Kogo widziałem / widziałam
Szkodnixa- mazda 626
róg Kamiennej z Fabryczna
pozdrowka 
Auto ? Narazie Polowka kiedyś będzie mazda :)
- Od: 11 sie 2010, 23:22
- Auto: VW Polo sport/coupe '90
Pozdrowienia dla kierownika bądź kierowniczki bordowej 626 na niebieskich podkładkach (zielony listek na szybie) widzianej dziś na parkingu pod Realem na Ostrobramskiej 
Wysłane z poczty w Radzyminie
To ja http://www.youtube.com/watch?v=58549ffQXKY
Jeśli się obudziłeś w poniedziałek i nie boli Cię głowa oznacza to że jest środa.
To ja http://www.youtube.com/watch?v=58549ffQXKY
Jeśli się obudziłeś w poniedziałek i nie boli Cię głowa oznacza to że jest środa.
sorevell napisał(a):CezaR83 widziany dzisiaj o 14:26 na lewoskręcie z Modlińskiej w Konwaliową. Pozdrawiam!
hmmm lewoskręcie...? to chyba w Kowalczyka? wracałem z myjni
Dzięki, pozdr.
CezaR83 napisał(a):sorevell napisał(a):CezaR83 widziany dzisiaj o 14:26 na lewoskręcie z Modlińskiej w Konwaliową. Pozdrawiam!
hmmm lewoskręcie...? to chyba w Kowalczyka? wracałem z myjni
Dzięki, pozdr.
Zgadza się, chodziło o Kowalczyka

- Od: 30 lip 2009, 20:35
- Auto: czerwona BK Z6 '04
Myjk napisał(a):Pozdor dla eFki...
PS kiedyś w końcu mandat dostaniesz, zobaczysz
Spoko nie dostanę bo przeważnie śmigam za Tobą
Jeśli już to Ciebie pierwszego namierzą a ja Ci pomacham
Pozdrowienia i do następnego spotkania na trasie:)
pozdrawiam
eFkaa :–)
eFkaa :–)
Dzięki Cezar, że bodajże w zeszłym tygodniu puściłeś mnie jak przechodziłem przez pasy na gotarda, mazda jak zawsze się błyszcząca 
- Od: 12 paź 2008, 22:57
- Auto: Mazda 323f Bj 2.0 Sportive
Pozdrowienia dla gromaćka widzianego w KM 13/08 – 15/08
. weekendowe spotkanie z odrobiną szaleństwa
jeszcze nikomu nie zaszkodziło
.

Czasem trudniej niż przyznać się do własnych błędów jest je pojąć.
Oddam za przysłowiowego zeta zamykany pojemnik na napoje w tunel do M6
Hej, pozdrowienia dla właściciela Mazdy 6 sedan kolor granatowo-fioletowy, blachy WF XXXXX, niebieskie podkładki, widzianego jak patrolował Krynicę Morską w dniu dzisisejszym tj. 17 sierpnia ok 17:00 :-P szamałem dorsza w knajpie jak śmignąłeś mi dwa razy. Czyżby Gromaciek 
..::Born To Rise Hell::..
Pozdrowienia dla kierownika Mazdy 6 kombi GKW **** z czerwonymi podkładkami, zaparkowanej 16 sierpnia między 19 a 20 pod Mokpolem na rogu św. Bonifacego i Konstancińskiej w Warszawie 
Kowalesik
MazdaSpeed 6 GT 2.3 Turbo AWD
MazdaSpeed 6 GT 2.3 Turbo AWD
JohnnyB napisał(a):Hej, pozdrowienia dla właściciela Mazdy 6 sedan kolor granatowo-fioletowy, blachy WF XXXXX, niebieskie podkładki, widzianego jak patrolował Krynicę Morską w dniu dzisisejszym tj. 17 sierpnia ok 17:00 :-P szamałem dorsza w knajpie jak śmignąłeś mi dwa razy. Czyżby Gromaciek
Dokladnie to ja

Byłem prawie tydzien. Pogoda rewelacja (az dziwne ze w innych regionach naszego morza pogoda byla kiepska), dorsza, łososia i flądry tez troche oszamałem
Mariusz1977, dziekówka za milo spedzone chwile podczas weekendu w Krynicy Morskiej
Mysle ze monster i mini kolejka gorska zostaną Ci w pamieci na długo

-
Szalotka
Mariusz1977, dziekówka za milo spedzone chwile podczas weekendu w Krynicy Morskiej
Mysle ze monster i mini kolejka gorska zostaną Ci w pamieci na długoI trenuj gre w krazki bo byles kiepski ale dzieki za gre
Maciek, również dziękuję za weekend spędzonych w przesympatycznym towarzystwie pełen piorunujących wrażeń. Następnym razem będą skoki spadochronowe zamiast monstera i kolejki

Czasem trudniej niż przyznać się do własnych błędów jest je pojąć.