacy na spotkaniach byłem 4 razy, a ostatnim raz to oplem żonki 
pozdrawiam
pozdrawiam
-
marcedomi