Tutaj się witamy
Witam wszystkich użytkowników wspaniałego forum
!

- Od: 15 sie 2010, 12:06
- Auto: Mazda 323F BA 1.5 r.95
Witam wszystkich!! W sumie jestem w mazdaspeed od dluzszego czasu, ale dopiero od wczoraj jestem szczesliwym posiadaczem autka tej marki, a dokladnie 2008 Mazdy CX-7 Grand Touring (wersja USA). Jeszcze raz witam serdecznie wszystkich i postaram sie wrzucic pare fotek "na dniach". 
- Od: 15 gru 2005, 01:19
- Auto: 2008 Mazda CX-7 Grand Touring
bratGrzyba napisał(a):Witam wszystkich!! W sumie jestem w mazdaspeed od dluzszego czasu, ale dopiero od wczoraj jestem szczesliwym posiadaczem autka tej marki, a dokladnie 2008 Mazdy CX-7 Grand Touring (wersja USA). Jeszcze raz witam serdecznie wszystkich i postaram sie wrzucic pare fotek "na dniach".
Oooo, cześć Radosław

Pit napisał(a):bratGrzyba napisał(a):Witam wszystkich!! W sumie jestem w mazdaspeed od dluzszego czasu, ale dopiero od wczoraj jestem szczesliwym posiadaczem autka tej marki, a dokladnie 2008 Mazdy CX-7 Grand Touring (wersja USA). Jeszcze raz witam serdecznie wszystkich i postaram sie wrzucic pare fotek "na dniach".
Oooo, cześć RadosławBiała
- Od: 15 gru 2005, 01:19
- Auto: 2008 Mazda CX-7 Grand Touring
Stahustah zapraszamy na spoty do Olsztyna jak i do Giżycka 
... Nie każdy może jeździć Mazdą, niech jeździ Golfem jak każdy ...
"Z autem jest jak seksem: po co jechać na ręcznym jak można dać w pi...ę." :D
"Z autem jest jak seksem: po co jechać na ręcznym jak można dać w pi...ę." :D
Witam wszystkich, dziś kupiłem Mazdę 323 V F 1.5 i 16V (88KM), mam nadzieję że można będzię liczyc na wsparcie, ponieważ jest to w zasadzie mój pierwszy samochód
Pozdrawiam 

-
kar777
Witam wszystkich.
Swoją przygodę z MAZDĄ zacząłem już ponad rok temu, ale jakoś nie było okazji się przywitać
więc robię to dopiero teraz.
Moja Mazda to MX-3 1.8 V6
Mieszkam w małej miejscowości Warszowice (koło Żor) na Śląsku
Swoją przygodę z MAZDĄ zacząłem już ponad rok temu, ale jakoś nie było okazji się przywitać
Moja Mazda to MX-3 1.8 V6
Mieszkam w małej miejscowości Warszowice (koło Żor) na Śląsku
Ostatnio edytowano 1 wrz 2010, 07:55 przez JonX, łącznie edytowano 1 raz

- Od: 3 lip 2009, 06:42
- Auto: Mazda MX-3 V6 24V 92r.