Kogo widziałem / widziałam
Zipek wczoraj widziany Dzieki Twoja ge-fka tez ladnie lata pozdro 
Sprzedam czesci MX-3 1.8 V6 i 1.6 B6 alu 16 cali AZEV 4x100 rozstaw. Ewentualnie zamienie alu na skrzynie z zamachem od silnika z seri B3 323bg,323c itd.[ FOTKA FELG ] http://img266.imageshack.us/img266/598/mazdamx3felgiazev16.jpg
- Od: 27 sty 2009, 22:25
- Auto: MX-3 B6 93r ,(sprzedany i smiga w teraz w Siematyczach FSO POLONEZ 92r 1.6 GLE LPG ) wzamian Mercedes Benz (W201)190D 2.0D 87r oraz kolejny japonczyk Kawasaki KX 125 2T 96r
No więc i ja dziś pozdrowię naszego prezesa
Globy'ego dzięki za miło spotkanko na światełkach
i jak mówiłem i mam nadzieję że do szybkiego następnego i oby ten Mega wypalił .... p.s sorki że tak wystrzeliłem ale mieliśmy włamanie w serwerowni pilnie musiałem jechać ;/ ....
Pozdrawiam
Pozdrawiam
- Od: 30 kwi 2008, 13:28
- Auto: Mazda Xedos 6 2.0 92'
Jechałem X9 kolegi
Również pozdrawiam serdecznie, ładnie brzmi ta Twoja "szóstka"!
To nie choroba tylko kosmetykatco_tm napisał(a):Słyszałem, że biedna nie może wyjechać od lekarza
Serwis Mazdy Warszawa ( specjalizacja mazda nie mylić z autoryzacją :) ) http://www.autojaksa.com.pl Piaseczno ul. Sękocinska 19 ZAPRASZAMY
to ja!arrival86 napisał(a):pozdrowionka dla 3 kolegów ze srebrej 323f BA z klubowymi podkładkami widzianej dzis przy MC Donaldzie na włokniarzy okolo godz. 18 niedaleko Tesco..![]()
Ostatnio edytowano 8 paź 2011, 21:28 przez nekleet, łącznie edytowano 1 raz
- Od: 7 lip 2010, 21:44
CheZZy napisał(a):pozdro dla Kyr'ego którego widziałem , jak wyjeżdżał czerwoną Mazdą 121 albo Fiestą ze swojej posesji ok 20 ;d
pozdrawiam również, mimo, że Cię nie widziałem
przy okazji pozdrowienia dla ravo spotkanego jakiś czas temu pod Magnolią we Wrocku i Xenocyda, który też mi tam mignął, ale później już go nie znalazłem...
Winkle Kotliny http://www.mx5klubpolska.pl/forum/viewt ... 93#p490493
Jaksa napisał(a):To nie choroba tylko kosmetyka
Wiesz Jarek, w tym wieku bez pudru ani rusz. Dobrze że jeszcze szpachla niepotrzebna
Pozdrowionka (chyba dla sąsiada) przy Gogola. Srebrna 6 w kombi EL 93...FC. Już mam za sobą trzeci spacer z żoną wokół nowego lokum na Gorkiego i trzeci raz widzę przyciemnioną 6tkę na osiedlu. Oceniając emblematy domyślam się, że to jakaś szycha z forum 
- Od: 15 sty 2009, 01:08
- Auto: Vectra C GTS fiatowski diesel
a.gadula napisał(a):Pozdrowionka (chyba dla sąsiada) przy Gogola. Srebrna 6 w kombi EL 93...FC. Już mam za sobą trzeci spacer z żoną wokół nowego lokum na Gorkiego i trzeci raz widzę przyciemnioną 6tkę na osiedlu. Oceniając emblematy domyślam się, że to jakaś szycha z forum
na Gorkiego to sama śmietanka mieszka z forum

co najmniej z 4 osoby są z Widzewa
-
Ania_TM
To to dobrze wiedzieć, że tyle forumowiczów tutaj jest. Mam nadzieję, że w końcu wezmę się w garść i zawitam na spocie albo jakieś piwko zrobimy we wspomnianym barze. Tak szczerze to okolica gorkiego-gogolowa bardzo mi się podoba no i jest przede wszystkim młodsza od naszego dawnego teofilowa. No i wspomnienia też są bo w 2003 pracowałem w Marii (czy Marie) na Elsnera
A podpowiedz mi czy ta szara 6tka to nie należy czasem do Gajosa?
- Od: 15 sty 2009, 01:08
- Auto: Vectra C GTS fiatowski diesel
Masz na mysli Prezesa czy samochód ?Grzyby napisał(a):w tym wieku bez pudru ani rusz

Serwis Mazdy Warszawa ( specjalizacja mazda nie mylić z autoryzacją :) ) http://www.autojaksa.com.pl Piaseczno ul. Sękocinska 19 ZAPRASZAMY
to ja!H4n50n napisał(a):Pozdrowionka dla srebrnej BA na podkładkach klubowych widzianej na zachodniej przy manufakturze ok 16
Ostatnio edytowano 8 paź 2011, 21:32 przez nekleet, łącznie edytowano 1 raz
- Od: 7 lip 2010, 21:44
Cezar83 wczoraj około 16:20 na Modlińskiej przy Konwaliowej
zajrzałem Ci do środka ze srebrnej Fabii kombi jak skręcałeś w prawo
pozdro 

jarek.6s. Twoja mx3 WX .... ustrzelona wczoraj przeze mnie na Kruczej ok. 19.00.
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
-
Szalotka
Jaksa napisał(a):Masz na mysli Prezesa czy samochód ?Grzyby napisał(a):w tym wieku bez pudru ani ruszNie nie ..... Prezes jak i auto nie potrzebują pudru ani szpachli
.Pozdro dla Prezesa ktorego dzisiaj niestety nie widziałem – a tak sie starałem
![]()
Jareczku, jeszcze Ci kiedyś potruję