![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Tutaj się witamy
Witam wszystkich. Zapisałem się na forum, ponieważ niebawem stanę się mam nadzieję szczęśliwym posiadaczem nowej mazdy 6
wszystkich fanów mazdy zapraszam na wczasy nad morzem
- Od: 13 lis 2010, 01:46
- Auto: Mazda 6 2.2 MZR-CD Exclusive Plus '10
No to i ja się przywitam jako nowy
nabyłem w końcu ukochaną mazdeczkę 626 po lifcie
więc mogę dołączyć oficjalnie do braci forumowskiej. Pozdro.

- Od: 14 lis 2010, 17:16
- Auto: Mazda 626 2.0 136 KM
Witam,
Od miesiąca jestem posiadaczem Mazdy 6 2.3 w automacie i pozdrawiam wszystkich Mazdowiczów
hazyac
Od miesiąca jestem posiadaczem Mazdy 6 2.3 w automacie i pozdrawiam wszystkich Mazdowiczów
hazyac
-
hazyac
Witam,
Po długim poszukiwaniu samochodu, ogladane hondy civic itp, zdecydowalem sie na mazde 3.
Jak na razie jestem bardzo zaskoczony i bardzo zadowolony, bo wszystko czego oczekiwalem od samochodu znalazlem w mazdzie
Wersja top sport
:):)
Po długim poszukiwaniu samochodu, ogladane hondy civic itp, zdecydowalem sie na mazde 3.
Jak na razie jestem bardzo zaskoczony i bardzo zadowolony, bo wszystko czego oczekiwalem od samochodu znalazlem w mazdzie
Wersja top sport
- Od: 10 lis 2010, 14:02
- Auto: Mazda 3 – 2.0 top sport
Witam
Jestem z Krakowa, od niedawna mamy w rodzinie mazda 121 II i jestesmy bardzo z tego dumni
Poki co autko sprawuje sie super i jest wyjatkowo zadbane 
Jestem z Krakowa, od niedawna mamy w rodzinie mazda 121 II i jestesmy bardzo z tego dumni
-
amil121
Witam
Mam na imię Marcin i od ok. miesiąca jestem szczęśliwym posiadaczem Mazdy 323 Bj Sedan 2.0 TD.
Pozdrawiam zachochanych w Madziach
Mam na imię Marcin i od ok. miesiąca jestem szczęśliwym posiadaczem Mazdy 323 Bj Sedan 2.0 TD.
Pozdrawiam zachochanych w Madziach
-
Czacha.MC
Witam wszystkich! Jestem Paweł co prawda nie jeżdżę Mazdą ale bardzo mi się podobają jak wszystkie japończyki i może kiedyś sobie jakąś kupię. ![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
-
Pawel4
Witam,
jestem z Dolnego Slaska.
Od 2 tygodni jezdze Mazda 3 1,6 CD Aktive.
Rocznik 2006 pazdziernik, przebieg maly jak na ten rocznik.
Kupilem ja na letnich oponkach Bridgestone 205/55 R16 – 91V, w bagażniku zapasowa dojazdowka praktycznie nowa.
Jak radzicie, czy zostawic dojazdowke czy dokupic zapas z takim samym kolem i opona?
Jakie zimowki, najlepiej kompletne poradzicie?
Pozdrawiam – Olek
jestem z Dolnego Slaska.
Od 2 tygodni jezdze Mazda 3 1,6 CD Aktive.
Rocznik 2006 pazdziernik, przebieg maly jak na ten rocznik.
Kupilem ja na letnich oponkach Bridgestone 205/55 R16 – 91V, w bagażniku zapasowa dojazdowka praktycznie nowa.
Jak radzicie, czy zostawic dojazdowke czy dokupic zapas z takim samym kolem i opona?
Jakie zimowki, najlepiej kompletne poradzicie?
Pozdrawiam – Olek
-
Kudia
Witam wszystkich, za miesiąc przesiadam się na mazdę 6 EX+ po lifcie 2.0 benzynkę
Jeżdżę głównie po mieście i chyba dobrze wybrałem, nie chcę mieć kłopotów z DPF
Wcześniejsze auto mondek 2.0 tdci 115km – to był diesel nie do zdarcia
Obecny diesel to inna bajka, dlatego wybrałem benzynę
Pozdrowienia
Jeżdżę głównie po mieście i chyba dobrze wybrałem, nie chcę mieć kłopotów z DPF
Wcześniejsze auto mondek 2.0 tdci 115km – to był diesel nie do zdarcia
Obecny diesel to inna bajka, dlatego wybrałem benzynę
Pozdrowienia

Witam.
Niedawno zostałem szczęśliwym (mam nadzieję) posiadaczem Mazdy 6 kombi z roku 2007 z silnikiem 2.3 166KM i 5 biegowym automatem, w wersji Sport. Długo się wahałem: diesel czy benzyna, ale jako że na szczęście mogę więcej jeżdzić rowerem niż autem wybrałem benzynę. Przesiadłem się z Vectry B kombi 2.5 V6 170 KM, którą jeździło mi się świetnie, ale niestety ostatnio za często się psuła :–)
Pozdrawiam wszystkich i życzę szerokości i bezawaryjności :–)
Łukasz
Niedawno zostałem szczęśliwym (mam nadzieję) posiadaczem Mazdy 6 kombi z roku 2007 z silnikiem 2.3 166KM i 5 biegowym automatem, w wersji Sport. Długo się wahałem: diesel czy benzyna, ale jako że na szczęście mogę więcej jeżdzić rowerem niż autem wybrałem benzynę. Przesiadłem się z Vectry B kombi 2.5 V6 170 KM, którą jeździło mi się świetnie, ale niestety ostatnio za często się psuła :–)
Pozdrawiam wszystkich i życzę szerokości i bezawaryjności :–)
Łukasz
- Od: 18 lis 2010, 21:22
- Auto: 2007 Mazda 6 kombi 2.3 AT
Hej
od wiosny jeżdżę mazdą PREMACY CP FS 2,0 131KM
pozdrawiam z Nowego Targu wszystkich forumowiczów
od wiosny jeżdżę mazdą PREMACY CP FS 2,0 131KM
pozdrawiam z Nowego Targu wszystkich forumowiczów
-
mariusz71m