Tutaj się witamy
Witam wszystkich uzytkownikow,wprawdzie to moj brat jezdzi mazda,ale to ja wszystko przy niej robie 
-
Feniks77
Witam wszystkich serdecznie i pozdrawiam.
Moja Mazda nie długo zmieni narodowość i stanę się jej nowym właścicielem. Spędziłem dzisiaj dużo czasu buszując po całym forum Klubu Mazda Speed i bardzo odpowiada mi tutejszy klimat. Myślę że będzie mi tu dobrze
Do tej pory jeździłem Oplem Astrą a w tej chwili komunikacją miejską. Niebawem w końcu to się zmieni. Szerokiej drogi wszystkim sympatykom i klubowiczom. Jacek.
Moja Mazda nie długo zmieni narodowość i stanę się jej nowym właścicielem. Spędziłem dzisiaj dużo czasu buszując po całym forum Klubu Mazda Speed i bardzo odpowiada mi tutejszy klimat. Myślę że będzie mi tu dobrze
- Od: 29 paź 2010, 14:12
- Auto: M 626 GF, 2.0 DOHC, 115 KM, Hatchback, Lift, Exlusive, 2000 r. Kolor 22A – Supreme Blu Mica
WITAM SERDECZNIE ! Jestem zupełnie "zielony" w temacie marki MAZDA więc zamierzam uzupełnić swą wiedzę wśród fachowców na forum. Przez przypadek nabyłem dla żonki MAZDĘ 323 PROTEGE z 1995 roku i tak dobrze mi się nią jeżdzi ,że postanowiłem doprowadzić ją do jak najlepszego stanu.
Jest to automat i z tego powodu kupiona okazjonalnie (był uszkodzony) . Skrzynkę zrobiłem i śmigam ale mam jeszcze wiele do zrobienia choć autko jest sprawne i zwinne
.
Mazdką śmigamy po Warszawie. Pozdrawiam wszystkich forumowiczów !
Jest to automat i z tego powodu kupiona okazjonalnie (był uszkodzony) . Skrzynkę zrobiłem i śmigam ale mam jeszcze wiele do zrobienia choć autko jest sprawne i zwinne

Mazdką śmigamy po Warszawie. Pozdrawiam wszystkich forumowiczów !

-
ROBERTOPAS
Witam wszystkich
Wczoraj nabyłem Mazdę 626 rok 92, 2.0 benz/gaz z ASB mam nadzieję ,że nie zawiodę się na tym aucie .Pozdrawiam
Wczoraj nabyłem Mazdę 626 rok 92, 2.0 benz/gaz z ASB mam nadzieję ,że nie zawiodę się na tym aucie .Pozdrawiam
- Od: 31 paź 2010, 10:33
- Auto: Mazda 626,2.0 FS ,Gaz, rok 92 ASB
Witam wszystkich miłośników mazdy:) Jestem nowym posiadaczem mazdy 626 2.0 16V 115KM 97r 
-
Sadek_LKR
Witam wszystkich!
Jestem użytkownikiem forum już od kilku miesięcy, jednak do tej pory głównie szukałem pomocy w dziale Kupuję Mazdę! Ale dopiero teraz postanowiłem się przywitać, bo wreszcie czuję się pełnoprawnym forumowiczem
... od wczoraj jestem właścicielem mojej długo szukanej i oczekiwanej "szóstki".
Prawie pół roku trwało zanim udało mi się znaleźć ten właściwy model – GY, 2.0 MZR '05.
To moja pierwsza Mazda, ale dotychczasowe wrażenia (zdążyłem już zrobić 500 km) są baaardzo pozytywne. Mam nadzieję, że dalej będzie tylko lepiej.
Postaram się wrzucić niedługo jakieś fotki.
Pozdrowienia dla wszystkich użytkowników!
Jestem użytkownikiem forum już od kilku miesięcy, jednak do tej pory głównie szukałem pomocy w dziale Kupuję Mazdę! Ale dopiero teraz postanowiłem się przywitać, bo wreszcie czuję się pełnoprawnym forumowiczem
... od wczoraj jestem właścicielem mojej długo szukanej i oczekiwanej "szóstki".
Prawie pół roku trwało zanim udało mi się znaleźć ten właściwy model – GY, 2.0 MZR '05.
To moja pierwsza Mazda, ale dotychczasowe wrażenia (zdążyłem już zrobić 500 km) są baaardzo pozytywne. Mam nadzieję, że dalej będzie tylko lepiej.
Postaram się wrzucić niedługo jakieś fotki.
Pozdrowienia dla wszystkich użytkowników!
- Od: 31 lip 2010, 12:33
- Auto: M6 GY 2.0i 16V 141 KM '05
witam, od dziś postanowiłem zostać użytkownikiem tego forum, gdyż niedawno zostałem właścicielem mazdy 323f
Mam na imię Łukasz i jestem z makowa mazowieckiego, moją pasją są motocykle, uwielbiam je naprawiać, (jak i również samochody
) no i jak narazie przesiadłem się z kawasaki zx9r na mazdę 323f.
-
7beat
Witam zacne grono.
Na chwilę obecną jeżdżę Renault Kangoo, ale przymierzam się do zakupu Mazdy Premacy.
Do tej pory miałem styczność z Mazdą 626. Po pierwszym spotkaniu z nią zapragnąłem zmiany
Podsumowując: sprzedaż Kangoo i zakup Madzi. Realizacja: czym prędzej
Pozdrawiam z Zielonej Góry
Na chwilę obecną jeżdżę Renault Kangoo, ale przymierzam się do zakupu Mazdy Premacy.
Do tej pory miałem styczność z Mazdą 626. Po pierwszym spotkaniu z nią zapragnąłem zmiany
Podsumowując: sprzedaż Kangoo i zakup Madzi. Realizacja: czym prędzej
Pozdrawiam z Zielonej Góry
-
andrew_zg
Witam wszystkich na forum ! 
Od niedawna cieszę się nowym nabytkiem. – 626 2.0 benzyna z 2001r. Jest to pierwsza mazda. Niestety z dziedziny mechaniki samochodowej jestem zielony ale wiedzę staram się uzupełniać na bieżąco na forum. Za to jeśli ktokolwiek miałby jakiś problem/pytanie odnośnie głównie komputerów (szczególnie oprogramowania, doboru komponentów) lub też troche telefonii komórkowej To jak tylko dam radę to pomogę !
Pozdrawiam serdecznie z Krakowa
Od niedawna cieszę się nowym nabytkiem. – 626 2.0 benzyna z 2001r. Jest to pierwsza mazda. Niestety z dziedziny mechaniki samochodowej jestem zielony ale wiedzę staram się uzupełniać na bieżąco na forum. Za to jeśli ktokolwiek miałby jakiś problem/pytanie odnośnie głównie komputerów (szczególnie oprogramowania, doboru komponentów) lub też troche telefonii komórkowej To jak tylko dam radę to pomogę !
Pozdrawiam serdecznie z Krakowa
Witam! Od 31.10.2010 – Posiadacz MX-3 1.6 16v z 1996, Czerwona
Pozdrowienia z okolic Ząbkowic Śląskich
Pozdrowienia z okolic Ząbkowic Śląskich
-
max944