Tutaj się witamy
Witam wszystkoch bardzo serdecznie...po wielu perturbacjach zwiazanych z zakupem auta..wybralem jedyna marke ktorej jeszcze nie mialem sprawdzic w zaden sposob...jest to mazda 6 z 2 litrowym 121 konnym dieslem ...
..pierwsze pozadne jak dla mnie auto..prosze o mozliwosc doglebnego uswiadomnienia mnie w zakresie obslugi i konserwacji mojej laluni....

- Od: 27 lis 2010, 13:14
witam jestem nowym forumowiczem i wlascicielem mazdy 626 2,0 cronos i mieszkam sobie w k-kozlu
-
sitek
Chciałbym się przywitać jako nowy użytkownik Mazdy. Zanabyłem 626 99r. 2.0 DiTD i pewnie będę zadowolony
. Mam na imię Robert i jestem z Gdańska.
-
robo07
Witam wszystkich klubowiczów
Od miesiąca jestem szczęśliwym posiadaczem Mazdy 626, 95 r, 1.8
Pozdrawiam
Od miesiąca jestem szczęśliwym posiadaczem Mazdy 626, 95 r, 1.8
Pozdrawiam
-
jarku76
Witam wszystkich, niedawno nabyłem Mazde 6 3.0 V6 2004 r od jednego z klubowiczów... Czuje ze ten samochód pochłonie mnie do reszty....
pozdrawiam
Piotrek z Zalesia
pozdrawiam
Piotrek z Zalesia
-
kodips
Witam forumowiczów, ponad 2 lata jestem posiadaczem Mazdy Premacy z silnikiem 2.0 DiTD (90KM) z 2000 roku.
-
Prema2000
witam! od kilku lat w rodzinie mam 323 '90. obecnie intensywnie poszukuje "szóstki" dla mamy. sam jeżdżę hondą więc wybaczcie ale będę zadawał wiele lamerskich pytań 
-
miszatuitam
Witam, od dziś jestem posiadaczem M6 choć jej jeszcze nie widziałem
, ale stoi w garażu we Włoszech i muszę ją w najbliższym czasie przywieźć.
-
Brożku
witam.. ;–) jestem nowym użytkownikiem mazdaspeed ;–) mam od roku 323f 1.5 16v BA 1995 ;–) pozdro dla wszystkich ;p
-
kai2203
Cześć
Już ponad 1,5 roku od momentu zakupu mazdy 626 GF 1.8 zbieram się do dołączenia do forum. Wreszcie się udało, nawet przygotowałem fotki żeby pochwalić się moją pięknością. Oczywiście nic nie jest w stanie zastąpić jej widoku "live "
. Pozdrawiam wszystkich wielbicieli tej marki.
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
- Od: 29 lis 2010, 14:08
- Auto: Mazda 626 GF 1.8 Hachtback
Część, mam na imię Daniel i od pewnego czasu myślę o zakupie mazdy 6. Ciągle szukam
Pozdrawiam wszystkich

-
glowa44
Witam serdecznie!
Nowy "stary" użytkownik Mazdy 323 z Lublina się melduje! Parę lat w Irlandii jeździłem Madzią z 1997 i gdyby nie kierownica po niewłaściwej stronie to pewnie przywiózłbym ją do Polski, taka niezawodna była!
Teraz mam nową niebieską Madzię 323F z 2003 i podbijam nią lubelskie drogi!
Pozdrawiam wszystkich forumowiczów!
Nowy "stary" użytkownik Mazdy 323 z Lublina się melduje! Parę lat w Irlandii jeździłem Madzią z 1997 i gdyby nie kierownica po niewłaściwej stronie to pewnie przywiózłbym ją do Polski, taka niezawodna była!
Teraz mam nową niebieską Madzię 323F z 2003 i podbijam nią lubelskie drogi!
Pozdrawiam wszystkich forumowiczów!
- Od: 2 paź 2008, 20:08
- Auto: 323F BJ 2,0DiTD 2003 101KM
Witam!
Moja miłość do Madzi zaczęła się tak, iż dostałem (niestety na zbyt krótko) służbowego Xedosa 9 2.5 '95. I się ZAKOCHAŁEM!
Teraz szukam modelu 6 dla siebie, i miejmy nadzieję, że już niedługo znowu zasiądę za kółkiem Xed'a...
Na imię mam Łukasz, '82, Szczecin.
Pozdrawiam wszystkich mazdo-maniaków, a w szczególności wielbicieli Xedos'a
(Jeździłem też CX-7, i powiem, że jak dla mnie to nie to
).
Moja miłość do Madzi zaczęła się tak, iż dostałem (niestety na zbyt krótko) służbowego Xedosa 9 2.5 '95. I się ZAKOCHAŁEM!

Na imię mam Łukasz, '82, Szczecin.
Pozdrawiam wszystkich mazdo-maniaków, a w szczególności wielbicieli Xedos'a
(Jeździłem też CX-7, i powiem, że jak dla mnie to nie to
-
Boogieman
Witam, wszystkich.
O tygodnia jestem szczęśliwym posiadaczem Premacy 1.8 benzyna z 2000 roku. Jako, że to moje pierwsze auto nie przypominające gokarda albo furmanki postanowiłem co nieco bardziej zaangażować się w szeroko rozumiane "dbanie o auto". Tymczasem uciekam do tematu LPG w tymże autku
.
Pozdrawiam!
O tygodnia jestem szczęśliwym posiadaczem Premacy 1.8 benzyna z 2000 roku. Jako, że to moje pierwsze auto nie przypominające gokarda albo furmanki postanowiłem co nieco bardziej zaangażować się w szeroko rozumiane "dbanie o auto". Tymczasem uciekam do tematu LPG w tymże autku
Pozdrawiam!
-
Niob