Tutaj się witamy
Witam.Wszystkich posiadaczy Mazdy ,ja od paru dni stałem się posiadaczem CX-9 europejskiej wersji .Pozdrawiam Wszystkich.
-
JAREK42
Witamy wszystkich nowych jak i starych wyjadaczy 
Mmm... Przy 3 tysiączkach brzmi jak 50Cent, wygląda jak Pussy Cat Dolls, a jeździ jak The Game na osiemnastu calach... with evil gas from the bottom of hell... buahahaha... n2o
Best ET 1/4: 14.8s (Czaplinek '12) Best RT: 0,123s (Czaplinek '12)
Moja Madzia ;)
Best ET 1/4: 14.8s (Czaplinek '12) Best RT: 0,123s (Czaplinek '12)
Moja Madzia ;)
jokansen napisał(a):Hej witam wszystkich,
Przyszła teraz pora na ujeżdżanie Madzi, choć plany były nieco inne
Witam i od razu zapraszam tutaj -->> viewtopic.php?f=69&t=64933
Witam wszystkich użytkowników ciepło (bo w taką pogodę się inaczej nie da) 
Od niecałego miesiąca jestem przeszczęśliwą posiadaczką białej perełki i najchętniej bym w niej spała...
Narazie forum mi służy do celów edukacyjnych, ale z czasem myślę, że to się zmieni.
Pozdrawiam!
Od niecałego miesiąca jestem przeszczęśliwą posiadaczką białej perełki i najchętniej bym w niej spała...
Narazie forum mi służy do celów edukacyjnych, ale z czasem myślę, że to się zmieni.
Pozdrawiam!
- Od: 16 sty 2011, 16:09
- Auto: Była: Mazda 3 BL 2.0 Sport '10
Jest: Mazda 6 GJ 2,5 6AT SkyPassion '13
Witam serdecznie
Właśnie nabyłem Mazdę Premacy
to pierwszy Japończyk jakiego mam i mam nadzieje że się nie zawiodę
Właśnie nabyłem Mazdę Premacy

to pierwszy Japończyk jakiego mam i mam nadzieje że się nie zawiodę

MAZDA PREMACY 1.8 STAG 300+ :)
- Od: 16 sty 2011, 22:48
- Auto: MAZDA PREMACY 1,8 STAG 300+
Witam wszystkich serdecznie, mam na imię Bartek i od wczoraj jestem posiadaczem mazdy 626 2.0 diesel, 2000r. Poprzednia 323 Familia 1996r. została skradziona 2 tyg temu.
Myślę, że będę tu częstym gościem ponieważ obecne auto posiada kilka usterek wymagających naprawy
Pozdr.
Myślę, że będę tu częstym gościem ponieważ obecne auto posiada kilka usterek wymagających naprawy
Pozdr.
Mazda 626 Excl, 2.0 Diesel, 2000r. Black
Witam wszystkich serdecznie
Jako jeden z wielu stałem się posiadaczem Mazdy MX3 1.8 z 1992r.

PozdRowienia z Jastrzębia
Jako jeden z wielu stałem się posiadaczem Mazdy MX3 1.8 z 1992r.

PozdRowienia z Jastrzębia
-
M.Vein
Konnichiwa!
Co prawda, nie mam Mazdy, ale uwazam je za rownie dobre i niezawodne auta co Subaru (przynajmniej te starsze modele
)
YO!
Co prawda, nie mam Mazdy, ale uwazam je za rownie dobre i niezawodne auta co Subaru (przynajmniej te starsze modele
YO!
-
gendziu
witam wszystkich po mojej dłuuuuuugiej nie obecności.
Ps. Wie ktoś gdzie można zdobyć ramki na tablice rejestracyjne z logo Mazdaspeed ?
Ps. Wie ktoś gdzie można zdobyć ramki na tablice rejestracyjne z logo Mazdaspeed ?
-
lord_andre
lord_andre napisał(a):Wie ktoś gdzie można zdobyć ramki na tablice rejestracyjne z logo Mazdaspeed ?
Tak
powiem ze nawet wiekszosc uzytkownikow forum wie
luknij w ten temat : viewtopic.php?f=150&t=102708&view=unread#unread
Hej, nazywam się Tomek jeżdżę 6-stką od paru lat a od dziś postanowiłem dołączyć do szanownego grona na tymże forum.
Pozdrawiam.
P.S. Służę pomocą w tłumaczeniu zagadień, ogłoszeń motoryzacyjnych z jęz. hiszpańskiego na polski.
Pozdrawiam.
P.S. Służę pomocą w tłumaczeniu zagadień, ogłoszeń motoryzacyjnych z jęz. hiszpańskiego na polski.
-
gas.oil
Witam, od trzech dni posiadacz mazda 5 2008r
wczesniej fiat125,lancia kappa
wczesniej fiat125,lancia kappa
Ostatnio edytowano 23 sty 2011, 18:00 przez pietro.b, łącznie edytowano 1 raz
-
pietro.b